hollandse herder x mechelse herder
 
Levensfasen van pup tot volwassen hond Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf.
H-nest Angie 2013 Alexia x Nort v.d. G-nest Angie 2012 Alexia x Jef v.'t' Pullenland. Kennel van de s Gravenschans. Kennel Van de Zwartewaterhoeve. Nederlandse Herdershonden Club. Ons huis in de Vogezen. pupinfo Hollandse Herder korthaar www.hollandseherder.nl. startpagina Hollandse Herder.
sea life blankenberge
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Rocky was een van de vele hondjes van een schapenhoeder, die er jammer genoeg voor gekend staan hun honden enorm te verwaarlozen. Van hen krijgen we de meest afgrijselijke gevallen door, Hoeveel hebben we er al gered en geen mens die hen op de vingers tikt, niettegenstaande we klacht neer gelegd hebben voor mishandeling van dieren, Rocky was amper 4 maanden oud, en al die tijd hing hij al aan een ketting, een pupje, Een pupje dat naar al de andere honden keek, ernaar verlangde mee te mogen spelen, en gewoon pup te mogen zijn, hunkerend naar vrijheid, Een van onze vrijwilligers kwam er dagelijks aan voorbij, tot ze het op een dag niet meer kon aanzien, Het hondje werd magerder en magerder, stond vol wonden en zijn oogjes keken zo triest, Hij zat vol vlooien en teken, was vuil en niet om aan te raken, kon amper op zijn pootjes staan, Hij was daar in de bergen gewoon aan het weg teren aan de ketting, Toen we de herder vroegen of we het hondje mochten mee nemen naar de dierenarts, zei hij zeer laconiek, t Is een pupje, mij veel te gecompliceerd, neem maar mee!
gps horloge
De Vrolijke Hollander.
Welkom op onze website! Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter! Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.
privé
Latest news.
Vandaag aangekocht mechelse herder met stamboom genaamd Uzi, wij hopen met deze reu vanwege zijn kwaliteiten onze stamboomlijn verder te ontwikkelen, wij danken de vorige eigenaar Bert Lamers voor deze mogelijkheid. 22 november 2008.: Vandaag waren we uitgenodigd op de jaarlijks oefendag van Rosan's' Werkhondenkennel zowel Rosan's' Brico als Benya-dan van Valesca's' Home hebben een vruchtbare dag gehad Roel en Sandra hartelijk bedankt voor deze weer super georganiseerde oefendag. 29 september 2008.: Verhees heeft met Cris 3 super wedstrijden gedraaid 1e plaats Avondwedstrijd Phv De volharding met 439 pnt. 3e plaats nationale wedstrijd te tegelen met 438 pnt en 1e plaats Lichtwedstrijd te Eindhoven met 419 pnt. Huub Gubbels met Brico is deelnemer tijdens de lichtwedstrijd te Heeze op 18 oktober 2008 a.s. 30 juni 2008.: Vandaag zijn we de eigenaar geworden van Benya-Dan van Valesca's' Home roepnaam Coran Arkco x Sonja medisch goedgekeurd op heupen, rug en ellebogen.
auto parking zaventem
Bloedlijnen.nl Home.
vochtbestrijding
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Ik heb een mechelse x duitse dog gehad. Super lief voor eigen mensen maar fel tegen vreemden. Over een hollandse kan ik niks zeggen. lisa en laycka 3 doggies. 05 maart 2011 om 1755: wijzigen. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst en herdershond geschikt te zijn. Volgens de rasstandaard moet de Duitse Herdershond in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en goedaardig zijn. Daarom moet hij zich gedragen als een betrouwbare, zelfbewuste en zelfverzekerde hond. Zijn dienstbaarheid uit zich in veel werkdrift. Angst, schuwheid, agressie en een lage prikkeldrempel alsmede een overdreven dominante aard zijn volstrekt uit den boze. De Duitse Herdershond moet een handelbare hond zijn. Gedrag / Karakter: de Belgische Herder is een waakzame en actieve hond, bruisend van vitaliteit en altijd bereid om tot actie over te gaan.
Mechelseherder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Nog 2 pups teefjes ter beschikking van Noxx Of Niniek Wish X Junker Old Blue Family. Mogen dus nu het nest verlaten 8 wek. 7 januari 2019 1452: Bever. zwarte mechelse herder pups, beide ouders aanwezig. Wij hebben een heel mooi nestje zwarte mechelse herder pups te koop van eigen fok.
Adopteer.be.
Je kan makkelijk deelnemen. Steun GRATIS uw favoriet goed doel! 5% van uw aankoopbedrag wordt gedoneerd. Ontdek snel ons ruim gamma dierenvoeding benodigdheden. GA NAAR WEBSHOP. IK ZOEK EEN. Ik zoek een Maakt niet uit. Ras Maakt niet uit. Amerikaanse Cocker Spaniël.
Hondenvoer Hollandse herder Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 40kg krijgt 40 x 12 gram 480 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Hollandse herder te reviewen Reactie annuleren.
EVEN VOORSTELLEN / Who are we Aan de Wenke.
RESULTATEN / RESULTS ISA. NEST / LITTER ISA x GAME OVER born 15-07-2016. RESULTATEN / RESULTS CAS. NJK KELSEY DU PONT DE LA SAMBRE. RESULTATEN / RESULTS KELSEY. NESTPLANNING / PLANNED LITTER KELSEY. BONAPARTE LE ROI VAN DE RIDDERWEIDE. AXCELLENT aka EXCEL. ONZE WERKWIJZE /Unsere Methode/How we work. DEKREUEN/ Stud / Deckrüde. HONDEN UIT HET VERLEDEN / Dogs from the past. NICO VAN NEERLAND. RESULTATEN / RESULTS MISTRAL. UDO GERZA VAN DE OUDEAKKER. AMBASSADOR NOIR DU MAS DE SARABANDE 15-05-2005 03-05-2012. 2012 Pups Rocco Elite Alore vd Hoolhoeve. ISAIË DUC LE BERGER DE JEANEL. NICO-EXCELLENT VAN TREEKZICHT 24-09-201025-02-2016. RESULTATEN / RESULTS NICO. DEKKINGEN / MATINGS NICO. RASSTANDAARD VAN DE HOLLANDSE HERDER. RASSTANDAARD VAN DE BRIARD. RASSTANDAARD MECHELSE HERDER.

Contacteer ons