mechelse herder x hollandse herder
 
Mechelse herder x Hollandse herder pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. Mechelse herder x Hollandse herder pups. Mooi nestje hollandse x mechelse herder pups te koop aangeboden. Pups zijn nu bijna 8 weken en zijn op zoek naar hun nieuwe mandje. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
diesel getankt ipv benzine scooter
Mechelseherder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
5 juli 2018 1506: Moorslede. Kruising Border Collie x Belgische Herder. 1 teefje en 2 reutjes beschikbaar kleur: tricolor geboren op 5 mei 2018 moeder: Border Collie vader: kruising Mechelse Herder x Groenendaeler. 5 juli 2018 0909: Aalter. Mechelse Herder pups.
sea life blankenberge
Nikita Hollandse Herder x Mechelse Herder Pets.be.
Betaling met Bankcontact of pinnen kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. Hollandse Herder x Mechelse Herder.
gps horloge
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Zij beseften het eigenlijk ook al wel denk ik, maar wouden het gewoon eens gezegd worden vermoedelijk, ze gaan nu opteren voor een duitse herder Gelukkig zijn die wel lekker makkelijk Mijn eerste hond was een werklijn duitser trouwens. Titel: Re: Hollandse Herder x Mechelse Herder.
privé
Laatste supermooie Hollandse Herder pup donkere mechelaar Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Laatste supermooie Hollandse Herder pup donkere mechelaar is helaas verwijderd. Laatste supermooi gestroomde Hollandse herder reutjegeboren, 14/2/2018in, orde met alle inentingengechiptgeregistreerd, enz. beide ouders zijn bij ons aanwezigwordt, in huis en sociaal opgevoedvrije, pup die zeker ook goed is voor de sport.Beide ouders medisch 100% rugschouders, en ellebogen. Voor meer info 0476/922811. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. de pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. de pups zijn meerdere malen ontwormd en zijn gevaccineerdgechipt, en hebben een europees pas. gisteren 1013: Nevele. Mechelse herder pups. Mechelse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie mechelse herder dekreu staat ook ter beschikk. 13 juli 2018 1824: Diest. Mechelse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 vrouwelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en o. 13 juli 2018 1601: Harelbeke Bavikhove. mechelse herder pups. Pups Bo X Tank 14 dagen oud.
taxi airport charleroi
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te Koop mechelse x hollandse herder. Het is een reu van twee jaar hij heeft hekel aan katten is wel lief maar vraagt om veel aandacht speel af en toe met baletjes hij word op 18-08-18 3 jaar. X hollandse herder teef dakota.
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Ik heb een mechelse x duitse dog gehad. Super lief voor eigen mensen maar fel tegen vreemden. Over een hollandse kan ik niks zeggen. lisa en laycka 3 doggies. 05 maart 2011 om 1755: wijzigen. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst en herdershond geschikt te zijn. Volgens de rasstandaard moet de Duitse Herdershond in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en goedaardig zijn. Daarom moet hij zich gedragen als een betrouwbare, zelfbewuste en zelfverzekerde hond. Zijn dienstbaarheid uit zich in veel werkdrift. Angst, schuwheid, agressie en een lage prikkeldrempel alsmede een overdreven dominante aard zijn volstrekt uit den boze. De Duitse Herdershond moet een handelbare hond zijn. Gedrag / Karakter: de Belgische Herder is een waakzame en actieve hond, bruisend van vitaliteit en altijd bereid om tot actie over te gaan.

Contacteer ons