duitse herder pup
 
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders.
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Belgi. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Al jaren ben ik verliefd op de duitse herder en zo is mijn liefde voor deze dieren uitgegroeid tot een hobby. Onze honden leven hier mee in onze roedel en dat zijn mijn 2 dochters en mijn man en af en toe hebben wij een nestje. Wij fokken enkel met goedgekeurde en liefsociale, honden in een familiale kring Al onze honden zijn HD/ED/DM in orde en ook de rug is nagekeken en in orde. Bekijk de fokker vermelding van vansantvliethoeve." Onze pups groeien op, samen met onze kinderen op onze boerderij. Pups uit weloverwogen combinaties! Alle ouders zijn getest op HD en ED. Uiteraaard voldoen de honden en wijzelf aan alle eisen van de rasvereniging. Meer info op de website. Bekijk de fokker vermelding van" Chika's' Erf." From" the Wolfpack." Eerste Vlaamse fokker van Altdeutsche Schäferhunde of oudduitse herders. Lid van de Belgische erkende vereniging VOE en van de enige Belgische rasvereniging voor oudduitse herders ASWHCB.
schotse vouwoorkat schotse vouwoorkat fokker kruising duitse herder schotse collie.
kruising duitse herder schotse collie. Herders Collie Marktplaats.nl. Schotse collie herder gezocht pup of herplaatster leeftijd 0 / 2 jaar reu teef niet belangrijk ik heb ervaring met dit ras ook heb eerst mijn huiswerken gedaan in boeken lezen en alles op internet en dat al van af kindertijd en ik heb zelf 7 jaar lang een gehad door omstandigheden heb ik haar in moeten laten.
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Duitse herder Startpunthonden.
Hoi ik wil graag een duitse herder pup aanschaffen all sinds ik nog vrij jong was alleen was nooit van gekomen. Nu ik zelf een gezin heb met drie kinderen wil ik een halen, alleen weet niet of het verstandig is om een duitse herder als eerste hond te nemen?
Honden Dierenasiel ST HUBERTUS.
Voor Zarko zoeken we een thuis die ervaring heeft met Duitse Herders. Zarko moet nog heel veel leren en we zoeken iemand die met haar naar de hondenschool wil gaan en haar de nodige tijd wil geven om alles te leren.
Royal Canin German Shepherd Junior Smakelijk voer voor Duitse Herder pups.
Royal Canin German Shepherd Junior Description. Onderhoudsvoeding voor de Duitse Herder pup van 5 tot 15 maanden. Royal Canin German Shepherd is een kwaliteitsvolle voeding boordevol nutriënten die tegemoet komt in de specifieke behoeften van de Duitse Herder. Waarborgt een maximale spijsverteringsveiligheid, specifiek ontwikkeld voor de gevoelige Duitse Herder.

Sommige rassen zijn dan weer gevoeliger voor het ontwikkelen van problemen met de gewrichten op latere leeftijd. Tot de risicogroep behoren de Golden retriever, Labrador retriever, Duitse herder en de Rottweiler. Overleg met de dierenarts en de fokker. Zij zijn de experts en kunnen jou de beste raad geven.
Beweging training: de jonge hond Vets Co.
o bv pup 8 weken: 10 min, 5 keer per dag. o pup van 12 weken: 15 min, 5 keer per dag. o pup van 16 weken 20 tot 25 min, 5 keer per dag. Spelen met de jonge hond.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels.
404 De Poezelhoeve.
Deze pagina is verwijderd of er zit een fout in de URL die je hebt ingegeven. Ga terug naar de homepage of navigeer via het menu om zo te vinden wat je zoekt. Ga terug naar de homepage. Het adres voor uw pup?

Contacteer ons