oudduitse herder kennel
 
From Hope's' Vision Oudduitse Herder Kennel.
Oudduitse Herder Kennel. Welkom op de website van Oudduitse herder kennel From Hopes Vision. Deze website is bedoeld om u kennis te laten maken met de Oudduitse herder en in het bijzonder met de honden die From Hopes Vision vormen.
wol per meter
Nieuwe Oud-Duitse Hallo pagina Herders en 3. in welkom. Belgi.
De Oud-Duitse Herdershond is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing en geeft op het eerste gezicht een impressie van intelligentie en schoonheid, kortom een mooie krachtige hond. Sterk gebouwd met schoonheid en elegantie: een uitgebalanceerd geheel.
gps horloge
Of Shinji's' Star Oudduitse Herdershonden Of Shinji's' Star.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en langstokharige beharing.
schoonmaakbedrijven antwerpen
Oudduitse Herder // Kennel von de Flammert.
thyssen traplift
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Zoekende naar een kennel in de buurt kwamen we terecht bij Ronald en Saskia van Bruggen van kennel Of Shinjis Star in Bellingwolde.
Pupinfo LSOHV.
Op 2 november zijn er 9 pups geboren, 5 reuen en 4 teven in de kleuren zwart, wolfsgrauw en zwart/bruin. Voor meer informatie zie de website fokker van Klein Heidestein. Oudduitse Herder Kennel Van t Drielse Veld. Bayla Czarne Wilki.
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
Ik werd snel de trotse eigenaar van een prachtige langstokharige Duitse herder. Inmiddels heb ik vijf langstokhaar Duitse herders, waaraan we veel plezier beleven. Ik fok met de Oudduitse herders volgens de reglementen van de Duitse rasvereniging ADRV. Veel plezier met het bekijken van de site. Onze kennel is geregistreerd onder Kennelregistratienummer.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige pupkopers een zo groot mogelijke transparantie te bieden. Daarom hechten wij waarde aan de onafhankelijk doorgevoerde expertises inzake HD en ED en de bloedtest inzake het gendefect degeneratieve myelopathie DM door onze dierenarts.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders. Onze pups worden geborenén, verblijven in onze woonkamer zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen.
oudduitse herder kennel de zwarte parel goya of dracc's' clan.

Contacteer ons