oud duitse herder kennel
 
Oud Duitse Herder Kennel: Home.
De vader van dit nestje oud duitse herder pups is Denver vom Hof Grebe. Deze schitterende oud duitse herder reu staat bekent om zijn zeer vriendelijke, sociale karakter. Mocht u belangstelling hebben voor een oudduitse herderpup uit deze combinatie dan kunt u contact met ons opnemen.
Home.
Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel. In deze periode heb ik via de Dierenbescherming de cursus voor hondentrainster gevolgd en heb 13 jaar lang mensen geleerd hoe met hun pup/hond om te gaan, met erg veel plezier. Een aantal jaren later overleed Kelly. Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht.
rasvereiniging voor oudduitse herder ind Belgie, pubbemiddeling, nestplaning, dekreuen, gecontroleerde fokkers en veel infomatie over het ras.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Oudduitse herder kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Inzamelpunt voor hondenvoer benodigdheden. Kennel Je nai rien oublié. Via de Briard en Ierse Wolfshonden heb ik mijn hart nu verpand aan de Oudduitse Herder. Interesse in een pup? Ik fok gemiddeld één nestje per jaar dus meld u op tijd aan!
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Opzet: de west-lijn met de oost-lijn DDR-lijn kruisen omdat met ervan uitgaat dat de oost-lijn DDR-lijn de werklijn en de west-lijn de schoonheidslijn is. Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren. Veel collega-fokkers wekken de indruk dat de west-lijn geen rechte rug heeft, maar alleen de oost-lijn DDR.
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
Onder de naam Oudduitse Herder Kennel Ballincurra leggen we ons toe op het fokken van deze prachtige Duitse Herders met een langharige vacht en een rechte rug. Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home. Het is een klein, oud boerderijtje maar met een grote tuin, hetgeen onze honden zeer op p rijs stellen.
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Cataracta-Silva's' De website van ODH kennel cataracta-silva.
Welkom op de site van oudduitse herder kennel Cataracta-Silva's. Wij zijn liefhebber van dit ras mede vanwege hun mooie lange vacht en hun vrolijke karakter. Het fokken doen wij puur hobbymatig waarbij gezondheid en karakter de belangrijkste kenmerken zijn waaraan de pups moeten voldoen.
From The Wolfpack Altdeutsche Schäferhunde oudduitse herder België berger allemand ancien type Belgique.

Contacteer ons