mechelse herder x duitse herder pups
 
Tweedehands mechelse herder Zoekertjes.net.
mechelse herder pups. Mechelse herder pups geboren 10 april, huiselijke opgevoed, kinderen en andere dieren gewoon, de reu is afkomstig van goede stamboom en is kampioen op wereldniveau stamboom ter plaatse te bezichtigen., Prachtige Duitse herder x Mechelse herder pups!
De kennel Feuerbrigade.be.
Elda x Artus 2016. Pups buiten spelen. Pups 12 dagen oud. Ik ben Tristan Fransen en ik woon in Winterslag, een stadsdeel van Genk in Belgisch Limburg dat bekend staat omwille van zijn steenkoolmijn-verleden. In 2002 zette ik mijn eerste stappen in de hondenwereld. Met mijn hond Tosca, een rasechte Beagle, ging ik aan de slag op een gehoorzaamheidshondenschool voor alle rassen. Daar kreeg ik de hondenmicrobe te pakken en groeide ik al snel door tot hondeninstructeur. Na enkele jaren was ik echter toe aan een nieuwe uitdaging en zo kwam ik in 2008 terecht in de africhtingssport. Mijn eerste hond die ik africhtte in het IPO-programma was een Mechelse herder, Haylie from Marraxplace. Ik trainde toen echter reeds op een VVDH Vereniging voor Duitse Herders kringgroep waardoor ik me meer en meer aangetrokken voelde tot de Duitse herder.
Hondensport en Sporthonden.
Inlichtingen: Jan Tinnemans. Tervuerense Herder kennel DE" LA ROUQUINE." Tervuerense Herder pups te koop, rechtstreeks gefokt uit Mechelse Herder africhtingslijnen. Voor meer informatie kunt u onze honden bekijken op onze homepage.: www.delarouquine.nl of ons e-mailen via: info@delarouquine.nl nl of ons bellen, tel.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Mechelse Herdershond Startpunthonden.
Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.
Mechelse herder pups Honden 2dehands.be.
Mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy. Mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy stappers hoeve super goede bloedlein nu pups te koop! zeer mooie donkeren pup. 3 maart 2019 1149: Dessel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen. Veel gestelde vragen. App Store Google Play. Als u op een object, een andere link op de website of Aanvaarden klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op de eBay-platformen te verbeteren en te personaliseren, inclusief gepersonaliseerde advertenties van eBay en derden, op en buiten onze sites.
Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder Honden Forum.
Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: X Mechelse herder. Aantal honden: 3. Het zal er toch ook wel van afhangen of je een kynologische hond kiest of eentje uit werklijnen? Volgens mij zijn de showmechelaars best vriendelijk wat ik er zo van zie. Moet wel aantekenen dat Duitse herders op een show een rámp zijn, dat gilt krijst en blaft de godganse dag door.
argentina outlet duitse herder kennel kruising duitse herder mechelse herder pups.
kruising duitse herder mechelse herder pups. duitse herder x mechelse herder. duitse herder kennel friesland. oudduitse herder vs duitse herder. verschil duitse herder en mechelse herder. duitse herder kennel sint niklaas. duitse herder x witte herder. langharige duitse herder kennel.
bol.com Yourdog Mechelse Herder Pup 12 KG.
Yourdog Mechelse Herder Volwassen 12 KG. Royal Canin Medium Puppy Hondenvoer 15 kg. Royal Canin Selection Croc Hondenvoer 20 kg. Cavom Compleet Pup/Junior 20 KG. Cavom Compleet Pup/Junior 5 KG. Hondenbench Zwart XXL 121 x 74 x 81 cm. Yourdog Mechelse Herder Senior 12 KG. Yourdog Mechelse Herder Senior 3 KG.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Nog 7 super mooie, actieve en gezonde Mechelse herder pups te koop uit goede bloedlijnen. Zowel vader als moeder zijn geregistreerd op bloedlijnen. 23 juni 2019. 23 juni 2019. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden en katten en in huiselijke kring mogen in het weekend van 22 juni verhuizen wij zijn ontwormd, geent, gechipt en nagekeken door de dierenarts wij krijgen ook een paspoor. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden en katten en in huiselijke kring mogen in het weekend van 2. 20 juni 2019. 20 juni 2019. 1 2 3 4 5 Volgende. Shih tzu pups. Golden retriever pups. Franse Bulldog pups. Adverteren op Puppyplaats.: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?
Mechelse herder Wikipedia.
FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Mechelse Herder puppy 7 w. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd. Uiterlijk bewerken brontekst bewerken. De mechelaar is een hond zonder extremen, dat wil zeggen dat zijn exterieur eenvoudig en op het doel van de hond gericht is. Het verschil met de andere Belgische herders is de kleur en de aard van zijn vacht.

Contacteer ons