zwarte duitse herder kennel
 
zooplus magazine.
Met een schofthoogte tussen de 60 en 65 cm bij reutjes en 55 tot 60 bij teefjes behoort de Duitse herder tot de middelgrote tot grote hondenrassen. Zijn goed geproportioneerde lichaam weerspiegelt zijn leven als een werkhond. Hij is sterk en heeft een krachtige spiermassa, maar maakt alsnog een atletische en wendbare indruk. Zwaarlijvigheid wordt afgewezen. Hij heeft een elegante en veerkrachtige gang. De hond heeft een wigvormige kop die in een harmonische verhouding tot het lichaam staat, een rechte neusbrug en altijd een zwarte neus.
kelder grondwater
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
lening aanvragen
duitse herder hondenkennel langharige duitse herder pups te koop.
Heel af en toe zullen we een nestje zwarte Duitse Herder Langhaar hebben, die met veel liefde en toewijding in huis groot worden gebracht. Je Duitse Herder Opvoeden. Als je een Duitse herder goed kan opvoeden heb je een vriend voor het leven.
matras
Info Honden.
Nakomelingen van Kurt: Kalle Lux van het Zuidpark, roepnaam Lux, is een zwarte Duitse Herder. Lux komt net als Kurt uit de Duitse Herder kennel van het Zuidpark. Lux is van 10 juni 2005. Op 20 mei 2007 hebben Lux en ik ons VZH certificaat gehaald.
wkk
Belgische Hovawart Club geschiedenis Hovawart.
Zij bezochten alle boerderijen in het Zwarte Woud op zoek naar overgebleven Hovawarts. Dankzij een zorgvuldig opgezet fokprogramma, waarbij voornamelijk gebruik werd gemaakt van een kruising tussen de gevonden honden en de Hongaarse Kuvasz, de Newfoundlander, de Duitse Herder, de Leonberger, de Bernse Mountain Dogs en een Afrikaanse wilde hond, werd in 1922 het eerste nest officiëel ingeschreven in het Duitse fokregister. Door op de ingeslagen weg enthousiast verder te werken erkende in 1937 de Duitse Kennel Club officiëel de Hovawart als ras.
SEO Zoekmachine Optimalisatie
Stombaershoeve Welkom bij Stombaershoeve!
Zwarte Labrador pup. Blauw Grijze Jack Russel pups. Black Tan Jack Russel pups. Welkom bij Stombaershoeve! Op zoek naar een hondje, bij ons kan je altijd terecht! Zoek je een lieve en trouwe speelkameraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
hotmail inloggen aanmelden
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Samen hebben wij twee kinderen, Patrick van veertien en Kevin van twaalf jaar. Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta, Chico en Eara, onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier, Astor, komen wonen. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen. Astor had een ernstige hartkwaal. Twee weken nadat wij Astor in hebben laten slapen is Tanja, een bruine New Foundlander bij ons gekomen. Tanja hebben wij uit het asiel gehaald. Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Zoekende naar een kennel in de buurt kwamen we terecht bij Ronald en Saskia van Bruggen van kennel Of Shinjis Star in Bellingwolde.
local internet marketing
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders. Onze pups worden geborenén, verblijven in onze woonkamer zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen. Voorts wennen we ze aan lopen op straat, autorijden, andere honden maar pas na de entingen. Zo krijgen we stabiele, en rustige prettige nakomelingen, prima geschikt als algemene huishond. De werklust zit er echter ook in: behendigheid en veel wandelen zijn de sporten" die wij met onze eigen honden doen. Wij vinden betrokkenheid erg belangrijk en de aanstaande baasjes zullen dan ook welkom zijn om zo vaak mogelijk te komen knuffelen vanaf week 3. De eerste 2 weken zijn voor moeder en pups. Die hebben dan alle rust nodig. De teef waar we af en toe een nestje van hebben is HD en ED vrij. Maar ook DM en blauwgen vrij. Bekijk de fokker vermelding van Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Oudduitse Herderkennel Of Blackfoot. Wij zijn een hobbyfokker met 1 nest per jaar. We fokken uitsluitend zwarte Oudduitse Herders.
stannah
Argentina Outlet duitse herder kennel wortel zwarte duitse herder pups te koop.
duitse herder kennel belgie. duitse herder kennel limburg. mechelse herder vs duitse herder. oudduitse herder verschil duitse herder. duitse herder kennel wortel. zwarte duitse herder pups te koop. fokker duitse herder. duitse herder pup kopen. oud duitse herder pups te koop.
Ballonvaart
AngelofWassenaer-Angel.
Hoe het begon.: Als onze 11 jarige Duitse Herder Bo plotseling ziek wordt en binnen twee dagen, op 19 september 2004, thuis op de veranda overlijdt, dan beseffen we pas hoe stil het is zonder hond. Bo was geweldig voor ons gezin!
badkamerrenovatie aalst

Contacteer ons