oud duitse herder kennel
 
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Oud duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups. De" Oud duitse herdershond vertegenwoordigt de koningsklasse onder de Duitse herdershonden." citaat van Peter Rieger, koper van pups uit de A-worp vom schwarzen Traum. Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.
iPad refurbished
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
Het is een klein, oud hoevetje, maar met een heel grote tuin., wat onze honden zeer op prijs stellen. Samen met Jef heb ik reeds 25 jaar ervaring met herders. lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse. België, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange.
dakbedekking
Oud Duitse Herder kennel van de Plekkenpol Lokaal bedrijf Laren 271 foto's' Facebook.
Bekijk meer van Oud Duitse Herder kennel van de Plekkenpol op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Oud Duitse Herder kennel van de Plekkenpol op Facebook. Nieuw account maken. Oud Duitse Herder kennel van de Plekkenpol. Lokaal bedrijf in Laren.
daikin
Home of Heartland.
What
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Op een dag gaf mijn man Karel mij een mooi geschenk: een duitse herder puppy van 8 weken oud. Ik doopte hem Bruno en hij werd mijn echte trouwe vriend. De liefde, vriendschap en trouw van deze viervoeter raakte me heel diep vanbinnen. Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken.
huis lening berekenen
Over-ons.
Wat vlug volgens sommigen maar wij vonden dat we oud genoeg waren om te weten wanneer je je goed voelt bij iemand. Kort nadat we getrouwd waren en we in Menen woonden, vroeg Yolande aan mij of ik geen hond wou. De voorwaarde was wel dat het een groot formaat moest zijn. Ik ben direct op zoek gegaan naar een ras dat mij lag en ik kwam aanvankelijk uit op een Zwitserse herder, liefst langharig. Dan nog een goeie fokker vinden, ook niet altijd simpel. Via via ben ik terecht gekomen bij Jeldou Boorsma in Friesland. Zij fokt zowel Zwitserse herders als oudDuitse herders. Alleen verwachtte ze op dat moment een nestje zwarte Duitse herder pups en geen witte.
pre workout
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Ballonvaart
Op t eiland van Dordt Home.
C-schapenkopjes portretten 1 week oud. C-schapenkopjes week 2. C-schapenkopjes week 3. C-schapenkopjes week 4. C-schapenkopjes week 5 en 6. B nest geboorteverslag. week 1 B-schapenkopjes. Week 2 B schapenkopjes. Week 3 en 4 B-schapenkopjes. Week 5 t/m 8 B-schapenkopjes. portretfoto's' B-schapenkopjes week 3. Noah's' drachtboek A-nest. Puppen dagboek A-schapenkopjes. Noah haar certificaten. Contact / Formulier. Welkom op onze site. Wij zijn Jaap en Janny en wonen met onze oudduitse herders Noah, Joy en Binti in Dordrecht. In maart 2010 hebben wij Noah als 8 weken oude pup opgehaald. Wij waren op slag verliefd op haar en zo groeide de enthousiasme voor dit ras. In 2012 is Noah aangekeurd voor de fok en goed bevonden. En op 12 april 2013 kwam onze droom uit en kreeg Noah een nest van 11 pups. Een nakomeling voor ons zelf was geboren. Askim joy mocht bij haar moeder Noah blijven en is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige pittige werklustig blonde oudduitse herder.
https://www.seopageoptimizer.de/de/default/2008953/Optimierung/Suchmaschinenoptimierung%20Google.aspx
Home.
update site: 25/02/2018. Happy B-day Lady: 16 years old! Welkom bij de Oudduitse Herder kennel. Le Bois des Loups. Mijn naam is Nathalie Broers-Perick, ik ben getrouwd met Jef en we hebben samen drie kinderen. Sinds mijn kindertijd heb ik altijd al het geluk gehad om omringd te worden door een trouwe Duitse herder. deze viervoeter heeft me al die jeugdjaren veel liefde, plezier en veiligheidgevoel gegeven. Ik kon me mijn eigen gezin dus niet anders voorstellen dan met een hond te leven. Onze eerste Duitse Herder Souma kochten we als een pup van 8 weken, we hebben veel van haar genoten ook samen met onze jonge kinderen. Souma hadden we ruim 8 jaar, helaas hebben we haar te vroeg verloren. Na hele tijd te zoeken vonden we geen ODH en besloten we Lady te adopteren in ons jong gezin. Lady is inmiddels 14 jaar. Ons verlangen naar een ODH bleef bestaan en In 2010 kochten we terug een Oudduitse Herder, Giddy, dit na een moeilijke en lange zoektocht. Giddy werd geexporteerd van Oirschot NL naar Belgie en kwam terecht in Moelingen, een van de zes mooie dorpen van de Voerstreek op amper 10 km van Maastricht.
webdesigner antwerpen
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen. Streven is erkenning door de RvB.
led inbouwspots

Contacteer ons