zwarte duitse herder kennel
 
rasvereiniging voor oudduitse herder ind Belgie, pubbemiddeling, nestplaning, dekreuen, gecontroleerde fokkers en veel infomatie over het ras.
zwarte
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Na een tip van Sikke Minnema, zijn we ons gaan verdiepen in de Oudduitse herders. We zijn bij het zoeken naar een pup terecht gekomen bij Oudduitse Herder kennel Dorpzicht in Daarle. En na de kennismaking met de fokker en hun prachtige honden waren we helemaal verkocht.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa.
De Oudduitse herders De Caterstede.
A A A. Oudduitse herder kennel De Caterstede. De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups.
Zwart of zwart? Duitse herder Database.
Ergens is er dus een dominant zwarte hond ingekruist, maar omdat zwart een toegestane kleur is bij de Duitse herder is dat nooit opgevallen. Blue-merle vererft hetzelfde, en zou direct als foutkleur herkend worden. Maar zwart of zwart? Dat verschil ziet niemand. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend.
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Duitse Herder fokker of kennel. Heb je al een Duitse Herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
De kennel! Jamie, onze zwarte duitse herder.
Jamie, onze zwarte duitse herder. Welkom op de weblog van Jamie, onze duitse herder. Terug naar het overzicht De kennel! 0 reacties 10 September 2008 1507: Om 11 uur konden we haar ophalen: HopeJamie vom Burg-Kurzwallen. Een zwart teefje met een heel klein plukje wit haar op haar borst.
duitse herder hondenkennel langharige duitse herder pups te koop.
Het is echter een van de hardere borstels en daarom meer geschikt voor honden met lang haar. Een poetsborstel bestaat uit zachte syntetische of natuurlijke haren. Hij wordt meestal als laatst gebruikt bij langharige honden, omdat hij de vacht een zacht en glanzend uiterlijk geeft. oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka.
Stombaershoeve Welkom bij Stombaershoeve!
De nieuwe eigenaar mag de dieren komen ophalen, voor zover deze contacten beperkt zijn tot het strikte minimum waarbij de eigenaar zich alleen verplaatst, enkel op afspraak en mits inachtneming van de hygiƫnische maatregelen. De pups moeten minstens de minimumleeftijd hebben, gechipt en geregistreerd zijn voor verkoop. Ze moeten dan ook in orde zijn met de verplichte vaccinaties. Lees hier de officiele communnicatie van Dierenwelzijn van de Vlaamse Overheid. Lees hier alle maatregelen die betrekking hebben op dieren. Op zoek naar een hondje, bij ons kan je altijd terecht! Zoek je een lieve en trouwe speelkameraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze honden worden met de grootste zorg omringd.
De zwarte Duitse Herdershond.
De zwarte Duitse Herdershond. Home Kynologie De duitse herdershond De zwarte Duitse Herdershond. De Duitse Herdershond is een ras dat in tegenstelling met de meeste hondenrassen, voorkomt in vele kleurvariaties. Doorgaans is volgens de rasstandaard alles toegestaan met uitzondering van de kleur wit. Niet toegestaan wil nog niet zeggen dat er geen witten geboren kunnen worden, doch de kleur is in ieder geval niet gewenst. Dit heeft historische gronden: de Duitse Herdershond is zoals zijn naam aangeeft, een hond die gebruikt werd en nog wel wordt als hoeder van meestal schapen. Aangezien schapen veelal licht van kleur zijn, is de witte Duitse Herdershond ongeschikt omdat 1. de hond als zodanig niet meer opvalt voor de herder en 2.

Contacteer ons