duitse herder en mechelse herder
 
Belgische herder Wikipedia.
In 1901 werd voor het eerst een Belgische Herder in het fokboek ingeschreven. De eerste geregistreerde hond was een Mechelse herder Vos de Polders. De Belgische herder heeft een licht skelet en een elegant uiterlijk. Hij draagt zijn kop hoog in een hoek van 90 de Duitse herder bijvoorbeeld in een hoek van 45, wat hem een edele uitdrukking geeft.
Transportmanagement
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
Geregistreerd: 26 Sep 2002 1945.: Ik denk ook dat een Duitse herder veel makkelijker is dan een Mechelse herder. Wat ik een keer gelezen heb en ook wel kan bevestigen uit ervaring is dat een Duitser gewoon open staat dus die socialiseer je heel makkelijk.
spouwmuurisolatie
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
Verder ken ik niet echt veel duitse herders dus heb er niet echt ervaring mee. Mechelse herders vind ik een zalig karakter hebben. Wat een baasgerichtheid en drift dat dit mannen hebben. Het zijn wel mannen die zich 200% in hun job smijten en dat smijten mag bij een mechelse herder wel letterlijk genomen worden Het scherpe kantje naar andere honden toe vind ik bij de Mechelse herder soms wel jammer.
persoonlijke lening
Petitie om puppy Uscko te redden na aanval op speelplaats De Standaard.
De Mechelse herder liep het plein op en beet verschillende kinderen. Twaalf van hen raakten lichtgewond. Dat is natuurlijk ook zeer erg voor deze kinderen en we hopen dat ze snel mogen herstellen, staat er te lezen in de onlinepetitie.
Mechelen
Poll: Duitse herder/Mechelse herder? forumonderwerp.
Uitspraak van _tieske_ op woensdag 2 april 2008 om 1049.: Voor de genteresserden. De Zwitserse Witte Herder en de witte Duitse Herder hebben. elke hond toch? 3 april 2008 2130.: Mechelse Herders Xena Al hebben Duitsers ook hun charmes _tieske_.
Adopteer.be.
Braque de l'Ariège.' Braque du Bourbonnais. Bruno de Jura. Cao da Serra da Estrela. Cavalier King Charles Spaniël. Coton de Tuléar. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar.
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
30 januari 2018 1618: Bezorgt in heel België. Duitse herder met papieren en gechipt. Geboren 17.08.17 Vrouwtje. vandaag 1924: Stekene. duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen. onze puppy's' zijn sociaal opgevoed en zijn gewend aan kinderen en andere dieren.
Openbare groep Herplaatsing Mechelse, Duitse, Oudduitse, Tervuerense herder BE en NL Facebook.
Zoeken in deze groep. Herplaatsing Mechelse, Duitse, Oudduitse, Tervuerense herder BE en NL is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Herplaatsing Mechelse, Duitse, Oudduitse, Tervuerense herder BE en NL. Word lid van deze groep.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
te koop gevraagd Mechelen, hollandse en duitse herders. te koop gevraagd Mechelen, hollandse en duitse herders reuen en teven. knpv en ipo en nvbk honden Honden dienen te beschikken over een goede. 27 januari 2018 1424: Dessel. Mechelse herder reu afgerichte politiehond bewakingshond.
VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve YouTube.
mechelse herder kampioen van belgie iolas van het beenhouwerke sta ter deking werd op 19.09.2010 belgies kampioen met de eigenaar rudy stapers en terecht gewonnen en in 2011 2.plaats van kampioenschap van belgie en 3.de plaats va.n kampioenschap van alle provincies en 2.de plaats van kampioenschap van de kempen en 3.de plaas van kampioenschap van belgie 2012 staat ter dekkeing niet tekoop is een zeer mooie donker rode mechelaar.

Contacteer ons