verschil duitse herder en oudduitse herder
 
Webklik.nl Oudduitse herder.
De kracht van de achterhand wordt doorgegeven aan de voorhand, door de lende, rug en schoft. De voorbenen moeten dicht langs de grond naar voren reiken, in harmonie met die van de achterhand. De voeten komen dicht bij elkaar maar raken of kruisen elkaar niet. De voorbenen functioneren van het schoudergewricht tot de grond in een rechte lijn. Van achter gezien functioneren de achterbenen van het heupgewricht tot de grond in een rechte lijn. GANGFOUTEN GECONSTATEERD VANAF DE VOORKANT, OPZIJ OF VAN ACHTEREN WORDEN ALS FOUT BEOORDEELD. De Oudduitse herder is er in diverse kleurvariaties.
marketing adviesbureau
Hondenvrienden.be Oudduitse herder of langstokhaar?
En het rustige in huis leer je natuurlijk ook zelf een beetje aan. Wij hebben 2 honden en ze hebben geleerd dat ze buiten mogen ravotten en in huis niet Het voordeel als je een langstokhaar kiest, vind ik vooral dat je terecht kan in een van de vele kringgroepen van de vvdh, waar mensen met veel ervaring en kennis van het ras je bijstaan en helpen met de opvoeding van je duitse herder. Wat je ook kiest Veel succes met je volgende hond. Geslacht: Re: Oudduitse herder of langstokhaar?
vergelijk energie gas
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
zwemvijver
Uitgelicht! Uitgelicht! De De Oudduitse Oudduitse Herder Herder Dierenarts Dierenarts Deventer. Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Als we wat leuks met hem willen doen gaan we lekker wandelen en/of zwemmen. Zoekspelletjes vindt hij ook erg leuk. En sinds kort hebben we een hondenspeelweide ontdekt in Heeten waar we zeker vaker na toe gaan. En als de honden er weer mogen komen, heerlijk naar Bussloo. Is er nog iets wat je graag wil vertellen over hem? Wolf is een lieve, ondeugende en nog iets onzekere puber, die af en toe bananen in zijn oren heeft, let wel, hele trossen, maar een superhond is die we niet meer willen missen! Die door zijn bijzondere kleuren veel belangstelling heeft van mensen. We zijn echt zijn trotse baasjes! Over het ras. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht. Het dier is krachtig, goed gespierd en licht gestrekt. De vachtkleur kan variƫren tussen zwart, zwart-bruin, geel-bruin en wolfsgrauw. Tevens zijn er Oudduitse herders die meer grijs in hun vacht hebben, deze worden vaak zilver genoemd. Qua uiterlijk is er ook nog een verschil tussen de Oost-Duitse lijn en de West-Duitse lijn.
marketing seo
Het HondenForum Bekijk onderwerp oud duitse herder.
Mijn oudduitse herders zijn zeer sociaal met andere honden.Maar dat zijn eigenlijk al mijn honden die we hebben en gehad hebben.Dus daar zit een deeltje opvoeding bij. Ik ben aan het prutsen geweest maar ik krijg geen foto's' geplaatst. Een oud duitse herder word gefokt uit een langstokhaar duitse herder.Pas als de herder uit 2 generatie's' slangstokhaar duitse herder word gefokt is het een Oud Duitser.Dat je verschillende type's' hebt komt omdat er met werklijnen en kynologische lijnen word gefokt.
septische putten
verschil Duitse herder en Oudduitse herder? HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over verschil" Duitse herder en Oudduitse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
apotheek van wacht beringen
Oudduitse Herder, Rex Archief Belgiumdigital forum Digitale fotografie.
Op tablet en mob is hij goed. Vriendelijke groet, jessey. 11 mei 2013, 1606.: Voor mij is de tweede quasi perfect G. johan de man. 11 mei 2013, 1629.: Deze oud duitse herder is gewoon een standaard DH met langhaar. De Harzer Fuchs en andere Bodenstndige Htehunde zijn de echte oud duitse herders. Wel n mooie hond natuurlijk. Ms wat te hard verscherpt. 11 mei 2013, 1646.: Deze oud duitse herder is gewoon een standaard DH met langhaar. De Harzer Fuchs en andere Bodenstndige Htehunde zijn de echte oud duitse herders. Wel n mooie hond natuurlijk. Ms wat te hard verscherpt. De eigenaar vertelde mij dat het een echte Oud-duitse herder is. Vriendelijke groet, jessey. 11 mei 2013, 1741.: Mooie herdershond heb je hier knap op de foto gezet Jessey G.: 11 mei 2013, 1828.:
renovatielening
Wat Wat is is het het verschil verschil tussen tussen een een Duitse Duitse Herder Herder en en een een Oud Oud Duitse Duitse Herder? Herder? Startpagina Startpagina GoeieVraag. GoeieVraag.
DuitseHerders 29 december 2015 1349.: Wat is het verschil tussen een Duitse Herder en een Oud Duitse Herder? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
buddha to buddha ring
Oudduitse Herder Hondencentrum.
De Oudduitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen. Hij is trouw en vertoont geen neiging tot weglopen. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Oudduitse Herder? Kijk dan op onze Oudduitse Herder opvoeden pagina. Grootte: reu 60-65 cm, teefje 55-60 cm Gewicht29: kg tot 43 kg Oost-Duitse lijn: Deze honden komen over het algemeen uit werklijnen en zijn vaak veel donkerder van kleur. Ook zijn ze vaak geblokter qua bouw. West-Duitse lijn: Deze honden zijn veelal blonder van kleur en lijken daardoor meer op de oorspronkelijke Duitse herder.
skeeler
Onze ODH's.'
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
vacature dakwerker

Contacteer ons