hollandse herder mechelse herder
 
Laatste supermooie Hollandse Herder pup donkere mechelaar Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Laatste supermooie Hollandse Herder pup donkere mechelaar is helaas verwijderd. Laatste supermooi gestroomde Hollandse herder reutjegeboren, 14/2/2018in, orde met alle inentingengechiptgeregistreerd, enz. beide ouders zijn bij ons aanwezigwordt, in huis en sociaal opgevoedvrije, pup die zeker ook goed is voor de sport.Beide ouders medisch 100% rugschouders, en ellebogen. Voor meer info 0476/922811. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. de pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. de pups zijn meerdere malen ontwormd en zijn gevaccineerdgechipt, en hebben een europees pas. gisteren 1013: Nevele. Mechelse herder pups.
esta
Hollandse herder Mechelse herder 2dehands.be.
0 zoekertjes voor hollandse" herder." Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Toon Zoekertjes 0. Geen zoekertjes gevonden. Wij hebben helaas geen zoekertjes gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Bewaar deze zoekopdracht zodat we je via mail een bericht kunnen sturen zodra er een zoekertje wordt geplaatst dat aan je zoekopdracht voldoet.
goedkope lening
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse vs. Mechelse herder.
Nu vraag ik me af wat qua karakter etc. de opvallendste verschillen zijn tussen de Hollandse herder misschien zit er per vacht-soort ook nog verschil tussen? en de Mechelse herder. Bij ons in de buurt kom ik beiden niet veel tegen dus ik zie ze weinig live.
Mechelen
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum Archief Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? 05 maart 2011 om 1624: wijzigen.
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
Hollandse Herder-forum Toon onderwerp Vraagje over karakterverschillen.
Voor liefhebbers van de Hollandse Herder! Ter promotie en instandhouding van het ras! Onafhankelijk van de NHC! Het is nu di jul 17, 2018 258: pm. Toon onbeantwoorde berichten Toon actieve onderwerpen. Forumoverzicht Honden Gedrag. Alle tijden zijn GMT 1 uur.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse herder versus Mechelse herder.
Er zal vast wel een topic over bestaan, maar ik kan het niet vinden Wat zijn de verschillen in karakter tussen een Hollander en een Mechelaar? Een HH heeft streepjes een MH niet Omhoog. Titel: Re: Hollandse herder versus Mechelse herder.

Contacteer ons