duitse herder kennel black iris
 
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Transportmanagement
Duitse Herderpups Juli 2017 YouTube.
Duitse Herderkennel Black Iris te Beerze. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Zwitserse witte herder Duration: 135. Carla van den Nouland 2446, views. Leer je hond in 15 minuten op commando de deur dicht doen.
spouwmuurisolatie
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoe├źerd, en garantie op heupdysplasie.
hypothecaire lening
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Links Duitse herder kennel van de klepperstad.
Kringgroep Ommen e.o. Kennel en vers voer From the Roadforce. Kennel Black Iris Kynologie. Vakantie in Frankrijk met de hond. Arjan de Wit. Dedemsvaartseweg Noord 136. 7775 AL Lutten. Impressum Privacyverklaring Sitemap. Inloggen Uitloggen Bewerken. Deze website is met Jimdo gemaakt.
AngelofWassenaers-Odh-fokkers.
Download de GRATIS demo! Websites van Oudduitse Herder dekreuen Duitse Herder langstokhaar dekreuen.: Angel of Wassenaer: Angel of Wassenaer's' Eistibus Eros, Hamon Filos, Heman Sam Jamearah Jamai zoon van onze Aiki zonen van Fee. of Farmerhouse R├╗fan: Brando von El Dorado. of the Heart of Lothian: Elvis Dylan vom Hof Grebe Heiko des Gardiens du Pacte. Levi: Pharrell Levi of the Heart of Lothian. het Vijfspan: Angel's' neef Baggio Djoek of DRACC's' Clan. Vijfspanboys: Vijfspan Blogspot: De Boy's' van Joke. from Zew Wilka: Aklip From Zew Wilka. Z Bramogrodu: Ultrafire of the Heart of Lothian Dollar. Overige Oudduitse Herder fokkers op alfabetische volgorde.: of Fayzah's' Farm. of Greydon: Mechelse Herder Kennel.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Advertentie pups Marktplaats.
Als ik een Duitse herder wil, wil ik dat op zijn minst de ouders getest zijn op iig Hd en Ed en liefst ook DM en eigenlijk wil ik dat ook weten van de broers en zussen van die ouders en van groot en overgroutouders.
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 januari een echo laten nemen van Ochin Van Esblokhof. Jammer genoeg is Ochin niet drachtig. De volgende loopsheid zal Ochin terug gedekt worden door Maikey Van De Blackheide. Dit kan ook allemaal gevolgd worden op nestplanning. Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.

Contacteer ons