kruising mechelse herder tervuerense herder
 
Honden Archief 9lives Games Forum.
kruising mechelse en duitse herder. zalig beest, heb dezelfde combinatie, maar de mijnen is wat anders uitgekomen D.: 20 augustus 2010, 1637.: ik wou een Duitse of Mechelse herder, maar dat mocht niet binnen van de mamie papie, omdat we al een Siberische Husky hebben p.:
mechelen
argentina outlet duitse herder kennel belgie kruising mechelse herder tervuerense herder.
kruising mechelse herder tervuerense herder. kruising mechelse herder tervuerense herder. kruising hollandse herder mechelse herder. kruising mechelse herder hollandse herder. mechelse herder x hollandse herder. hollandse herder x mechelse herder. hollandse herder mechelse herder. duitse herder pup. duitse herder pups te koop.
mechelen
Verkocht Dogcentre Holland.
Wat verwachten we van jou? Pension en gedragstraining. HALL OF FAME. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder.
Mechelse herder Wikipedia.
Mechelse Herder 1 j. Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Mechelse Herder puppy 7 w. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd. Uiterlijk bewerken brontekst bewerken. De mechelaar is een hond zonder extremen, dat wil zeggen dat zijn exterieur eenvoudig en op het doel van de hond gericht is. Het verschil met de andere Belgische herders is de kleur en de aard van zijn vacht.
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
je hebt de kortharige, dit is de Mechelaar. Je hebt de langharige, dit is de Tervuerense. De zwarte langharige is de Groenendael, en de ruwharige is de Laekense. Grofweg kan gezegd worden dat de Mechelaar de basis-hond is wat betreft karakter en bouw., de andere vachtvariëteiten zijn hieruit gefokt. Kenmerkend voor de Belgen zijn de kleine, vierkante bouw en het pittige karakter., terwijl de Duits kortharig, stokharig of langharig rechthoekig is en veel rustiger van karakter. Een kruising tussen beide kan erg meevallen, maar ook tegenvallen, want van wie hebben ze de bouw en van wie het karakter? Onze eerste herder was een kruising tussen beide, hij was qua bouw en kleur het ideale midden tussen beide, maar zijn karakter was puur Mechelaar.
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's.'
Duitse Herders zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, een ras dat oorspronkelijk uit Duitsland komt. Ze zijn aan het eind van de 19e eeuw gefokt door diverse herdersrassen met elkaar te kruisen. Het ras werd onderworpen aan een strenge selectie en verbeterde snel. In Groot-Brittannië staan de honden bekend als Alsatians, omdat liefhebbers van het ras aldaar de hond wilden beschermen tegen anti-Duitse sentimenten na de Eerste Wereldoorlog. Duitse Herders werden in de Verenigde Staten geïntroduceerd door soldaten die na de Eerste Wereldoorlog terug naar huis keerden. Het ras werd opgemerkt door het publiek vanwege de filmsterren Strongheart en later Rin Tin Tin. Door de Tweede Wereldoorlog werden Duitse Herders het voorkeursras voor het leger. De eerste blindengeleidehonden waren Duitse Herders. Tegenwoordig is het een van de populairste honden in Amerika. In 1999 stonden Duitse Herders op de derde plaats in de lijst met de Top 50 rassen van de American Kennel Club. De Duitse Herder is een herdersras en staat bekend om zijn moed, loyaliteit en waakinstinct.
TransIP Reserved domain. Bezet!
How can I obtain a domain from another owner? TransIP is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland.
Poll: Duitse herder/Mechelse herder? forumonderwerp.
de mijne is nou 14 jaar. ze loopt slecht maar ze hoort nog perfect, is niet blind en nog hartstikke bij de tijd niet dement of wat dan ook, ze loopt op de heupen achter een beetje krom maar ze heeft geen pijn, ik heb haar laatst laten testen of ze pijn heeft bij de d.arts maar dat beest is niet kapot te krijgen, die is echt taai Betercore. 1 april 2008 1851.: Mechelse herder Zelf ook gehad. 1 april 2008 1920.: mechelse gekruist met een rottweiler dat is pas een goeie goeie. Aaltje 1 april 2008 1953.: Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 april 2008 om 1514.: Je hebt gestemd, jouw keuze was: Duitse" Herder." 1 april 2008 2005.: Uitspraak van WOEST KAAL op dinsdag 1 april 2008 om 1920.: mechelse gekruist met een rottweiler dat is pas een goeie goeie. Met pit bull dan.: Eigenlijk gaat het om de gehele bloedlijn Lady Endless 2 april 2008 0438.: Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 april 2008 om 1514.: Je hebt gestemd, jouw keuze was: Duitse" Herder." 2 april 2008 1048.: Kan moeilijk kiezen, ik heb een kruising tussen beide.
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Berner sennen 4. Mechelse herder 3. West highland white terriër 3. Galgo / whippet 2. Schotse herdershond 2. Shetland sheepdog 2. Cane corso 1. Engelse stafford 1. Lhasa apso 1. ter dekking 3. europees paspoort 247. goed met honden 180.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Dé gratis zoekertjessite gericht op particulieren. Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's' 610. Honden en Puppy's.' Alle Advertenties 610. Hele mooie kortharige mini Jack Russel pups. Hele mooie kortharige mini jack russel pups we hebben hele mooie kortharige m. 4 lieve pinscher puppy's.' 4 lieve pinscher puppy's' pincher puppys geboren op 2 mannetjes en 2 vr. Golden retrivier pup 12 weekjes. Hierbij verkoop ik met pijn in mn hart mn golden retriever pup jongetje ik verkoop hem helaas wegens ernstige alerg. Samojede-Welpen vom ZÃchter. Wir sind ein kleiner zwinger aus der slowakei, die matyella gennant ist. wir leben und halten samojeden von am. Pomsky F1 pups mini huskyGEBOREN. Wij verwachten halverwege december een prachtig nestje echte pomsky f1 pups een prachtig nestje van de eerste generat. Americaanse stafford 5 maanden met paspoort. Americaanse stafford 5 maanden met paspoort ik ben een teefje van 5 maandenb. Cockapoo pups mogen het nest verlaten. Cockapoo pups afkomstig van een rijkserkende/gediplomeerde kennel.de moeder is een engelse cocker spaniel en de. 4 siberischehusky pups / helderblauwe ogen2 prachtige champagne en witte schattige kleine reutjesov. Particulier Vrouwtje Overige rashonden 1 t/m 3 jaar Met stamboom. Gratis Valkenswaard NB, NL. Chihuahua Pups te koop.

Contacteer ons