kruising mechelse herder tervuerense herder
 
Mechelse Herder Dierenhof Debrabandere.
Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van: Mechelse Herder. Terug Beschikbare Pups 1. LAND VAN HERKOMST: België. Er zijn vier variëteiten bij de Belgische Herdershond: de Mechelse, de Tervuerense, de Laekense ende Groenendaeler. De verschillen liggen in de vachtlengte, de vachtstructuur en de vachtkleur.
hoeveel kan ik lenen
Tervuerense herder Dierenhof Debrabandere.
Het resultaat van deze kruising werd het prototype van de Tervueren. In 1897 besloot de Belgische Kennelclub tot erkenning van vier varianten: de Groenendaeler, de Tervuerense Herder, De Laekense Herderen de Mechelse Herder. De vier variëteiten verschillen alleen qua kleur en beharing, maar zijn qua raspunten gelijk.Nu is hij vooral een populaire gezelschap en showhond.
kredieten samenvoegen
Intervariëteiten.
Tervuerense herder X Mechelse herder. Mechelse herder X Laekense herder. Andere kruisingen zijn dus niet bespreekbaar! Verder vermeldt lid 2b van het genoemde artikel.: Voordat variëteitkruisingen mogen worden toegepast, moet de rasvereniging een plan maken dat als basis dient voor de mogelijkheid te komen tot variëteitkruisingen. Uitgangspunt voor een dergelijk plan is, dat het toestaan van variëteitkruisingen alleen zin heeft als dit leidt tot verbetering van het ras of een noodzakelijke verbreding van de fokbasis. Zoals het artikel van de BHCN naar mening van de Commissie Fokkerij terecht vermeldt, zou dit alleen van toepassing kunnen zijn voor de kruising van Mechelse herder x Laekense herder.
jobs antwerpen
zijn er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder? HondenForum.
Het is daarom ook van belang dat je ze dagelijks zowel geestelijk als lichamelijk bezig houdt.Maar dat geldt in principe voor elke hond.Verder zijn mijn honden rustig in huis. Kijk ook eens naar een oud duitse herder. De mechel komt vooral voort uit sportlijnen. Laat je informeren door de ras vereniging.Neem een kijkje op hun website en kijk ook eens op de site van www.bloedlijnen.nl. Verdiep je goed in beide rassen en nogmaals kijk ook eens naar een oud duitse. Met vriendelijke groet. 14 november 2008 om 1536: wijzigen. Ik ben het er ook mee eens met de uitspraak wat je er zelf van maakt, het ligt natuurlijk ook grotendeels bij de opvoeding. Maar het zit natuurlijk ook al voor een deel in het karakter. Wij zelf hebben zowel een Duitse als een Mechelse met een kruising van iets er doorheen, en ik merk dat de Duitser een stuk evenwichtiger is, hij is niet rustiger dan de Mechelse, hij heeft ADHD.
centrale voor kredieten aan particulieren
Argentina Outlet duitse herder kennel belgie kruising mechelse herder tervuerense herder.
kruising mechelse herder tervuerense herder. kruising mechelse herder tervuerense herder. kruising hollandse herder mechelse herder. kruising mechelse herder hollandse herder. mechelse herder x hollandse herder. hollandse herder x mechelse herder. hollandse herder mechelse herder. duitse herder pup. duitse herder pups te koop.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Kruising Border Collie x Belgische Herder. 1 reutje beschikbaar kleur: tricolor geboren op 5 mei 2018 moeder: Border Collie vader: kruising Mechelse Herder x Groenendaeler De pups staan. 5 juli 2018 0909: Aalter. Mechelse Herder pups. Wij hebben zeer mooie Mechelse Herder pups ter beschikking.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop kruising Mechelse Herder en Labrador. Leuke zwarte puppies te koop moeder mechelse herder vader? We hebben een labrador en een border collie, de pups hebben het hoofd van een labrador en de kleur van de border collie ze zijn 24 mei bij ons op de boerderij geboren en kunnen nu dus de nest verlaten.

Bepaalde werkhondeneigenschappen die bij de Tervuerense herder niet meer volop aanwezig zijn, kunnen zo, zonder een variteitskruising toe te passen, in het huidige Tervueren bestand worden ingebracht. Mechelse herder liefhebbers hoeven niet bang te zijn voor negatieve effekten voor hun variteit.

Contacteer ons