kruising mechelse herder hollandse herder
 
Vind hollandse herder op Marktplaats.nl.
Kruising mechelaar moeder-hollandse herder vader geboren 07-12-2018 groeien huiselijk op, beide ouders aanwezig, zijn gewend aan katten en kinderen. Zijn gedeeltelijk met de fles gevoederd. Het is ons teefje haar eerste nestje en zal ook haar laatste zijn. Er zijn 6 reutjes en 3 teefjes. 4 Reutjes en 1. De Hollandse en Belgische Herder J van Rheenen. De hollandse en belgische herder j van rheenen bieden vanaf 400, svp. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ter dekking Hollandse herder x Mechelse herder BRN 31908.
enlever lentilles souples
Verhuisdieren Verhuisdieren.nl. icon user. icon hamburger. icon cross. icon user. icon cross. Rectangle. Group 15. Fill 3. Fill 1. Fill 23. Fill 11. icon cross. icon cross.
Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Staat je vraag er niet tussen?
argenta
duitse herder fokker erkende duitse herder fokker kruising hollandse herder x duitse herder.
Wij hebben 1 kruising Mechelse herder / Hollandse herder en de andere is een kruising Witte Duitse herder / Tervuerense herder. Karakters zijn super lief, luisteren goed, willen voor je werken, attent, oplettend, waaks, vriendelijk, vol goede wil en tegelijk ook pittig. kruising hollandse herder x duitse herder.
longboards
Amivedi Detail.
Signalement Kruising mechelse herder/hollandse herder. Ziet er uit als hollandse herder. Heeft u informatie over dit dier? Neem dan contact op met.: Maak een poster. Vrienden van Amivedi. Schrijf je nu in. Wilt u weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen?
verpakkingsmateriaal
Nikita Hollandse Herder x Mechelse Herder Pets.be.
Nikita Hollandse Herder x Mechelse Herder. 1 jaar 4 maanden. Ingestuurd 1 jaar 4 maanden geleden door Bart. Hallo, ik ben Nikita een jonge kruising Mechelse Herder met Hollandse Herder teefje, geboren op 01/07/17. Door mijn jonge leeftijd ben ik nog heel speels, maar ken wel de basiscommando's' zit, lig en pootje.
krediet aanvragen
De Vrolijke Hollander.
Welkom op onze website! Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter! Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.
wordpress
Honden Veeweyde-Turnhout.
seo bedrijf
Hier staan de dieren, die het langste in het asiel zitten, met foto.
kruising bull terrier x herder. Touti met filmpje. engelse cocker spaniel. Hugo van Poelgeest kennel. Dierentehuis de Kluif. kruising friese stabij. Fotuna en Victoria. kruising groot ruwhaar. kruising mechelse herder duitse dog. cypers met wit. Zaanse stichting dierenzorg. kruising engelse stafford.
backlinks
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als politiehond, drugshond, explosieven-hond, blindengeleidehond of reddingshond. Bij Hollandse herders zijn drie haarvarianten mogelijk: korthaar, langhaar en ruwhaar. Ze zijn middelgroot, middelzwaar, goed gespierd en krachtig. De reu heeft een gemiddelde schofthoogte van 57-62cm en weegt gemiddeld 28kg. Teven hebben een gemiddelde schofthoogte van 55-60cm en wegen gemiddeld 23kg. Ze hebben een intelligente uitdrukken en hebben een levendig temperament. De Mechelse herdershond wordt ook wel Mechelaar genoemd. Het is een variant op de Belgische herdershond en is vernoemd naar de Belgische stad Mechelen. Het verschilt tussen een Mechelaar en een Belgische herder is de kleur en de vacht.
dakwerken mechelen
Bloedlijnen.nl Home.
audio versterkers

Contacteer ons