zwarte duitse herder kennel
 
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
Eventjes laten weten dat Knight zijn IPO 2 heeft gehaald op 24/10/2015 met 84 93 80 door een incident tijdens het pakwerk zijn de punten niet normaal, maar dat leg ik je nog wel uit, en de zaterdag werd ik BOP 2 kampioen. Duitse Herder geboren op 02-06-2017.
krediet
Waar vind ik zwarte Duitse Herder pups te koop? DogCatandCokopen.
Duitse Herder zwarte pups te koop. Graag meer inlichtingen over de Duitse Herder pups te koop in onze kennel. Hier vindt u de fotos van onze Duitse Herder pups te koop op dit ogenblik. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt.
kredieten samenvoegen
Duitseherder Honden 2dehands.be.
de pups zijn meerdere malen ontwormd en zijn gevaccineerdgechipt, en hebben een europees pas. gisteren 1055: Nevele. duitse herder pups zoeken thuis! Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt. Koop enkel bij erkende fokkers, u kan deze erkennen aan het HK nummer di.
taxibedrijf
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
We fokken uitsluitend zwarte Oudduitse Herders. Bekijk de fokker vermelding van Oudduitse Herderkennel Of Blackfoot. Shepherds of Sandevoerde. Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Een kleinschalige fokker van langstok haar en oudduitse herders. Wij hebben af en toe een gelegenheids nestje. De nestjes kunnen geboren worden in Zandvoort of in Holten zomers Medio zomer 2012 verwachten wij ons eerste nestje. Bekijk de fokker vermelding van Shepherds of Sandevoerde. Shepherds of Sandevoerde. Kennel Kennelnaam: Shepherds of Sandevoerde Beschrijving: Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Een kleinschalige fokker van langstok haar en Oudduitse herders. Wij hebben af en toe een gelegenheids nestje. Het nestje wordt geboren in Zandvoort of in Overijssel. Medio juni 2013 verwachten wij een nestje. De pups groeien altijd op in huiselijke kring met beide ouders. Tevens staat onze Elvis ter beschikking als dekreu. Bekijk de fokker vermelding van Shepherds of Sandevoerde. van de ooghduyne pietertjes hoeve. wij fokken op heel kleine schaal oud duitse herders.
dakwerker tielt
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. 17 augustus 2018. Vandaag een echo laten nemen en Ochin Van Esblokhof is drachtig. Dit is het eerste nest van Ochin en Maikey Van De Blackheide.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen.
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel.
de zwarte parel oudduitse herder kennel over ons.
Heerlijk rustig lag ze bij me en ging slapen. Met 8 weken was het eindelijk zo ver. Mijn kleine zwarte pareltje kon ik ophalen. Een hond waar je alleen maar van kunt houden. De Oudduitse Herder. Oudduitse Herder Kennel. De Zwarte Parel.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Imka is bevallen op 14/07/2018 Puppy's' mogen Moeder op 01/09/2018 Verlaten. Kleur is zwart bruin.
Moeder Anke van Esblokhof en Vader Hayko van Esblokhof. Puppy's' zijn geboren 22/06/2010. geboortegewicht is tussen de 290 en 560gram. Twee reutjes en twee teefje. Zwartbruin Reu 290g overleden, zwarte R 560 Gram. Zwartbruin teef 550g zwarte teef 510 Gram.

Contacteer ons