mechelse herder of duitse herder
 
Verkocht Dogcentre Holland.
Geslach t: Reu. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Kruising Mechelse Herder. Ras: Kruising Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Kruising Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse herder. Honden te koop. Het is onmogelijk alle honden die ons verlaten naar een nieuw thuis hier te plaatsen. Hier is echter een impressie van de typen honden die we verkocht hebben. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse Herder. Verken de site. Consignatie en training.
mechelen
Mechelse herdershond Bhv The-Max.
Door ze te hergroeperen ontstonden vier varianten van de zogenoemde Belgische herdershonden, met name, de tervuerense, laekense, mechelse herder en groenendaeler. Deze variëteiten worden apart gefokt. Ze verschillen qua uiterlijk maar ook de karakter en werkeigenschappen verschillen iets. Voorkomen: Harmonieus, evenredig gebouwd die lichter en vierkanter is dan de Duitse herder. Oogt robuust en sierlijk, draagt hoofd fier omhoog met een levendige onderzoekende blik. Schofthoogte: Reuen 60 64 cm, teven 56 60 cm. Gewicht: 28 kg. Vacht: Korte vacht. Kleur: rosgevlamd met zwart masker. Gebruik: herdershond, waakhond, gezinshond. Gezondheid: Fokdieren onderzocht op heupdysplasie. Aard: Pittig, actief, bedrijvig, intelligent, waaks, beschermend, betrouwbaar, gehoorzaam. Instinct om groep bij elkaar te houden is er nog steeds. Heeft een consequente opvoeding nodig met de zachte hand, door een harde aanpak wordt hij onwillig. Bijzonderheden: Regelmatig borstelen, zeker in de rui periode. Mei 5, 2014 Rinaldo. 6 years ago Groep 1: Herdershonden en veedrijvers 0. Laekense herdershond Tervuerense herdershond. Groep 1: Herdershonden en veedrijvers. Groep 2: Pinchers, Schnauzers Molossers en Zwitserse Sennenhonden. Groep 3: Terriër. Groep 4: Dashonden of Teckel.
mechelen
Gadgets en geschenken Gepersonaliseerd cadeau?
415 x 303 mm. 85 x 65 mm 48 st. Alles gute zum Geburtstag. Producten per pagina 150. Sortering Oplopend op populariteit. Aflopend op populariteit. Oplopend op prijs. Aflopend op prijs. Oplopend op naam. Aflopend op naam. Artikelen in promo eerst. Artikelen in promo laatst. Nieuwe artikelen eerst. Nieuwe artikelen laatst. Gadgets en geschenken. Hier vindt u alle diverse gadgets en cadeaus om te personaliseren, ideaal om te geven als geschenk aan familie, geliefden, vrienden, klanten, Maak uw keuze of contacteer ons voor een gepersonaliseerd offerte.
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
Herders hebben mij ook altijd aangetrokken. Wij hadden er zelf geen maar wij gingen als jonge kinderen een jaar of 12 altijd met de honden uit de buurt wandelen van een kennis. Zo heb ik zeker 3 duitse gekend en dan 1 mechelaar en die hebben ons nooit iets gedaan ondanks dat wij zo jong waren, onervaren, en eigenlijk helemaal hun baasje niet. Dat heeft toch wat voor die aantrekkingskracht naar herders toe gezorgd. Laatst bewerkt op: mei 19, 2014, 101032: door Ziva. Sofie en Lady. Geslacht: hoezo hondengek? Re: Mechelaar vs Duitse Herder. Reactie 25 Gepost op: mei 19, 2014, 145056.: Als ik al 1 van deze rassen zou nemen, zou ik sowieso een werk/sportlijn nemen en geen showlijn. Mooiere bouw en toch wel verschillen in karakter vind ik. Waar ik me vaak aan stoor bij Duitse herders is hun vocaliteit. Neuten dat die kunnen seg Qua bouw denk ik niet dat ze geschikt zijn voor de sport die ik ermee zou willen doen, nl agility. Verder ken ik niet echt veel duitse herders dus heb er niet echt ervaring mee. Mechelse herders vind ik een zalig karakter hebben.
Mechelse herder Honden Rasinformatie Omlet.
Duitse staande langhaar. Glen of imaalterriër. Griffon fauve de bretagne. Grote zwitserse sennenhond. Irish soft-coated wheaten terriër. Mastín del pirineo. Old english sheepdog. Vlaamse koehond bouvier. Welsh corgi cardigan. Welsh corgi pembroke. West highland terriër. Zwarte russische terriër. De mechelse herder werd in België als herdershond ontwikkeld.
mechelse herder vs duitse herder.
De kop is breed en loopt mooi taps toe naar een scherpe snuit. De oren zijn vrij groot en staan rechtop. De rug is recht en gespierd en de staart is vol en buigt naar beneden. Centrum Agrarische Geschiedenis CAG Home. Culinaire erfgoed-bewegingen, globalisering en nationalisme in het hedendaagse Frankrijk. In 2010 verleende UNESCO de status van immaterieel cultureel erfgoed aan The Gastronomic Meal of the French en verleende zo aan de kunst van de Franse maaltijd een beschermde culturele status. Hondentraining met Passie. Zoeken in blog. De Mechelse herder: bewakingshond of gezelschapshond? De Border Collie was tot een jaar geleden de hond bij uitstek op de hondenscholen, doch die tijd lijkt voorbij. Zijn plaats wordt nu vaak ingenomen door andere herdershonden: de Duitse herder, de Canadese herder, maar nog meer door de Mechelse herder. Samen met de Groenendaeler, de Laekense herder en de Tervuerense herder behoort de Mechelse herder tot de groep van de Belgische herders. Mechelse herder, Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder.
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Klik hier om de volledige voorwaarden van deze dienst of ons cookiebeleid te lezen. Ja, ik aanvaard de voorwaarden. Je zoekertje omhoog bellen.: 0905-42 642 1/opr. Vakantie Vrije Tijd. Plaats een zoekertje. Account zoekertjes beheren. Nieuw zoekertje plaatsen. Zoek je: van tot. in in een straal van. rubriek alle rubrieken. fietsen en toebehoren. vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Duitse herder te koop 4 zoekertjes.
Australische-herder.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies. OK Wat betekent dit? De Mechelse herder een prachtige hond om mee om te gaan. Je kan deze hond eigenlijk een beetje vergelijken met de Duitse herder. De Mechelse herder lijkt erg veel op de Duitse herder zowel als karakter als uiterlijk. De Mechelse herder wordt ook wel de Belgische herder genoemd. De Mechelse herder in ontstaan in België en vanaf daar groot geworden net als de Duitse herder alleen is deze ontstaan in Duitsland en had deze iets meer potentie dan de Mechelse herder als het gaat om karakter en vaardigheden.
Onze Honden.
Lucy kruising Pinscher dobberman Am. Aankomst Niet gekend. kruising Pinscher dobberman Am. Sky Amerikaanse Stafford. Aankomst Niet gekend. Dierenasiel regio Roeselare. Oude Stadenstraat 4. Facebook: Dierenasiel Regio Roeselare open groep. Verantwoordelijke dierenasiel: Lien Simoens. Neem contact met ons op via dit formulier.
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Mechelse Herdershond Startpunthonden.
Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.

Contacteer ons