duitse herder kennel black iris
 
Links Duitse herder kennel van de klepperstad.
Kennel en vers voer From the Roadforce. Kennel Black Iris Kynologie. Vakantie in Frankrijk met de hond. Arjan de Wit. Dedemsvaartseweg Noord 136. 7775 AL Lutten. Impressum Privacyverklaring Cookie Policy Sitemap. Inloggen Uitloggen Bewerken. Deze website is met Jimdo gemaakt.
Bank
Duitse Herderpups Juli 2017 YouTube.
Duitse Herderkennel Black Iris te Beerze. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Leer je hond in 15 minuten op commando de deur dicht doen. twodogstwocats 117442, views. Zeer mooie duitse herder pups in het Bolkshof Duration: 047.
ETA
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Op 15-07-2018 word een Nestje zwartbruine Duitse herder pups verwacht.
Op 15-07-2018 word een Nestje zwartbruine Duitse herder pups verwacht. xmlnamespace: prefix o ns urnschemas-microsoft-comofficeoffice: /. puppys uit onderstaande Combinatie worden verwacht op 15/07/2018. Maikey van de blackheide Imka Van Esblokhof. Stamboom maikey van de blackheide Stamboom Imka Van Esblokhof.
goedkope lening
Duitse herderkennel Black" Iris" Website 8 foto's' Facebook.
Duitse herderkennel Black" Iris" heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. 27 februari 2017. Duitse herderkennel Black" Iris" heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. 27 februari 2017. Duitse herderkennel Black" Iris" heeft de omslagfoto bijgewerkt. 27 februari 2017. Duitse herderkennel Black" Iris" heeft 5 nieuwe foto's' toegevoegd.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Advertentie pups Marktplaats.
Als ik een Duitse herder wil, wil ik dat op zijn minst de ouders getest zijn op iig Hd en Ed en liefst ook DM en eigenlijk wil ik dat ook weten van de broers en zussen van die ouders en van groot en overgroutouders.
Bevriende fokkers Honden voeding van, from the road force.
Dek en geboorteberichten. Voortplanting bij de teef. van de Klepperstad. Kennel Black Iris. Van de Klepperstad. Deze fokker is lid van de VDH. Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden. Deze fokker is lid van de VDH Ommen E.O.
Argentina Outlet demarque-et-vous duitse herder kennel black iris.
duitse herder en mechelse herder. mechelse herder x duitse herder. verschil oudduitse herder en duitse herder. oud duitse herder kennel. duitse herder mechelse herder. mechelse herder of duitse herder. duitse herder kennel black iris. verschil duitse herder en oudduitse herder.
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 januari een echo laten nemen van Ochin Van Esblokhof. Jammer genoeg is Ochin niet drachtig. De volgende loopsheid zal Ochin terug gedekt worden door Maikey Van De Blackheide. Dit kan ook allemaal gevolgd worden op nestplanning. Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.

Contacteer ons