kruising mechelse herder hollandse herder
 
Rassen groot dirk-dogs.
Terug naar prijzen crematorium. Am Staffordshire Terrier. Zwitserse witte Herder. Chesapeak Bay Retriever. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond. Nova Scotia Duck Tolling Retr. Engelse Springer Spaniel. Perro de Presa Canario. Kruising zeer groot. Wij werken enkel op afspraak! 011/ 433 173.
mechelen
Over ons-kennel van de binnenvoort.
Ik heb haar in moeten laten slapen toen ze pas 9 maanden was. In 1995 ging ik samen wonen en mijn toenmalige vriend Bart en ik besloten een hond aan te schaffen. De keus viel weer op een herder maar deze keer een kruising tussen een Mechelse Herder en een Hollandse korthaar genaamd Renda. Ze heeft van alles mee gemaakt, verbouwing, huwelijk, verhuizing en 3 kleine kinderen die ze behandelde alsof ze van haarzelf waren. Bij elk huiltje kwam ze me waarschuwen.Van deze fantastische hond hebben we bijna 13 jaar mogen genieten. Uiteindelijk moesten we haar laten inslapen omdat ze lymfeklier kanker had. Daar sta je dan: zonder hond. We besloten te gaan zoeken naar een nieuwe hond maar ze moest hetzelfde lieve karakter hebben als Renda.
Loading.
Informatie over kruising Hollandse/Mechelse herder Spitske.
Lief, sociaal én stabiel met prachtig en stevig lichaam. Lijkt erg op ouderwetse Hollandse herder. Anderhalf jaar gezocht naar deze geschikte teef. Belgische herder mechelse x-gladhaar. Ontstaan door uitteelt met minstens de Hollandse herder korthaar. Geen HD en/of ED onderzoek.
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een hond gemiddeld? Hoe oud wordt een Labrador, Duitse herder, Chihuahua, Jack Russel, Golden retriever of Mopshond? Een veel gehoorde uitspraak is.: We willen allemaal oud worden, maar niet oud zijn. Dat geldt ook voor onze dieren. We hopen dat ze nog lang bij ons zijn, maar willen niet dat ze lijden aan ouderdomsziekten als artrose. Uiteraard kan elke hond ziek worden en eerder komen te overlijden. Let bij de aanschaf van een hond op het voorkomen van erfelijke ziekten binnen dat ras en vraag wat de fokker er aan doet om dit probleem op te lossen. Een goede fokker zal een dergelijke vraag waarderen en eerlijk beantwoorden. Gezond oud worden willen we allemaal. Het is de taak van de dierenarts en de dierenarts specialist om te zorgen dat uw hond een zo goed mogelijk leven heeft, zo lang als hij leeft. Oudste hond ter wereld. De oudste hond ter wereld is Max, een kruising met Beagle, Teckel en terriërbloed. Hij werd 29 jaar en 282 dagen. Hoe oud wordt een hond gemiddeld? De hoogte van een balkje geeft aan hoeveel honden op die leeftijd overlijden.
bol.com Aluminum waakbord: Hier waak ik Hollandse Herder korthaar.
Heb me rot gezocht naar een bordje met Hollandse Herder. Heel veel rassen voorradig, maar Mechelse en Hollandse Herders, ho maar. Maar ondanks dat ik een kruising heb tussen deze twee rassen, is het hoofd van onze Rico heel Hollands, dus dit bordje is gewoon perfect.:
Honden Veeweyde-Turnhout.
Overslaan en naar de inhoud gaan. U bent hier. Home Onze dieren Honden. ras geslacht Afbeelding leeftijd status. Anatolische herder x Stafford. mix engelse stafford. mix engelse stafford. reu / steriel. Teef / steriel. Meld het hier. Nieuw wachtwoord aanvragen.
Geplaatst! DierenOpvangcentrum Tholen DOT.
Ras: Kruising Mastin. Vrolijke Billy woont nu bij zijn nieuwe mensen. Hij heeft twee leuke baasjes gekregen en een grote, stoere hondenvriendin. Hij heeft veel ontzag voor haar, maar vindt haar ook wel erg leuk hoor! Ras: Kruisng Mechelse herder Duitse herder.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Allen zijn enorm vriendelijke en mensgerichte hondjes, ze kunnen niet vaak genoeg hun dankbaarheid tonen Ze lijken wel Boxer kruisingen maar er kan ook Herder in zitten Feit is dat ze goede en lieve karakters hebben, sociaal en goed zijn, maar vooral dankbaar. Wie geeft deze lieve honden een heerlijk leven, ze zouden je onmetelijk dankbaar zijn. Esperanza is een vrouwtje van ca. 2 jaar oud. Esperanza is een grote hond Cross Shepherd: zij is ca. 59 cm hoog en weegt ca. Esperanza verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 17856. Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status. ACE Animal Care of Espagna is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m.
De leden met hond.
12 april 2014. Goed 1e plaats. 23 januari 2016. met Lucky" en Niko." Hollandse x Mechelse Herder Lucky 28-06-2014. 4 februari 2017. 6 mei 2017. 8 juni 2019. Hollandse Herder Kick van Old Diek 20-11-2019. Kruising Mechelse Herder Raskan 06-05-2010.

Contacteer ons