hollandse herder x mechelse herder
 
Mechelse X Hollandse Herder Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Pups geboren op 8/06 en 18/06. beide nestjes is moeder hollandse herder x vader mechelse herder en allebei de nestjes beschikken over een nvbk stamboom. er zijn nog 6 pups beschikbaar. voor verdere informatie gelieven te contacteren op het volgend nummer.
transport management
Puppyplaats.nl Prachtige pups Hollandse herder x Mechelse herder x Amerikaanse bulldog Kruising: Bastaard x Bastaard pups.
Bastaard x Bastaard. Prachtige pups Hollandse herder x Mechelse herder x Amerikaanse bulldog. 82204 x bekeken sinds 29 mei 2014 om 1004.: Sinds 29 mei 2014 om 1004.: Prachtige pups Hollandse herder x Mechelse herder x Amerikaanse bulldog. 82204 x bekeken sinds 29 mei 2014 om 1004.:
spouwmuurisolatie limburg
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Ik heb een mechelse x duitse dog gehad. Super lief voor eigen mensen maar fel tegen vreemden. Over een hollandse kan ik niks zeggen. lisa en laycka 3 doggies. 05 maart 2011 om 1755: wijzigen. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst en herdershond geschikt te zijn. Volgens de rasstandaard moet de Duitse Herdershond in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en goedaardig zijn. Daarom moet hij zich gedragen als een betrouwbare, zelfbewuste en zelfverzekerde hond. Zijn dienstbaarheid uit zich in veel werkdrift. Angst, schuwheid, agressie en een lage prikkeldrempel alsmede een overdreven dominante aard zijn volstrekt uit den boze. De Duitse Herdershond moet een handelbare hond zijn. Gedrag / Karakter: de Belgische Herder is een waakzame en actieve hond, bruisend van vitaliteit en altijd bereid om tot actie over te gaan.
leningen berekenen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Volgens de trainer kan ik nog heel ver met hem komen in de hondensport, dus ik ga hem gewoon lekker bezig houden en kijken wat hij allemaal kan. Titel: Re: Hollandse Herder x Mechelse Herder. Geplaatst: 03 Apr 2012 1801.:
Mechelen
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
X mechelse x hollandse herder pups uit goede knpv bloedlijnen mogen nu het nest verlaten beide ouders zijn sociale honden en komen uit goede knpv bloedlijnen zijn beide gerontgend op heupen rug en ellebogen en beide 100% in orde pups zijn: 7 weken oud lekker speels en vrij volgens schema ontwormd.
Sasja x mechelse herder/hollandse herder zoekt nieuw tehuis YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. KNPV Police dog 1 424 with Honor x Hollandse Herder Female Betsie Duration: 205. Alan McAdams 57821, views. VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve Duration: 1041.
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
Hollander X Mechelaar vraagje.
Ik zie hier in verschillende topics steeds de kruising Hollandse herder x Mechelaar voorbij komen, en dan met name in topics betreffende werkhonden, wie kan mij vertellen wat de voordelen zijn van zo'n' kruising t.o.v. een Mechelaar x Mechelaar of een Hollandse herder x Hollandse herder?
Nikita Hollandse Herder x Mechelse Herder Pets.be.
Betaling met Bankcontact of pinnen kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. Hollandse Herder x Mechelse Herder.

Contacteer ons