kruising hollandse herder mechelse herder
 
Nikita Hollandse Herder x Mechelse Herder Pets.be.
Ingestuurd 7 maanden 8 uren geleden door Bart. Hallo, ik ben Nikita een jonge kruising Mechelse Herder met Hollandse Herder teefje, geboren op 01/07/17. Door mijn jonge leeftijd ben ik nog heel speels, maar ken wel de basiscommando's' zit, lig en pootje.
visum vietnam
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Was helemaal verbaasd Ik heb ook niet bewust voor een Mechelse herder kruising gekozen, dus dan is het sowieso al even aanpassen. Van zijn andere kant zie je niet veel meer terug, hij is wel 90% Mechelse herder. Volgens de trainer kan ik nog heel ver met hem komen in de hondensport, dus ik ga hem gewoon lekker bezig houden en kijken wat hij allemaal kan. Titel: Re: Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Lening simulatie
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
mechelse herder pups, goede origine geschikt voor africhting, bewaking en sport. 300 www.mechelseherder.be HK 11301491 GSM 0476/ 688 917 regi. 24 maart 2018 1814: Wingene. Zoe volwassene teef. ZOEE is in de dierenaziel van Alina in Roemenie Bucarest. Onze organisatie zorgt voor de rapatriereing van honden in Belgie en Frankrijk een. 20 maart 2018 2154: Brussel. te koop gevraagd Mechelen, hollandse en duitse herders!
Mechelen
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te koop hollandse herder 10, Maanden oud kan goed met andere honden nieuwleusen. Hollandse /mechelse herder pups. We hebben een prachtig nestje kruising hollandse x mechelse herder pups te koop. De pups zijn opgegroeid op onze boerderij met kleine kinderen.
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
kruising herders honden HondenForum.
27 juli 2010 om 1713: wijzigen" quote" 0. Wij hebben 1 kruising Mechelse herder / Hollandse herder en de andere is een kruising Witte Duitse herder / Tervuerense herder. Karakters zijn super lief, luisteren goed, willen voor je werken, attent, oplettend, waaks, vriendelijk, vol goede wil en tegelijk ook pittig.

Contacteer ons