oudduitse herder kennel duitsland
 
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
frame
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
FROM AISLINN VALLEY BORDER COLLIE KENNEL. Border Collie kennel in De Pinte-Zevergem. Wij zijn Geert en Isabelle, ooit samen begonnen met een zwart witte Border Collie en zonder enige ervaring in het ras. Vanwege een grote passie en liefde voor het ras kregen we ons eerste nestje in 2011. FAYZAH'S' FARM DUITSE HERDERS. NOORD-BRABANT NL Ons streven is verantwoorde fok met gezonde ouderdieren, volgens de regels van de rasvereniging ARCD e.V. Gezonde pups die voldoen aan de rasstandaard, qua anatomie / bouw en karakter. Af en toe n nestje prachtige Oudduitse Herder pups langstokhaar uit weloverwogen combinaties.
marketing
Oudduitse Herder kennel Vom Wede Over ons.
In deze zoektocht kwamen we uit bij de oorspronkelijke Oudduitse herder. We waren met name gecharmeerd van het karakter en de bouw van deze oorspronkelijke Oudduitse DDR honden. Ons oog viel op Cloé vom Kreuzkamp een 100% DDR teefje. In augustus 2012 hebben wij haar opgehaald uit Noord Duitsland uit de kennel Vom Kreuzkamp.
auto informatie
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Oudduitse Herder? Kijk dan op onze Oudduitse Herder opvoeden pagina. Grootte: reu 60-65 cm, teefje 55-60 cm Gewicht29: kg tot 43 kg Oost-Duitse lijn: Deze honden komen over het algemeen uit werklijnen en zijn vaak veel donkerder van kleur. Ook zijn ze vaak geblokter qua bouw. West-Duitse lijn: Deze honden zijn veelal blonder van kleur en lijken daardoor meer op de oorspronkelijke Duitse herder. Dan zijn er nog Oud-duitse herders waarin het blauwgen zit, een verdunningsfactor waardoor ze nog blonder/lichter kleuren. Deze lijn zie je het het minst vaak. De Oud-Duitse herdershond moet van nature evenwichtig, stabiel, zelfverzekerd, absoluut spontaan en m.u.v. prikkelbare situaties goedmoedig zijn, daarnaast opmerkzaam en leidend. Om dienst te doen als waak geleide en diensthond dient hij over de nodige moed, vechtlust en doorzettingsvermogen te beschikken. De Duitse herdershond heeft veel beweging nodig. Hij moet zich dagelijks minstens twee uur goed kunnen uitleven. Die beweging vindt hij, behalve tijdens zijn opleiding, door met zijn baasje te spelen.
hg duo ontstopper wc
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Duitse Herder Show training.: We stellen regelmatig onze Duitse herders uit op verschillende shows in binnen en buitenland met als hoogtepunt de Wereld Kampioenschappen begin september welke ieder jaar in Duitsland plaatsvinden. We hebben al vele successen mogen behalen met onze eigen Duitse herders en Duitse Herders van andere. Wil je jouw Duitse Herder professioneel laten trainen voor bijvoorbeeld de wereld kampioenschappen dan kan je uiteraard contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer het enkel om het pakwerk gaat op de kampioens clubmatches kunnen wij je van dienst zijn. Op zoek naar een goede Duitse Herder? Zoek dan niet verder! Edwin en Mireille. Duitse Herder Kennel. Duitse Herder Puppies. Duitse Herder Training. Duitse Herder Show. Parda vom Suentelstein VA titel op het WK 2018 te Nürnberg. Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf. Dog training and more KvK nr. 7775 PG Lutten. Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe. Duitse Herder pups te koop.
www.yogartdevivre.fr
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
wordpress
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
seo
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Kwalen als heup en elleboogdysplasie HD en ED hoopt men op deze wijze uit te bannen. In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse herder. In de bloedlijnen van de Oudduitse herder, kom je dan ook kortharige voorouders tegen. De Oudduitse herder heeft altijd 2 langstokharige ouders. Heeft de hond kortharigestokhaar ouders, dan worden ze langstokharige Duitse herders genoemd. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
btc
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Geboorteplaats: Borgentreich Duitsland. Flam gebruiken wij niet voor de fok. Aife van de Wijde Einder. 6 juni 2015. Aife van de Wijde Einder. Geboorteplaats: Hoge Hexel. Coby van t Neerland. 24 augustus 2016. Coby van t Neerland. DM nog niet bekend. Neem contact met ons op. Bloemendaalseweg 27, 5768 PX, Meijel. 31 077 465 33 70. 31 06 53 82 62 60. Januari 2019 verwachten wij puppys 9 december 2018. Fotos Coby van t Neerland 25 februari 2018. Pups van Aife en Jardan 1 één week oud! 21 juni 2017. Aife Anky Coby Cuanta Esra Flam Gwen Jardan Puppy's.' Copyright 2014 Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem" Fonts by Exljbris.
dakwerker
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
boxspring kopen

Contacteer ons