oud duitse herder kennel
 
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
Het is een klein, oud hoevetje, maar met een heel grote tuin., wat onze honden zeer op prijs stellen. Samen met Jef heb ik reeds 25 jaar ervaring met herders. lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse. België, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange.
vochtbestrijding kelder limburg
Webklik.nl VANSANTVLIET HOEVE.
Dus zo gezegd en zo gedaan en met Elvis Ciska is mijn passie begonnen voor de oudduitse herder en het fokken.Spijtig genoeg kan er met Elvis wegens omstandigheden niet gefokt worden maar daarom is mijn liefde voor hem zeker niet minder.
hypothecaire lening
Home of Heartland.
klein bedrag lenen
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Op een dag gaf mijn man Karel mij een mooi geschenk: een duitse herder puppy van 8 weken oud. Ik doopte hem Bruno en hij werd mijn echte trouwe vriend. De liefde, vriendschap en trouw van deze viervoeter raakte me heel diep vanbinnen. Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken.
futon
Over-ons.
Wat vlug volgens sommigen maar wij vonden dat we oud genoeg waren om te weten wanneer je je goed voelt bij iemand. Kort nadat we getrouwd waren en we in Menen woonden, vroeg Yolande aan mij of ik geen hond wou. De voorwaarde was wel dat het een groot formaat moest zijn. Ik ben direct op zoek gegaan naar een ras dat mij lag en ik kwam aanvankelijk uit op een Zwitserse herder, liefst langharig. Dan nog een goeie fokker vinden, ook niet altijd simpel. Via via ben ik terecht gekomen bij Jeldou Boorsma in Friesland. Zij fokt zowel Zwitserse herders als oudDuitse herders. Alleen verwachtte ze op dat moment een nestje zwarte Duitse herder pups en geen witte.
VPN-server
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
SEO Analysis
Op t eiland van Dordt Home.
C-schapenkopjes portretten 1 week oud. C-schapenkopjes week 2. C-schapenkopjes week 3. C-schapenkopjes week 4. C-schapenkopjes week 5 en 6. B nest geboorteverslag. week 1 B-schapenkopjes. Week 2 B schapenkopjes. Week 3 en 4 B-schapenkopjes. Week 5 t/m 8 B-schapenkopjes. portretfoto's' B-schapenkopjes week 3. Noah's' drachtboek A-nest. Puppen dagboek A-schapenkopjes. Noah haar certificaten. Contact / Formulier. Welkom op onze site. Wij zijn Jaap en Janny en wonen met onze oudduitse herders Noah, Joy en Binti in Dordrecht. In maart 2010 hebben wij Noah als 8 weken oude pup opgehaald. Wij waren op slag verliefd op haar en zo groeide de enthousiasme voor dit ras. In 2012 is Noah aangekeurd voor de fok en goed bevonden. En op 12 april 2013 kwam onze droom uit en kreeg Noah een nest van 11 pups. Een nakomeling voor ons zelf was geboren. Askim joy mocht bij haar moeder Noah blijven en is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige pittige werklustig blonde oudduitse herder.
Checking
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat en is nu met pensioen na 4 nesten vinden wij het welletjes Cayla-Indy heeft ook een fokcertificaat. Sinds jaar en dag wordt de Voorhorsthoeve bewoond door herders. Honden als Jacco en Herta groeiden er jaren geleden al op en waren trouw aan hun baasjes en hun erf. Als echte liefhebbers fokken we sinds enkele jaren Oud-Duitse herders. Wilt u contact leggen met de eigenaren van de Voorhorsthoeve voor vragen over honden, puppies of nesten? Klik dan op de titel voor de contactgegevens. Liefde is voor het eerst je half-zus een knuffel geven. Het blijft bijzonder nu. Wat een leven hebben we toch als pup zo met zijn negenen, drinken. Vanavond zijn we al weer een week oud en mama verzorgt ons goed.
https checker
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen. Streven is erkenning door de RvB.
MacBook Pro
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Welkom bij Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf." Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim, wij hebben 2 zonen, Daan en Mart. Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamenlijk Duitse herdershond Chika. Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland.
Ballonvaarten

Contacteer ons