hollandse herder mechelse herder
 
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
tms zwijndrecht
Knappe Hollandse /zwarte Mechelse herder pups Mechelaar Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Knappe Hollandse /zwarte Mechelse herder pups Mechelaar is helaas verwijderd. Supermooie Hollandse herder pupshier, vrij onbekend maar worden zo groot als een Mechelse herder.Hollandse herders zijn iets rustiger van karakterover, het algemeen zeer sociaal maar ook werkwilligzeer, geschikt als sporthond maar zeker ook als waak en/of huishond hun vacht is kortharig en donker of gestroomd van kleurpups, worden in huis en sociaal opgevoedvolledige, afstamming gekend via bloedlijnenpups, zijn geboren 24/12/2017 en wordeningeentontwormtgechipt, en met garantie verkocht.Voor meer info.
diesel of benzine

Welkom op onze website over de Hollandse Herder! Wij zijn Elke Gilles, wij wonen met onze roedel honden in het mooie Schoten. Wij zijn uitgekomen bij dit fantastisch ras toen we opzoek waren naar een hond voor Gilles. We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar.
lening op afbetaling
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum Archief Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? 05 maart 2011 om 1624: wijzigen.
Mechelen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse herder versus Mechelse herder.
Klopt, maar daardoor kan het ook zo maar zijn dat iemand denkt een rustigere Hollander te krijgen in vergelijk met een Mechelaar en dan ineens zo'n' hypergeval te treffen Als die persoon een klein beetje research doet, wordt die kan al heel wat kleiner Omhoog. Titel: Re: Hollandse herder versus Mechelse herder.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Hollandse herder Mechelse herder 2dehands.be.
Supermooie Hollandse herder pups gestroomde Mechelaar. Apart mooie Hollandse herder pups donker gestroomde mechelaar geboren 14/2/2018nog, 2 reutjes beschikbaar.Ouders medisch 100% op heupenrug., te koop gevraagd Mechelen, hollandse en duitse herders! te koop gevraagd Mechelen, hollandse en duitse herders reuen en teven.
Hollandse Herder-forum Toon onderwerp Vraagje over karakterverschillen.
Voor liefhebbers van de Hollandse Herder! Ter promotie en instandhouding van het ras! Onafhankelijk van de NHC! Het is nu di maart 27, 2018 147: am. Toon onbeantwoorde berichten Toon actieve onderwerpen. Forumoverzicht Honden Gedrag. Alle tijden zijn GMT 1 uur.

Contacteer ons