duitse herder kennel drenthe
 
lhasa apso pups lhasa apso shih tzu pups duitse herder pups kennel.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Op 23 maart 2019 is de vereniging gefuseerd met de zustervereniging de DHCN. Deze fusie kwam onder meer tot stand door de gezamenlijke visie op de manier van fokken. Niet de uiterlijke kenmerken van de hond maar de gezondheid en het welzijn van de hond staan voorop. Onder de noemer Breed fokken hanteren wij een fokprogramma wat er op is gericht de gezondheid van de populatie Oudduitse herders hoog te houden en excessen zoals een te sterk aflopende ruglijn en de vele bekende erfelijke aandoeningen zoveel mogelijk terug te dringen. De LSOHV ondersteunt en adviseert hierbij haar in Nederland gevestigde fokkers door gebruik te maken van onder andere een grote database met gegevens van vele honderden Oudduitse Herders.
Oudduitse Herder Kennel of the Golden Basket.
Waar wij nu wonen. Karakter van de ODH. You are here: Home. Oudduitse Herdershonden Kennel of the Golden Basket. Onze roedel, de senioren Mojca en Thor en dochter Ayo, en Loki de trotse zoon van Mojca. Wij zijn geen fokker meer.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht. Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht. Wij zijn Johan en Anneke Sluijer, we hebben 2 kinderen, Jorick en Romee. Samen wonen we in Daarle in het mooie Twentse land. We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten.
duitse herder duitse scheper duitse herder pup kopen met stamboom.
Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. kenmerken duitse herder. mechelse herder kennel. wolfsgrauwe duitse herder pups te koop. mechelse herder kennels. pup mechelse herder. kennel duitse herder. duitse herder pup kopen.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
Ondanks de grootte 65 cm is zijn gang moeiteloos en trots. De Oudduitse herder is goed in verhouding gebouwd met een rechte rug, tot een harmonieuze hond. Stabiel, lief, intelligent, veelzijdig, moedig, waaks. De Oudduitse herder is voor diverse doeleinden en trainingen zeer geschikt. Hij vindt het een genot om met zijn baas bezig te zijn.
bordeaux dog samojeed duitse herder pup.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl. Duitse Herder Kennel Von" Mayernhof" Rauwbloksweg 8 7691 BS Bergentheim.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, Belgiƫ, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
De vacht is tegen alle weersinvloeden bestand stokhaar. De oerkleur van de Duitse Herder is van oorsprong wolfsgrauw. Behalve wit of de kleuren die naar wit neigen, is een grote variƫteit aan kleuren toegestaan. Zwarten, haast zwarten, bruin of geel met een donker dek. Toch is de kleurslag, die de leek de Duitse Herdershond onmiddelijk doet herkennen, de geel of bruine hond met een zwart dek, sedert jaren de meest voorkomende verschijning. De hond is bij uitstek een draver. Bij de exterieurkeuringen op tentoonstellingen of clubmatches vormt dit een belangrijk onderdeel bij de kwalificaties. Het is een toonbeeld van kracht, intelligentie, soepel in zijn bewegingen, evenredig gebouwd met nergens iets te veel of te weinig. Aard, karakter en aanleg.
Provincies duitseherder.nl.
Vondenhoff-Snijders, Onderste Puth 39, 6155 LP PUTH GEM BEEKDAELE. 06 23 69 33 43. Bekijk alle uitgaven. De heer A.J. Vranckenstraat 7 20. 6134 AJ SITTARD. telefoon: 06 29 03 69 02. 2020 Vereniging Duitse Herder Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap Website realisatie door Vanderperk Groep.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Pups groeien op in huis en gaan enkel de deur. Type bedrijf: Hondenfokker. Van Huize Bardusa. Johan Frisostraat 11 4434 AC Kwadendamme Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Huis van Sallandstreek. Eikenlaan 33 5757 PS Liessel Meer informatie. Bij elke pup leveren we een Certificaat van Keurfok, dit certificaat is het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Duitse Herdershond en wordt alleen geleverd als de pup volgens de regels van de rasvereniging binnen de VDH. Type bedrijf: Hondenfokker. Of Kira's' family. Kieveen 10 7371GD Loenen Meer informatie. Kleinschalige Oudduitse herderkennel. Wij fokken met grote zorgvuldigheid af en toe een nestje. Wij hebben hebben het besluit houders van dieren' certificaat, en volgen kynologische opleidingen. Type bedrijf: Hondenfokker. Duitse Herder Kennel van de Farmerscorner. Burgemeester van Campenhoutstraat 87 4921 KR Made Meer informatie. Duitse Herder kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Postbus 5 4020 BA Maurik Meer informatie. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift.

Contacteer ons