zwarte duitse herder kennel
 
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel.
lenen
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen. 7 juni 2018 1954: Kasterlee Tielen. Duitse herder pups. 4 Duitse herder pups te koop!
visum aanvragen
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
Deze plaats ligt in de Kempen. Ik ben een erkende kennel met HK 10104533 nummer en ook een BTW nr. BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden.
simulatie lening
Ontstaan.
In 1983 had ik het geluk mijn broer Luc zo ver te krijgen dat hij ook interesse begon te krijgen in de Duitse Herder. Aan hem heb ik enorm veel hulp gehad om mijn kennel Vom Haus Sevens uit te bouwen tot wat hij nu is.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Ippy is bevallen op 26/03/2018 Puppy's' mogen Moeder op 14/05/2018 Verlaten.
Moeder Anke van Esblokhof en Vader Hayko van Esblokhof. Puppy's' zijn geboren 22/06/2010. geboortegewicht is tussen de 290 en 560gram. Twee reutjes en twee teefje. Zwartbruin Reu 290g overleden, zwarte R 560 Gram. Zwartbruin teef 550g zwarte teef 510 Gram.
de zwarte parel oudduitse herder kennel over ons.
Heerlijk rustig lag ze bij me en ging slapen. Met 8 weken was het eindelijk zo ver. Mijn kleine zwarte pareltje kon ik ophalen. Een hond waar je alleen maar van kunt houden. De Oudduitse Herder. Oudduitse Herder Kennel. De Zwarte Parel.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
We fokken uitsluitend zwarte Oudduitse Herders. Bekijk de fokker vermelding van Oudduitse Herderkennel Of Blackfoot. Shepherds of Sandevoerde. Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Een kleinschalige fokker van langstok haar en oudduitse herders. Wij hebben af en toe een gelegenheids nestje. De nestjes kunnen geboren worden in Zandvoort of in Holten zomers Medio zomer 2012 verwachten wij ons eerste nestje. Bekijk de fokker vermelding van Shepherds of Sandevoerde. Shepherds of Sandevoerde. Kennel Kennelnaam: Shepherds of Sandevoerde Beschrijving: Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Een kleinschalige fokker van langstok haar en Oudduitse herders. Wij hebben af en toe een gelegenheids nestje. Het nestje wordt geboren in Zandvoort of in Overijssel. Medio juni 2013 verwachten wij een nestje. De pups groeien altijd op in huiselijke kring met beide ouders. Tevens staat onze Elvis ter beschikking als dekreu. Bekijk de fokker vermelding van Shepherds of Sandevoerde. van de ooghduyne pietertjes hoeve. wij fokken op heel kleine schaal oud duitse herders.
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 januari een echo laten nemen van Ochin Van Esblokhof. Jammer genoeg is Ochin niet drachtig. De volgende loopsheid zal Ochin terug gedekt worden door Maikey Van De Blackheide.

Contacteer ons