oudduitse herder kennel duitsland
 
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
lening
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Geboorteplaats: Borgentreich Duitsland. Flam gebruiken wij niet voor de fok. Aife van de Wijde Einder. 6 juni 2015. Aife van de Wijde Einder. Geboorteplaats: Hoge Hexel. Coby van t Neerland. 24 augustus 2016. Coby van t Neerland. DM nog niet bekend. Neem contact met ons op. Bloemendaalseweg 27, 5768 PX, Meijel. 31 077 465 33 70. 31 06 53 82 62 60. Januari 2019 verwachten wij puppys 9 december 2018. Fotos Coby van t Neerland 25 februari 2018. Pups van Aife en Jardan 1 één week oud! 21 juni 2017. Aife Anky Coby Cuanta Esra Flam Gwen Jardan Puppy's.' Copyright 2014 Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem" Fonts by Exljbris.
speelautomaat
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups. duitse herder pups lang en kortharig zijn ingeent geshipt ontwormd hebben een europeespaspoort mogen het nest verlaten beide ouders zijn aanwe. gisteren 1326: Alken. Bij ons is er op 8/10 een nestje zeer mooie wolfsgrauwe duitse herder pups geboren.
sea life blankenberge
Over ons.
Op internet kwam ik toen de Oudduitse Herder tegen en was meteen verkocht. Een prachtige hond met een fantastisch karakter, vriendelijk en sociaal. Na 2 keer te hebben misgegrepen voor een herplaatser zijn we op zoek gegaan naar een pup. Uiteindelijk zijn we uitgeweken naar Duitsland bij kennel von Excalibur, daar hadden ze nog 2 teefjes in de prachtige kleur wolfsgrauw uit het I-nest.
gps horloge
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
oudduitse herder kennel OfDraccsclan.
Welkom op Of Dracc's' Clan. welkom op de website oudduitse herder kennel of dracc's' clan. hier kunt u de belevenissen volgen van onze vier kanjers van honden. Acun oudduitse herder DDR. Ginn oudduitse herder DDR. Djilzz Duitse Herder langhaar. oudduitseherderkennel, oudduitse herdups.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Home Oudduitse Herders. pupdate, de pups van Raven en Bro zijn geboren. Geschreven op 06-12-2018 1134.: Op 29 november, wat eerder dan verwacht zijn de pups van Raven en Bro geboren. Moeder en pups doen het super. Er zijn nog enkele reutjes beschikbaar. Lees verder over pupdate, de pups van Raven en Bro zijn geboren. Geschreven op 30-11-2018 1601.: Wij zijn op zoek naar een permanent gastgezin voor dit Duitse Herder Langhaar teefje. Wij hebben haar geïmporteerd uit Duitsland omdat we hopen dat haar bloedlijnen een meerwaarde kunnen bieden aan onze fokkerij.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Rond 20 juni 2017 verwachten wij Oudduitse herder pups! Oud Duitse Herdershond vomborgheserwald 8 juni 2017. Oudduitse herderkennel vomborgheserwald is super blij dat er rond 20 juni het E-nest verwacht mag worden. Wij zijn een kleine kennel met onze hond Gina die inmiddels gesteriliseerd is en haar dochter Sky.

Contacteer ons