oudduitse herder kennel duitsland
 
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
FROM AISLINN VALLEY BORDER COLLIE KENNEL. Border Collie kennel in De Pinte-Zevergem. Wij zijn Geert en Isabelle, ooit samen begonnen met een zwart witte Border Collie en zonder enige ervaring in het ras. Vanwege een grote passie en liefde voor het ras kregen we ons eerste nestje in 2011. FAYZAH'S' FARM DUITSE HERDERS. NOORD-BRABANT NL Ons streven is verantwoorde fok met gezonde ouderdieren, volgens de regels van de rasvereniging ARCD e.V. Gezonde pups die voldoen aan de rasstandaard, qua anatomie / bouw en karakter. Af en toe n nestje prachtige Oudduitse Herder pups langstokhaar uit weloverwogen combinaties.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star Oudduitse Herders Of Shinjis Star.
Van 2004 tot en met 2014 hebben wij met veel plezier Oudduitse herdershonden gefokt, waarbij wij ons gericht hebben op de Oudduitse herder over werklijnen, dit omdat wij vonden dat het oorspronkelijke werkkarakter van de Oudduitse herder behouden moest blijven.
Oudduitse Herder kennel Vom Wede Over ons.
In deze zoektocht kwamen we uit bij de oorspronkelijke Oudduitse herder. We waren met name gecharmeerd van het karakter en de bouw van deze oorspronkelijke Oudduitse DDR honden. Ons oog viel op Cloé vom Kreuzkamp een 100% DDR teefje. In augustus 2012 hebben wij haar opgehaald uit Noord Duitsland uit de kennel Vom Kreuzkamp.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
De hond heette Hektor Linksrhein. Hij besloot deze hond aan te kopen en op 22 april 1899 bracht de Ritmeester deze hond uit op een tentoonstelling in Karlsruhe onder de naam: Horand vom Grafrath Op dezelfde dag richtte hij de Deutschen Schäferhunde-Verein SV op. In september 1899 werd de rasstandaard van de Duitse Herdershond aangenomen en in mei 1900 werd het fokregister Zuchtbuch goedgekeurd met als stamvader van de huidige Duitse Herder: Horand vom Grafrath. Hij werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01 In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Duitse Herder pups te koop. Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Onze ODH's.'
Hij werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01 In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder.
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. Als familiehond is hij zeer geschikt, mits men wel van plan is wat te ondernemen met deze hond. Een rondje om het huis is niet voldoende. Het zijn honden die graag werken voor de baas, ze hebben een echte will to please. Het is dus raadzaam veel te ondernemen met ze, in de vorm van sporten flyball, speuren, pakwerk of lange wandelingen maken, anders zal de hond niet gelukkig zijn. Het doet hem dus geen goed als je hem alleen voor de gezelligheid in huis neemt en geen enkele bezigheid biedt. Wanneer je dit mooie bolletje wol ziet als pup, bedenk dan dat deze uitgroeit tot een grote hond met veel werklust. Ben je van plan wat te gaan ondernemen met je hond en hem de juiste opvoeding geeft, dan zal dit een maatje voor altijd worden.
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Welkom op de website van. Oudduitse herder kennel van de Peelbloem. Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt.

Contacteer ons