kruising mechelse herder tervuerense herder
 
Groenendaeler herdershond Hondadvies.
De groenendaeler is 1 van de 4 Belgische herders. Naast de Lakense, Mechelse en Tervuerense herder werd hij ook erkend door de Belgische kennelclub. De groenendaeler is oorspronkelijk gefokt door een kruising van verschillende types herdershonden. De groenendaeler is zeer energiek en beweeglijk maar ook zeer gevoelig en attent.
lening
Hondenencyclopedie.be: Belgische Herder.
De Belgische Herder kan men, als zuiver type of als kruising, als politiehond tegenkomen. De Belgische Herder is een oplettende, werkwillige, waakse en intelligente hond die gehecht is aan zijn eigen mensen en over het algemeen energiek overkomt. Met name de Lakense en de Mechelse Herders zijn moedige en harde honden met een groot uithoudingsvermogen. Ze zijn dominant en tonen temperament. De Tervuerense Herder en de Groenendaler verblijven graag ook in huis in de buurt van eigen mensen.
visum india
Openbare groep Herplaatsing Mechelse, Duitse, Oudduitse, Tervuerense herder BE en NL Facebook.
Zoeken in deze groep. Herplaatsing Mechelse, Duitse, Oudduitse, Tervuerense herder BE en NL is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Herplaatsing Mechelse, Duitse, Oudduitse, Tervuerense herder BE en NL. Word lid van deze groep.
lenen berekenen
Tervuerense herder Wikipedia.
Tervuerense herders hebben en consequente maar vriendelijke opvoeding nodig door hun gevoelige en speelse aard. De Tervuerense herder moet, net zoals zijn naaste familielid de groenendaeler, van jongs af aan gewend raken aan kinderen en andere huisdieren. Dan levert dat later geen enkel probleem op.
Adopteer.be.
Je kan makkelijk deelnemen. Steun GRATIS uw favoriet goed doel! 5% van uw aankoopbedrag wordt gedoneerd. Ontdek snel ons ruim gamma dierenvoeding benodigdheden. GA NAAR WEBSHOP. IK ZOEK EEN. Ik zoek een Maakt niet uit. Ras Maakt niet uit. Amerikaanse Cocker Spaniƫl.
Belgische Herder Club Nederland BHCN.
Echter voor de Mechelse herder kan het introduceren van langhaargenen minder gunstig uitpakken. Ook kunnen nu vooral de Tervuerense al gebruik maken van Mechelaarbloed door honden met Mechelaarouders of voorouders uit Frankrijk. Voor de Groenendaeler is dit minder het geval.
Mechelse herder x Tervuerense herder Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Help en info. Mechelse herder x Tervuerense herder. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Dieren en Toebehoren. Mechelse Herder x husky teefje. 22500, Deurne, NB. Kruising pups Mechelse herder.
zijn er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder? HondenForum.
Het is daarom ook van belang dat je ze dagelijks zowel geestelijk als lichamelijk bezig houdt.Maar dat geldt in principe voor elke hond.Verder zijn mijn honden rustig in huis. Kijk ook eens naar een oud duitse herder. De mechel komt vooral voort uit sportlijnen. Laat je informeren door de ras vereniging.Neem een kijkje op hun website en kijk ook eens op de site van www.bloedlijnen.nl. Verdiep je goed in beide rassen en nogmaals kijk ook eens naar een oud duitse. Met vriendelijke groet. 14 november 2008 om 1536: wijzigen. Ik ben het er ook mee eens met de uitspraak wat je er zelf van maakt, het ligt natuurlijk ook grotendeels bij de opvoeding. Maar het zit natuurlijk ook al voor een deel in het karakter. Wij zelf hebben zowel een Duitse als een Mechelse met een kruising van iets er doorheen, en ik merk dat de Duitser een stuk evenwichtiger is, hij is niet rustiger dan de Mechelse, hij heeft ADHD.
Website Flynn-I-Noor.
Flynn-I-Noor Duitse en Tervuerense herders en Newfoundlanders. We hadden al een kruising Mechelse herder/keeshond Tarzan en een stamboomloze Groenendaeler Everon toen wij onze eerste teef, de Newfoundlander Lobbes v.d. Haverkamp kregen aangeboden. Wij gaven haar de naam Flynn. Niet veel later kwam de Duitse herder Noor v.
Groenendaeler Rassen Honden Hondenrassen.
Voor onze hond Ricky, 8 jaar oud, zoeken we een nieuw baasje. Ricky is een kruising tussen een Mechelse herder en een boerenfox. Hij heeft altijd op een boerderij gewoond en is een goede waakhond. Wel heeft Ricky soms moeite met luisteren, en vind. even voorstellen 0. Ben Filip en mijn vriendinneke is een Cairn terrier 7 jaar Hopelijk maken we hier een mooie tijd mee Groetjes. Start nieuw bericht naar forum. Show ook je hond naar hondenshow. Fokker, Belgische herder, Groenendaeler, Mechelse herder, Tervuerense herder, Laekense herder, hond, pup, herder.

Contacteer ons