zwarte duitse herder kennel
 
Info Honden.
Nakomelingen van Kurt: Kalle Lux van het Zuidpark, roepnaam Lux, is een zwarte Duitse Herder. Lux komt net als Kurt uit de Duitse Herder kennel van het Zuidpark. Lux is van 10 juni 2005. Op 20 mei 2007 hebben Lux en ik ons VZH certificaat gehaald.
broken link checker
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
speelautomaten
Oudduitse Herder kennel Vom Borgheser Wald.
Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 06-44790449. Welkom op de site van de Oudduitse herder kennel Vom Borgheser Wald. In het grensgebied, vlak bij s-Heerenberg, ligt het plaatsje Borghees. Dit hoort bij de stad Emmerich. Wij hebben hier een mooi ruim huis met een fijne grote tuin en wonen vlakbij het bos. Hier wonen wij met onze Oudduitse herdershond Gina, haar dochter Sky en onze drie Maine Coon katten. Mijn naam is Miranda Ko van der Molen. Ik ben altijd al dol op dieren geweest en jarenlang hebben we een Tervuerense herder gehad en later ook nog een Friese Stabij. Op een bepaald moment heb ik kennis gemaakt met de Oudduitse herder en vanaf dat moment was ik verkocht. Deze prachtige, intelligente hond met zijn vrolijke en enthousiaste karakter werd mijn favoriet. Al enige jaren heb ik ervaring met het fokken van Maine Coon katten. In 2011 heb ik de stap gewaagd met een eerste nestje van onze hond Gina. Het is een prachtige zwarte teef, ze is heel mooi gebouwd en heeft een super lief karakter.
draadloze camera
Welkom op www.denduitseherder.be.
Silhouette
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Lening simulatie
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen.
Zwart of zwart? Duitse herder Database.
Volgens de fokker komt het dominant zwart uit Rusland, en de stamboom gaat terug naar USSR honden. Ergens is er dus een dominant zwarte hond ingekruist, maar omdat zwart een toegestane kleur is bij de Duitse herder is dat nooit opgevallen.
oudduitse herder fokkers.
Aangesloten fokkers ADRV eV. Van Chikas Erf. Van Santvliet Hoeve. Van de Maro-Hoeven. Les Bois de Loup. Von Schloss Bladenhorst. Aus der Soester Börde. Von Strickers Kotten. Zoeken naar: Zoeken. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. Proudly powered by WordPress.
Home.
Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
American Akita Manuhof.
Veel Akitas van deze lijn, die zowel karaktertrekjes hadden van de Mastiff en de Duitse Herdershond, werden naar de Verenigde Staten gebracht door ex militairen. Deze Akitas trokken de aandacht van fokkers, mede door de intelligentie, en het vermogen zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Contacteer ons