mechelse herder kennel limburg
 
Mechelse herder pups Nieuwe hond Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Honden algemeen Nieuwe hond Mechelse herder pups. geplaatst op 09-02-2016 om 1445.: Hallo ik ben op zoek naar een betrouwbare fokker van mechelse herders. Ik ben woonachtig te herentals. Hallo ik ben op zoek naar een betrouwbare fokker van mechelse herders. Ik ben woonachtig te herentals. geplaatst op 25-03-2016 om 1054.: Werkhonden of niet? Ik ken de mensen van Kennel van de Maanwacht in Limburg, goeie, toffe honden maar wel werkhonden met pit.
Latest news.
01 maart 2008.: Loos is met Arko van Valesca's' Home geslaagd voor het certificaat politie surveillance hond. 27 november 2007.: Vandaag is een trieste dag voor onze kennel een van onze grondleggers voor de kruising mechelse herder lijn genaamd BERT" is vandaag van ons heengegaan.
Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize.
Officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer onder nummer 267351. Goedgekeurd door FCI en Raad van Beheer. Lid van NederlandseVereniging voor Belgische Herders en. Nederlandse Bond van Gebruikshonden. Lid van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Kennel Van Goeden Huize Contact.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Hallo ik ben siba ik kan moeilijk alleen zijn me vrouwtje werk wie wil me baas of bazin worden. Hallo ik ben siba ik kan moeilijk alleen zijn me vrouwtje werk wie wil me baas of bazin worden ben lief voor mens en dieren. 03 april 2019. 3 april 2019. Prachtige Herder x Husky. 18-1-19 hebben wij een nestje Mechelse herder x Husky gekregen. We hebben nog 4 reutjes die rond 22 maart naar hun nieuwe baasjes mogen. Het zijn Mechelse Herder/Husky pups met nogal blauwe oogjes.
Vind mechelse herder op Marktplaats.nl.
Ouderkerk aan den IJssel. Lieve mechelse herder pup te koop 6 maanden. Onze lieve jaimy is op zoek naar een gouden mandje jaimy is een mechelse herder teefje van 6 maandjes oud wij hebben jaimy gekocht bij een kennel in belgie.
Mechelse herder kennel, best Malinois kennel from Holland! Over ons.
Na 40 jaar intensief beoefenen van de KNPV discipline met verschillende Mechelse herders is het nu tijd geworden voor de eigen idee├źn, om de ideale Mechelse herder te fokken. Gezondheid, natuurscherpte, moed, apporteer, buit en werkdrift zijn eigenschappen die genetisch al zijn vastgelegd. Ze heeft als werk het trainen van politie honden, het trainen en coachen van honden en geleiders voor derden, heeft 2 hondenscholen, een Speurhondenschool en een Stichting hondenschool voor huishonden en heeft ook meerdere KNPV certificaten. Bij de KNPV, bij de vereniging PHV Volharding in Venlo, stuurt Anya als trainer de club aan bij de speurhonden. In de herfst winter van 2016/17 geeft zij les aan de hondengeleiders van de politie korpsen Limburg en Brabant.
Pups te koop bij pups fokkerij in Lummen Limburg Belgie.
Op deze site proberen wij bij elk ras een korte uitleg te geven over wat de belangrijkste raskenmerken zijn. In het algemeen zijn deze honden wel vriendelijk en lief voor het eigen gezin, maar als er een vreemde op hun terrein komt gaat deze hond ten aanval.
Mechelen Hondenpension.
Dierenpension Leibeekhoeve, Website. Prijs: 13 15 euro. Tijden: 1300-1900, wo/za 1300-1700, do 1700-1900, zo gesl. Specialiteit: Mechelse herder. Beoordelingen plaatsen en lezen. Hondenhotel Amandus, Website. Prijs: 12 16 euro. Tijden: 1100-1200, 1800-900, Za 1100-1200, 1700-1800, Zo gesl. Plaats: Sint-Amands, Plattegrond.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
Mechelse Herder pups te koop van eigen fok met Arfe stamboom aangevraagd. Beide ouders zijn stabiele sociale honden di. 27 april 2019 1012: Wervik. Belgische herderpups mechelaar Fci. Fci, st hubertus stamboom DNA medisch gekeurd met internationaal certificaat ouders A heupen en ellebogen 0/0 zeer stabiele temperamen.
Of Home. juco's' Place Mechelse herder kennel.
Aangezien onze beide grootouders vroeger in de KNPV hebben gezeten en veel honden hebben afgericht voor de politie, zetten wij deze trend voort. Aangezien ik Iris al jaren in mijn hoofd had om een kennel te willen hebben, zijn we overgestapt naar Stamboom Mechelse herders. In 2010 hadden we dan ook onze eerste X Mechelse herder, maar in 2011 is Nina bij ons gekomen waardoor ik mijn droom kon waar maken. We hebben in juni 2011 de knoop doorgehakt en is de kennelnaam ingediend bij de Raad van Beheer. In november 2011 is de kennelnaam Of Jucos Place goed gekeurd. Eindelijk na een aantal jaren zijn we het avontuur aangegaan. Of Jucos Place is ontstaan uit de namen van onze 2 kinderen Judy en Cody. Het is een hobbykennel en we zullen 1 a 2 nestje per jaar fokken. Binnen ons fokprogramma wordt scherp gelet op goede combinaties met als doel de mechelse herder te verbeteren en te behouden.

Contacteer ons