mechelse herder kennel brabant
 
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
Mechelen
Mechelse herders.
Als je een goede verhouding hebt met je hond en je bent met hem bezig kan hij ook in een kennel gehouden worden. Ze zijn dan ook enorm gehecht aan hun baas. Rasstandaard van de Mechelse Herder. Korte Geschiedenis van het ras.:
sea life blankenberge
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
hergroepering kredieten
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding. Laat echter nooit kinderen achter bij eender welke hond van welk ras ook. De Mechelse Herder komt uit de Kempen en het Noorden van Brabant.
Activity
Arrack's' Home Home.
Op 29 september behaalde Femke met Jackie op de keuring KNPV Object bewakingshond een certificaat met Lof met 395 punten max 406. Op 6 oktober behaalde Marc met b-Takoda op de keuring KNPV PH-1 een certificaat met Lof met 425 punten max 435.
privé
Vind mechelse herder op Marktplaats.nl.
Verfijn je zoekopdracht. mechelse herder pups duitse herder mechelse herder pup hollandse herder mechelse herder honden herder mechelse herder reu kruising mechelse herder mechelse herder x bouvier. Mechelse herder pup 13 weken. Te koop voor 400, ingeënt, ontwormd en boekje aanwezig.
Menu Koppagina Welkom. Alcosethas. Alcosethas.
Wij zijn lid van de NVBH en de DKBS. Al onze pups worden verkocht met een koopcontract en gezondheidsverklaring. Daarnaast staan wij de toekomstige pup-eigenaren met raad en daad terzijde. Ook bent u altijd van harte welkom om kennis te maken met het ras van de Mechelse herder.
Mechelse herder de werkhond bij uitstek! Ken jij m al?
In Nederland heb je een ruim aanbod en verschillende opties als je opzoek bent naar een Mechelse herder kennel. Wel is het verstandig om bij het uitzoeken van een Mechelse herder kennel na te gaan of deze is aangesloten bij een rasvereniging.
Malinois Mechelaar Sweet Vulcan mechelse herder belgische herder.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Teef kruising duitse / mechelse herder. Kruising duitse / mechelse herder pups Er is nog 1 teef beschikbaar Joy uut dn Dunsborg Onze Anneke Pepper KNPV duitser in opl IPO 1 heeft zes pups van Smeris Mechelaar van de dhr. Smeris komt van Harry Kreeft kennel van Lobstershome.

Contacteer ons