hollandse herder mechelse herder
 
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Mechelse herder Hollandse herder. Ik heb lang geleden in de honden sport gezeten met mijn man zelf heb ik met mijn mechel getraint en 433 gedraaid voor ph1 en beste steller van de dag mijn man heeft altijd pakwerk gedaan ik had vaak pups bij mij in huis om te leren met kinderen en andere huisdieren ik was er altijd mee bezig om te apporteren.
Mechelen
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
Mechelen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse vs. Mechelse herder.
Nu vraag ik me af wat qua karakter etc. de opvallendste verschillen zijn tussen de Hollandse herder misschien zit er per vacht-soort ook nog verschil tussen? en de Mechelse herder. Bij ons in de buurt kom ik beiden niet veel tegen dus ik zie ze weinig live.
autoverzekering simulatie
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum Archief Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? 05 maart 2011 om 1624: wijzigen.
binnendeur
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
mazouttank
Nikita Hollandse Herder x Mechelse Herder Pets.be.
Ingestuurd 9 maanden 1 week geleden door Bart. Hallo, ik ben Nikita een jonge kruising Mechelse Herder met Hollandse Herder teefje, geboren op 01/07/17. Door mijn jonge leeftijd ben ik nog heel speels, maar ken wel de basiscommando's' zit, lig en pootje.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse herder versus Mechelse herder.
Er zal vast wel een topic over bestaan, maar ik kan het niet vinden Wat zijn de verschillen in karakter tussen een Hollander en een Mechelaar? Een HH heeft streepjes een MH niet Omhoog. Titel: Re: Hollandse herder versus Mechelse herder.
Supermooie Hollandse herder pups gestroomde Mechelaar Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Supermooie Hollandse herder pups gestroomde Mechelaar is helaas verwijderd. Nog 2 Hollandse herder pups beschikbaarallebei, vrouwtjesgeboren, op 11/5/2018 Ze zijn allemaal ingeentontwormd, en gechipt met een Belgisch paspoort Beide ouders zijn 100% goedgekeurd op heupenrug, en ellebogen en aanwezig. Afstamming bekend met bloedlijnen papieren. Voor meer info 0476/922811 Facebook pagina: Werkhondenkennel Van" t Nieuwdorp." Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Zeer mooie Mechelse Herder pups.

Contacteer ons