oudduitse herder kennel duitsland
 
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
seo blog
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
FROM AISLINN VALLEY BORDER COLLIE KENNEL. Border Collie kennel in De Pinte-Zevergem. Wij zijn Geert en Isabelle, ooit samen begonnen met een zwart witte Border Collie en zonder enige ervaring in het ras. Vanwege een grote passie en liefde voor het ras kregen we ons eerste nestje in 2011. FAYZAH'S' FARM DUITSE HERDERS. NOORD-BRABANT NL Ons streven is verantwoorde fok met gezonde ouderdieren, volgens de regels van de rasvereniging ARCD e.V. Gezonde pups die voldoen aan de rasstandaard, qua anatomie / bouw en karakter. Af en toe n nestje prachtige Oudduitse Herder pups langstokhaar uit weloverwogen combinaties.
hypothecaire lening simulatie ing
Oudduitse Herder kennel Vom Wede Over ons.
In deze zoektocht kwamen we uit bij de oorspronkelijke Oudduitse herder. We waren met name gecharmeerd van het karakter en de bouw van deze oorspronkelijke Oudduitse DDR honden. Ons oog viel op Cloé vom Kreuzkamp een 100% DDR teefje. In augustus 2012 hebben wij haar opgehaald uit Noord Duitsland uit de kennel Vom Kreuzkamp.
longboards
Oudduitse Herder Hondencentrum.
De hond heette Hektor Linksrhein. Hij besloot deze hond aan te kopen en op 22 april 1899 bracht de Ritmeester deze hond uit op een tentoonstelling in Karlsruhe onder de naam: Horand vom Grafrath Op dezelfde dag richtte hij de Deutschen Schäferhunde-Verein SV op. In september 1899 werd de rasstandaard van de Duitse Herdershond aangenomen en in mei 1900 werd het fokregister Zuchtbuch goedgekeurd met als stamvader van de huidige Duitse Herder: Horand vom Grafrath. Hij werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01 In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
verpakkingsmateriaal
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Laatste update: 14-09-2019. Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf. Show training, africhting en fokken met raszuivere Duitse Herders Duitse Herder Fokkerij.: Zo nu en dan fokken we een nestje Duitse Herders. Wanneer wij besluiten een nest te fokken dan doen we dat uitsluitend met Duitse herders uit de beste vaak Duitse bloedlijnen waarvan beide ouderdieren bewezen resultaten geboekt hebben bij zowel de africhting als de shows.
krediet aanvragen
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
incassobureau haarlem
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
ranking seo services
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Stambomen Tes en Asja. Dekreuen fan Annes hiem. Abe fan Annes hiem. Brisk-Lajos fan Annes hiem. Dorus fan Annes hiem. Do fan Annes hiem. Pups bij andere fokkers. Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Ontstaan Oudduitse herder. Van oorsprong is de Duitse herdershond een onbekende boerenhond waarvoor weinig belangstelling was. Hij leidde een teruggetrokken leven bij herders en schaapskuddes.
sea
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Geboorteplaats: Borgentreich Duitsland. Flam gebruiken wij niet voor de fok. Aife van de Wijde Einder. 6 juni 2015. Aife van de Wijde Einder. Geboorteplaats: Hoge Hexel. Coby van t Neerland. 24 augustus 2016. Coby van t Neerland. DM nog niet bekend. Neem contact met ons op. Bloemendaalseweg 27, 5768 PX, Meijel. 31 077 465 33 70. 31 06 53 82 62 60. Januari 2019 verwachten wij puppys 9 december 2018. Fotos Coby van t Neerland 25 februari 2018. Pups van Aife en Jardan 1 één week oud! 21 juni 2017. Aife Anky Coby Cuanta Esra Flam Gwen Jardan Puppy's.' Copyright 2014 Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem" Fonts by Exljbris.
zetelbed 1 persoon
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
backlinks

Contacteer ons