mechelse herder kennel belgie
 
Home.
Aangezien ik Iris al jaren in mijn hoofd had om een kennel te willen hebben, zijn we overgestapt naar Stamboom Mechelse herders. In 2010 hadden we dan ook onze eerste Mechelse herder, maar in 2011 is Nina bij ons gekomen waardoor ik mijn droom kon waar maken.
mechelen
hondenfokkers.
West Highland White Terrier. King Charles Spaniel. Puppies En Honden. Akita Inu Tokimitsu. Dandie Dinmont Terrier. Chrisfil Tashi Norbu. tweedehands te koopAanbod." Rhodesian Ridgeback Kennel. Cavalier King Charles Spaniel. Cavalier King Charles Spaniel Online. Alaska Malamute Online. Berger Blanc Suisse.
mechelen
Mechelse Herder fokkers Honden Page.
Verder heeft ze de H474-D DNAtest gehad waarin ook de DM test zit en hier is ze overal vrij van. De dekreu is een Duitse herder langstokhaar genaamd Turbo. turbo's' ouders hebben beide wel een stamboom, maar Turbo zelf heeft er geen. het is een erg lieve en sociale reu van 2jaar oud en kan goed mat alle dieren en kinderen. hij is HD en ED vrij, maar heeft verder NOG geen andere testen gehad. Bekijk de fokker vermelding van Tessa the shepherd cross. The Black Shadows. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid.
Overzicht van alle erkende en niet erkende fokkers in Nederland.
Biewer Yorkshire Terrier. Black and Tan Coonhound. Bouvier des Flandres. Cavalier King Charles Spaniel. Duitse Deense Dog. Engelse Springer Spaniel. Flat Coated Retriever. Fox Terrier draadhaar. Grote Zwitserse Sennenhond. Jack Russell Terrier. Kerry Blue Terrier. King Charles Spaniel. Kroatische herder Hrvatski ovcar. Mastin de los Pirineos. New Guinea Singing Dog. Nova Scotia Duck Tolling Retriever Toller. Old English Sheepdog. Olde English Bulldogge. Perro de Presa Canario. Petit Basset Griffon Vendeen. Poolse Owczarek Nizinny. Soft Coated Wheaten Terrier. Treeing Tennessee Brindle. Welsh Corgi Pembroke. Wolfhond Hybride wolf. Zwitserse Witte herder. Filter op rasgroep. Herdershonden en Veedrijvers. Lopende honden en zweethonden. Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Spitsen en oertypes. Filter op Woonplaats. Alphen aan den Rijn. Chaux des Crotenay. Eck en Wiel. Huis ter Heide. Millingen aan de Rijn. Nieuwerkerk a/d Ijssel. Sas van Gent. Filter op Land. 312 fokkers gevonden Wis alle filters. Overzicht van alle fokkers.: Kennel van Majori's' Donk. Kennel van Tilburg's' Roem. Millingen aan de Rijn, Nederland.
Even voorstellen Van de Brookhook.
Uiteindelijk zijn we toch voor ruwharige teckel MICKY gegaan maar dacht nog vaak aan de corgi. Terry is op 16-jarige leeftijd overleden en dat deed Micky veel verdriet. Omdat Micky niet alleen kon zijn gingen we op zoek naar een ander vriendje voor hem. En geen Corgi aan te komen en Micky kwijnde helemaal weg. Dit ras had ik al langer in gedachte en kochten in 2000 de 1e Jack Russel SENNA een reutje en werden weer de beste vrienden samen. In 2002 verhuisden we naar Belgie waar er meer ruimte was voor de honden en de paarden. In 2003 kochten we onze 2e Jack Russel ons 1e teefje SILVA om er af en toe een nestje mee te fokken. Ging ook een 2 jarige opleiding hondenfokken volgen om toch te weten wat ik allemaal tegen kon komen en behaalde mijn diploma. In 2004 kreeg Michelle haar eigen hondje Jack Russel teefje JUSTY. Ook kwam Dora dit jaar in ons gezin een Duits/Mechelse herder.
Een geschikte bench voor een Duitse herder.
Maatwerk bench aanvragen. Benches per ras. Benches voor Duitse Herder. Benches voor Labrador. Benches voor Border Collie. Benches voor Franse Bulldog. Benches voor Boxer. Benches voor Golden Retriever. Benches voor Duitse Staander. Benches voor Mechelse Herder. Benches voor Vlaamse Koehond.
Waarom mijn Mechelse Herder pup kopen bij DogCatandCo?
Mechelse Herder pups te koop puppy Kopen. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Mechelse Herder. Mechelaar pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I. Elegant in verschijning, mooi geproportioneerd, gespierd en toch slank, het perfecte plaatje voor kracht en gratie, dat zie je als je naar onze Herder pupjes kijkt. mannelijk: 0 vrouwelijk: 0. prijs op aanvraag. De reutjes zitten op een blauw dekentje, en teefjes op een roze dekentje. U kan nu reeds uw pup reserveren! Interesse of vragen over onze Mechelse Herder pups?
Over ons: Elska Blom.
Hij was amper 5 jaar. Via de agility leerde we een mechelse herder kennel kennen die een nestje verwachtte en zo kwam Gasko Simply Divine erbij. Een echte schat, heel sociaal, een beetje een sissi, maar dat is niet erg.
Belgische HerderBelgische Herder.
De kleur van de Mechelse Herder was voor hen slechts bijzaak. Men wilde er geen luxehond van maken waardoor hij zijn geweldige karakter zou verliezen. Karakter van de Mechelse Herder. De Mechelse Herder is enorm trouw aan zijn baas, werkwillig, vasthoudend, scherpe intelligentie, hard, oplettend, slim, moedig, enz.
Honden Dierenasiel Genk.
Toen de hondjes eindelijk gevangen werden, waren ze uitgeput en verkleumd en ze hadden geen chip of baasje dat hun zocht, maar gelukkig. Een kruising Anatolische Herder met Husky van juli 2018 die zoekt naar een plek waar ze voor altijd mag blijven.

Contacteer ons