duitse herder en mechelse herder
 
Amerikanen betalen tienduizenden euros voor Mechelse herder. Het Belang van Limburg.
De Duitse herder blijft wel de populairste bewakingshond. In ons land zijn er hondenmakelaars die niets anders doen dan Mechelaars africhten en uitvoeren. Yves Vannietvelt van Reality Dogs in Herselt exporteert een 20-tal Mechelse herders per jaar naar het buitenland.
Mechelse Herder. Twitter.
Dit verwijst naar de franstalige naam van deze Vlaamse stad. Op het eerste gezicht lijkt de Mechelse Herder sterk op de Duitse Herder. De Mechelse Herder is echter kleiner en heeft een smallere structuur. Ook op het vlak van karakter zijn er verschillen.
Mechelse herder Wikipedia.
De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd. Uiterlijk bewerken brontekst bewerken. De mechelaar is een hond zonder extremen, dat wil zeggen dat zijn exterieur eenvoudig en op het doel van de hond gericht is. Het verschil met de andere Belgische herders is de kleur en de aard van zijn vacht.
Voorwaarden: De Roedelhoeve: Hondenhotel in huiselijke sfeer.
Alle verplichte inentingen dienen in orde te zijn en zijn minstens 14 dagen voor het verblijf toegekend: hondenziekte, hepatitis, parvovirose, ziekte van Weil en Bordetella Bronchiseptica of kennelhoest. Indien deze vaccinaties niet in orde zijn, wordt de hond geweigerd voor opvang.
Herdershonden WorldExplorer.
Hoewel veel van de herdershonden heden ten dage nog steeds werken in hun traditionele hoedanigheid bijvoorbeeld de Border Collie, de Australische Kelpie en de Australische Herdershond, hebben veel van de honden zich aan een andere werk aangepast. De Duitse Herder, de Bouvier en de Belgische Herder worden voor verschillende doeleinden gebruikt bijvoorbeeld als politiehond, geleidehond, of opsporings en reddingswerker.
Herdershond Wikikids.
De Mechelse Herder. De Oud Duitse Herder. De Picardische Herder. De Pyrenese Herder. De Schotse Herder. De Witte herder. De Tervuerense Herder. Herdershonden als huishond. Herdershonden zijn gemaakt om goed met hun baas samen te werken. Ze zijn niet zoals veel mensen denken een stuk slimmer dan andere hondenrassen, maar ze zijn wel erg goed op te voeden. Daarom worden herdershonden ook vaak ingezet als politiehond. Omdat een herdershond echt trouw is aan zijn baas, is het voor veel mensen een fijne huishond. Een herdershond heeft wel een strenge en strikte opvoeding nodig.
Zijn dit nu gevaarlijke" rassen? 113 honden en hun baasjes bewijzen van niet.
De Duitse scheper van Maartje sterrendekentje pluchen varkentje té schattig voor woorden! En Laika ziet er toch ook absoluut niet gevaarlijk uit! De pitbull van Kjell lijkt ons een echte speelvogel. De Duitse herder van Evy heeft ook de beste plek op de zetel veroverd.
Koninklijke Unie der Clubs voor Belgische Herders Herdershonden vzw. Koninklijke Unie der Clubs voor Belgische Herdershonden vzw. css3menu.com. K.U.C.B.H. vzw.
Algemene Leden Vergadering 20.05.2016. Wegens onvoorziene omstandigheden kan de Algemene Leden Vergadering, voorzien op 20.05.2016 om 19u. De Raad van Bestuur zal zo snel mogelijk een nieuwe datum vastleggen en alle leden schriftelijk uitnodigen per brief of via het verenigingblad.
Honden Veeweyde-Turnhout.
Australische-herder.nl.
De Mechelse herder in ontstaan in België en vanaf daar groot geworden net als de Duitse herder alleen is deze ontstaan in Duitsland en had deze iets meer potentie dan de Mechelse herder als het gaat om karakter en vaardigheden.

Contacteer ons