duitse herder pup
 
Duitse Herder Hondenrassen Puppydossier Pharmapets.
Gemiddeld wordt de Duitse Herder 12 jaar oud. ideale waakhond, blindengeleidehond of reddingshond. Vraagt veel beweging en ook geestelijke uitdaging. Kan prima samen met spelen met kinderen. Grote rassen 25-40kg. Levensverwachting: 9 tot 13 jaar. Temperament: Gehoorzaam, Intelligent, Waakzaam, Dapper, Alert, Loyaal, Nieuwsgierig, Zelfverzekerd. Gewicht: Mannelijk: 3040 kg, Vrouwelijk: 2232 kg. Kleuren: Zwart, Black Tan, Zwart en zilver, Zwart met roodbruin, Sable, Grijs. Hoogte: Mannelijk: 6065 cm, Vrouwelijk: 5560 cm. Royal Canin German Shepherd/Duitse Herder Junior Hondenvoer 12kg. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Royal Canin German Shepherd/Duitse Herder Adult Hondenvoer 11kg. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Eukanuba German Shepherd Hondenvoer. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Royal Canin Maxi Adult Hondenvoer. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken. Puppy in huis nemen. Welk ras past bij mij. Voedingspatroon van uw pup: hoe vaak, hoeveel voederen?
koop
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders.
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Belgi. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
pup tent kopen
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's.'
In 1999 stonden Duitse Herders op de derde plaats in de lijst met de Top 50 rassen van de American Kennel Club. De Duitse Herder is een herdersras en staat bekend om zijn moed, loyaliteit en waakinstinct. Dit ras is een uitstekende waakhond, politiehond, legerhond, blindengeleidehond en zoek en reddingshond. Veel gezinnen koesteren de Duitse Herder als gezinshuisdier.
pup tent kopen
schotse vouwoorkat schotse vouwoorkat fokker kruising duitse herder schotse collie.
kruising duitse herder schotse collie. Herders Collie Marktplaats.nl. Schotse collie herder gezocht pup of herplaatster leeftijd 0 / 2 jaar reu teef niet belangrijk ik heb ervaring met dit ras ook heb eerst mijn huiswerken gedaan in boeken lezen en alles op internet en dat al van af kindertijd en ik heb zelf 7 jaar lang een gehad door omstandigheden heb ik haar in moeten laten.
step hond kopen
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Duitse herder Startpunthonden.
Hoi ik wil graag een duitse herder pup aanschaffen all sinds ik nog vrij jong was alleen was nooit van gekomen. Nu ik zelf een gezin heb met drie kinderen wil ik een halen, alleen weet niet of het verstandig is om een duitse herder als eerste hond te nemen?
adwords
Honden Dierenasiel ST HUBERTUS.
Voor Zarko zoeken we een thuis die ervaring heeft met Duitse Herders. Zarko moet nog heel veel leren en we zoeken iemand die met haar naar de hondenschool wil gaan en haar de nodige tijd wil geven om alles te leren.
leningen simulatie
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Onze honden zijn uitgebreid getest op erfelijke afwijkingen en hebben een super karakter. De pups krijgen altijd een stamboom, een paspoort en koopcontract mee en zijn uiteraard gechipt, inge├źnt en ontwormd. Onze pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Ze zijn gewend aan andere honden en een klein meisje van vier dat dol is op het kleine grut! Bekijk de fokker vermelding van Of Black and White Island. Oud duitse herder en Kooiker kennel. Wij zijn Teun en Elma Penning en wonen samen met onze kinderen in het Overijsselse dorp IJsselmuiden, nabij Zwolle.
Marktplaats

Sommige rassen zijn dan weer gevoeliger voor het ontwikkelen van problemen met de gewrichten op latere leeftijd. Tot de risicogroep behoren de Golden retriever, Labrador retriever, Duitse herder en de Rottweiler. Overleg met de dierenarts en de fokker. Zij zijn de experts en kunnen jou de beste raad geven.
ip beveiligingscamera buiten
Beweging training: de jonge hond Vets Co.
o bv pup 8 weken: 10 min, 5 keer per dag. o pup van 12 weken: 15 min, 5 keer per dag. o pup van 16 weken 20 tot 25 min, 5 keer per dag. Spelen met de jonge hond.
schoonmaken
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels.
Checklist

Contacteer ons