kennel mechelse herder
 
Of the Loving Dols.
De andere lijn van Mechelse herders is een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker. Wij proberen zoveel mogelijk aan de verwachtingen van de mensen te voldoen. Ze worden in huiselijke kring opgevoed, en krijgen de beste zorgen. Voor alle informatie over onze kennel en onze hondjes, kunt u ons geheel vrijblijvend contacteren.
Mechelen
Hondenfokkers.
Van de moerepoort. Werkhonden kennel From Lobsters Home. Van de Haantjeshoek Onze Belg. Mechelse Herder Kennel. Van Kempens Glorie. Van de Vroomshoeve. Van de Emmelenhoek. Mechelaarkennel Vom Schloss Neuhorst. DE L'ORIGINE' DE FAUCON ROUGE. kennel van Rostenfoksen. mechelse herders van t keunekot.
lenen simulatie
Kennel Mechelse herder.
cattery brits korthaar. brits korthaar kitten te koop. kennel mechelse herder. mechelse herder te koop. kampioen van belgië nvbk. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. stan van de leibeekhoeve. quint van de suikerdijk. oska van het polderke.
seo ranking
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 12 november zijn de pups van Ochin Van Esblokhof en Maikey Van De Blackheide exact 8 weken oud. Ze hebben op ééntje na allemaal een baasje gevonden. Normaal gezien ging ik van dit nestje een teefje houden maar wegens omstandigheden ga ik hier toch van afzien. Dus er is nog een teefje vrij dat onmiddellijk weg kan. Het is een vrij en sociaal hondje en was uiteraard mijn nestkeus. Ik heb het REJA gedoopt. Voor volgende nesten kan u kijken bij. Ochin Van Esblokhof. Maikey Van De Blackheide. Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder.
gps horloge
Home.
Mechelse herder kennel. Welkom op de website! Graag zou ik me even graag voorstellen. Ik ben Jurgen Vanhooren, al meer dan 14 jaar actief bezig met het trainen van honden. Na mijn eerste hond, Labrador, uit de gehoorzaamheid werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.
huis verkopen lening behouden
Home.
Welkom bij Fila Brasileiro en Mechelse Herder Kennel de Sol Casa. Reeds meer dan 16 jaar zijn wij actief bezig met de Fila Brasileiro en de Mechelse herder. De Fila Brasileiro's' zijn zelfzekere honden die voor hun baas door het vuur gaan en beschermd zijn voor hun familie.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
Mechelse Herderkennel Van" het Haagse Bloed.
Welkom op de site van Mechelse Herder Kennel Van t Haagse Bloed. Zoekt u een sporthond, dan hebben wij van tijd tot tijd Mechelse Herder pups uit zorgvuldig geselecteerde bloedlijnen. Gefokt wordt op werklust, snelheid en sociaal karakter. Hummer van t Haagse Bloed bij sponsor Zegwaard Van t Haagse bloed houdt ook de honden in conditie door deze voedingssupplementen.
Mechelaars van Vulpen.
Mechelse herder pups gefokt op karakter en gezondheid. 2 april 2018 zijn er 7 pups geboren 4 reuen en 3 teven uit de combinatie Arno x Cruella. free web site counter. Op onze site zit een Copyright. Indien u gegevens en/of foto's' van onze site wil gebruiken stellen wij het op prijs hiervan op de hoogte gebracht te worden.
Mechelse Herder fokkers Honden Page.
Mechelse Herder fokkers. fokkers Mechelse Herder fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Mechelse Herder fokkers op de HondenPage. Kennel Van Goeden Huize. Wij fokken heel gedreven en zorgvuldig, honden die voor allerlei sporten KNPV/IPO, Agility, FlyballGG, e.d, maar ook als huishond te gebruiken zijn.

Contacteer ons