mechelse herder kennel limburg
 
Arrack's' Home Home.
Main Promo Images. Arrack's' Home Alpha is terug in onze kennel. Welkom op onze website. Arrack's' Home Laser. Resultaten van Arrack's' Home z-Arrack. Nikkie of Braveheart. Foto's' van Arrack's' Home b-Takoda in 2018. Foto's' van Arrack's' Home Alpha in 2018.
Mechelen
Kennel Mechelse herder.
cattery brits korthaar. brits korthaar kitten te koop. kennel mechelse herder. mechelse herder te koop. kampioen van belgiƫ nvbk. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. stan van de leibeekhoeve. quint van de suikerdijk. oska van het polderke.
Waterverzachter
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
Mechelse herder reu met certificaat 431 en 434 en 433 politiehond ph 1 met lof en object en 3 op de Nederlands kampioenschap Chico is super s. 6 mei 2018 1132: Dessel. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk sociaal super mo.
leningen simulatie
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.
Home.
Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Herder Herder Herder Herder Herder Herder Kennel Kennel Kennel Kennel Kennel Kennel Ot Ot Ot Ot Ot Ot t t t t t t Blomen Blomen Blomen Blomen Blom
Welkom. Welkom op de website van Mechelse Herder Kennel Ot t Blomen Hofk. Hondenarchief. Contact. Route. Facebook. Gastenboek. Links. Welkom. Welkom op de website van Mechelse Herder Kennel Ot t Blomen Hofk. De kennel is gevestigd in het kleine Maasdorpje Blitterswijck, nabij Venlo en Venray, in het noorden van de provincie Limburg.
Pups Mechelse herder 2dehands.be.
mechelse herder pups uit super goede bloedlijn zeer donker. mechelse herder pups uit super goede bloedlijn zeer donker roode pups vader is kampioen van belgie iolas van rudy stappers hoeve deze super mo. 5 juni 2018 2145: Dessel. mechelse herder sta terdeking kampioen van belgie iolas!
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
index.

Contacteer ons