zwarte duitse herder kennel
 
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
Kennel Von Arjakjo Heede DE. Heb je zelf een Duitse Herder Kennel en zou je ook graag willen dat wij jouw kennel hier vermelden? Dat is mogelijk wanneer je kan aantonen dat je enkel fokt volgens de regels van de VDH. Stuur ons even een mailtje om de mogelijkheden te bespreken. Duitse Herder vereniging. De Duitse Herdershond is een echte rashond. Duitse Herder kopen? Dan sluit je je ook aan bij de rasvereniging. Indien je een herder koopt of hebt is het een goed idee je aan te sluiten bij de rasvereniging. Naast de rasvereniging zijn er ook voldoende kringgroepen waar je met je Duitse Herder kan trainen. Duitse Herder dekreu. Wij plaatsen hieronder enkel Duitse Herder dekreuen die aangekeurd zijn volgens de reglementen van de Duitse Herder rasvereniging VDH of SV! Canto von Arjakjo. 1 beoordeling gevonden. Totale waardering: 5/5. Voeg uw beoordeling toe. Alexandra schreef op 12-02-2018 1632.: Duitse herders blijven mijn favoriete honden welke het beste zijn in het werk. Stabiel, onverschrokken en zo vreselijk graag aan het werk met me. Ik heb zelf een zwarte Duitser uit kynologische lijnen en mijn vriend wil ook een Duitse herder pup kopen in de toekomst.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen. Streven is erkenning door de RvB.
oud duitse herder kennel pup puppies teef reu drachtig.
De nek heeft uitgesproken manen die reiken tot de borst. De rest van de torso is met lichtelijk korter haar bedekt. Medalfarm voor uw. Oud duitse herder Kooiker pup jonge honden nestjes drachtig wachtlijst rasvereniging kennel nutram carnibest IJsselmuiden. Voor meer informatie.:
argentina outlet duitse herder kennel wortel zwarte duitse herder pups te koop.
Resultaten voor zwarte duitse herder pups te koop. duitse herder kennel. kennel duitse herder. duitse herder kennel belgie. duitse herder kennel limburg. mechelse herder vs duitse herder. oudduitse herder verschil duitse herder. duitse herder kennel wortel. zwarte duitse herder pups te koop.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
Indy Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
aankeuring aanmelden alyssa Blits dekken fokcertificaat fokken herdershond honden fietsen honden pasen in verwachting lsohv mex op bezoek oudduitse pasgeboren pups pup puppie foto's' puppies pups pups kopen werpkist zwanger. Zoeken op deze site. 2016 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Duitse herder info van Belgisch erkend fokker Woefkesranch. Expand. Expand. Expand. Expand. Expand. Search. Toggle Menu. Toggle Menu Close. Search. Toggle Menu Close. Expand. Expand. Expand. Expand. Expand.
Wij zijn erkend Belgisch fokker van Duitse herders. Beschikbare Duitse herder pups. Mails van klanten met hun Duitse herder. Beschrijving van de Duitse Herder. Duitse herders zijn herdershonden die, zoals de naam al doet vermoeden, vroeger uit Duitsland kwamen. De vacht van de Duitse herder is bij voorkeur kort. De meest voorkomende kleuren zijn bruin tot gelig met een zwart dek. Het wit is geen aanvaardbare kleur voor de Duitse herder, nochtans worden zij nu gezien als een afzonderlijk ras, genoemd de Amerikaanse Witte Herder.
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De hoogte van de oren is minimaal gelijk an de breedte bij de basis. Sterk ontwikkelde kaken en zwarte lippen. Schaargebit met goed ontwikkelde tanden. Staart: De staart reikt tot onder de sprong. De staart is een mooie voortzetting van het kruis en is goed bevederd. In rust hangt de staart in een lichte bocht als een sabel. In beweging of bij opmerkzaamheid wordt de staart hoger gedragen en zal de bocht groter zijn. Voeten: Ovaal, compact met goed gebogen tenen. De voetzooltjes zijn stevig, de nagels donker en sterk. Beharing: De Oud Duitse Herdershond heeft een dichte dubbele vacht van middelgrof bovenhaar en een dichte zachtere ondervacht.
Onze honden.
Zeer goed harmonisch gebouwde Duitse Herder met een stabiel maar sterk karakter. Heeft al mooie pups vererfd waaronder Mats, Nellie, Mona. stuk voor stuk pure Duitse Herders zijn qua karakter, bouw en gezondheid. Verdient haar brokken bij Securitas. KWINA VON DER KAISERQUELLE. Depko van Klipgaarden x Darja van scoonsele. Kwina is ons eigen fokproduct. Samengesteld uit oude bloedlijnen waaronder Link von Muikenshof, Q von haus Shiho, Ufo von Guy's' Hof en andere topverervers. Ze barst van temperament en is uiterst belastbaar. In combinatie met haar sociale karakter maakt dit haar tot een zeer goede werkhond. De volledige moederlijn is ons bekend tot de 6de generatie. Puur gefokt uit gezochte en verkregen informatie van bekende topkwekers. Onvermoeibaar en altijd klaar om te werken. Verdient haar brokken bij Securitas. BODIEN VAN LIEDEHOF. Gigolo von der Bärenschlucht x Yesta van Liedehof. Graag stellen we Bodien voor, de nieuwste aanwinst voor onze kennel sinds 2018! Een zeer mooie en goed verervende teef met een uitstekende bloedlijn. Bodien is rustig en zeer sociaal van aard maar staat zeker haar mannetje als nieuwkomer in onze roedel. We hebben alvast grote verwachtingen voor haar nakomelingen! Verdient haar brokjes bij Securitas. Witte labrador Menno, zwarte labrador Mona.

Contacteer ons