oudduitse herder kennel duitsland
 
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht. Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht. Wij zijn Johan en Anneke Sluijer, we hebben 2 kinderen, Jorick en Romee. Samen wonen we in Daarle in het mooie Twentse land. We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Op dit moment is hij nog in spanje, na adoptie komt hij naar nederland. Dan is hij. Oude Honden Postkaart Mooie grijze Duitse Herder. Deze mooie kaart is in goede conditie. Ze is niet gelopen. Deze kaart komt uit duitsland.
AngelofWassenaer-Aiki-Brando.
Brando krijgt de eer! Als Brando zijn intrede doet bij Fanny van ODH Kennel Of Farmerhouse Rûfan dan is ie al 10 maanden. Daarvoor woonde hij nog bij zijn eigen fokker in Duitsland. Op het moment dat hij door Fanny wordt opgehaald zijn onze ogen op hem gericht. Wat is dit een veelbelovende jonge reu met werkelijk prachtige kleuren! Zou hij in de toekomst een mogelijke partner voor onze Aiki kunnen zijn? Er moet eerst flink aan hem gewerkt worden, want in Duitsland had Brando nog niet zo heel veel geleerd. Dan volgen de nodige gezondheids onderzoeken en wordt Brando in februari 2012 via de DHCN Fokgeschikt verklaard! Joepie, groen licht voor onze Aiki, het is Brando die deze keer de eer krijgt! Toeval of niet, maar mevrouw wordt eerder loops dan verwacht en wel precies nadat Brando zijn Fokgeschiktheid heeft afgerond! Gaan wij hier dan eindelijk weer pups krijgen? Want ja, het immers alweer bijna een jaar geleden dat onze Aiki samen met jongeheer Kansas zowaar. Oudduitse Herder pups kregen!
Onze ODH's.'
Hij werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01 In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Hoe het begon. Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit. Arno was een droomhond: zéér baasgericht, zeer gehoorzaam, onderdanig, mijn grootste fan. Hij is 135, jaar geworden. Later besefte ik dat hij geleefd had enkel en alleen om mij te behagen. Zo zat hij in elkaar. Ik mis hem nog elke dag. Zijn opvolger zou terg een LDH worden, dat werd heel veel opzoek werk, bloedlijnen bestuderen. En zo ontdekte ik de Oudduitse Herder.
Bekijk de nestjes van betrouwbare hondenfokkers.
Witte Zwitserse Herder. Domaine de Santi. Gladys / Quentin B. Gladys / Quentin B. Tipaw exclusiviteit: Puppygewenning sessie aangeboden in onze partner trimsalons. Nestje verwacht in. Sweet Love of Mine. Nestje verwacht in. Nestje verwacht in. braine le chateau. Du Royaume D Ilola. Tussen 2500 en 5000. Er zijn geen puppy's' beschikbaar. Nestje verwacht in. Tussen 1800 en 1900. The world of hera. Belgische Herdershond Groenendaeler. Old Rock Valley. Vragen over adoptie? Neem contact op met de dichtbijzijnde dierenarts. Nestje verwacht in. Passionate About You. Belgische Herdershond Mechelse. Du Pays des Collines. Nestje verwacht in. Domaine de la Poudrière. Christel Bertrand B. Nestje verwacht in. Jack Russell Terriër.
Home.
Oudduitse Herder Kennel van de Victory. Er zijn geen pups meer beschikbaar! Deze website is gemaakt om u te laten kennismaken met de/onze Oudduitse Herders. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Rond 20 juni 2017 verwachten wij Oudduitse herder pups! Oud Duitse Herdershond vomborgheserwald 8 juni 2017. Oudduitse herderkennel vomborgheserwald is super blij dat er rond 20 juni het E-nest verwacht mag worden. Wij zijn een kleine kennel met onze hond Gina die inmiddels gesteriliseerd is en haar dochter Sky.
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
Af en toe n nestje prachtige Oudduitse Herder pups langstokhaar uit weloverwogen combinaties. VON HAUS ERPABO. MECHELEN Fokker van Duitse Herders. Wij fokken nestjes uit verantwoordelijke combinaties met Sint-Hubertus stamboom. Met veel liefde en aandacht worden ze groot gebracht. Wij doen ons uiterste best de pups zo goed mogelijk te socialiseren voordat ze het huis verlaten.
Minerva's' Daya von Excalibur: Over ons.
Ze kunnen zich goed aanpassen en hebben een super karakter! Wij zijn een kleinschalige Oud Duitse Herder Kennel en zijn als fokker puur als hobby met onze honden bezig. Er zullen af en toe pups geboren worden. Veel kijk plezier!

Contacteer ons