oud duitse herder kennel
 
Oud Duitse Herder Kennel: Home.
De vader van dit nestje oud duitse herder pups is Denver vom Hof Grebe. Deze schitterende oud duitse herder reu staat bekent om zijn zeer vriendelijke, sociale karakter. Mocht u belangstelling hebben voor een oudduitse herderpup uit deze combinatie dan kunt u contact met ons opnemen.
autoverzekering 2e auto
Home.
Oudduitse Herder Kennel van de Victory en of the Dutch Victory. Deze website is gemaakt om u te laten kennismaken met de/onze Oudduitse Herders. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals gedrag en gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, breitensport enz. Het is een hond die eigenlijk alles leuk vind, graag betrokken is bij het gezin de roedel en goed overweg kan met eventueel aanwezige kinderen en/of andere huisdieren. Kortom: en vriendin voor het leven. Mijn gezin bestaat uit echtgenoot en 2 zonen van 32 en 35 jaar oud. Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders.
wc ontstopper albert heijn
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders. rasvereiniging voor oudduitse herder ind Belgie, pubbemid
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
pocketvering
Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds op Facebook. Nieuw account maken. Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds. Dierenfokker in Plainevaux, Luxembourg, Belgium.
seo copywriting
Oudduitse herder kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Inzamelpunt voor hondenvoer benodigdheden. Kennel Je nai rien oublié. Via de Briard en Ierse Wolfshonden heb ik mijn hart nu verpand aan de Oudduitse Herder. Interesse in een pup? Ik fok gemiddeld één nestje per jaar dus meld u op tijd aan!
lendico lenen
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Dat is helaas een onjuiste bewering. De herdershonden van zowel de west als de oost-lijn hebben een rechte rug! Inprenting van de pups van Oud duitse herdershonden. De inprenting van de pups verloopt bij ons zonder dwang of geweld. Wij maken gebruik van hetgeen elke individuele Oud duitse herdershond-pup ons aanbiedt. Bij het inprenten van onze pups werken wij o.a. volgens het Super Dog-programma dat door het Amerikaanse leger werd ontwikkeld binnen het kader van een fokprogramma voor honden. Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de latere prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald. Hoe wij de inprenting van pups zien en hoe wij deze met de Oud duitse herdershond-pups in de eerste 15 weken hanteren, vindt u onder het navigatiepunt Inprenting van pups. Taak en doel van onze fokkerij van Oud duitse herdershonden. Wij zien het als onze taak om gezonde, intelligente, krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken.
design bed
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
Onder de naam Oudduitse Herder Kennel Ballincurra leggen we ons toe op het fokken van deze prachtige Duitse Herders met een langharige vacht en een rechte rug. Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home. Het is een klein, oud boerderijtje maar met een grote tuin, hetgeen onze honden zeer op p rijs stellen.
seo
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
vijver aanleggen
Cataracta-Silva's' De website van ODH kennel cataracta-silva.
Welkom op de site van oudduitse herder kennel Cataracta-Silva's. Wij zijn liefhebber van dit ras mede vanwege hun mooie lange vacht en hun vrolijke karakter. Het fokken doen wij puur hobbymatig waarbij gezondheid en karakter de belangrijkste kenmerken zijn waaraan de pups moeten voldoen.
apotheek
From The Wolfpack Altdeutsche Schäferhunde oudduitse herder België berger allemand ancien type Belgique.
personal coach

Contacteer ons