mechelse herder kennel nederland
 
Hondentraining Hondenhotel Hondenpension Mechelse Herder Kennel.
De Fila Brasileiro's, zelfzekere honden die voor hun baas door het vuur gaan en beschermd zijn voor hun familie. De Mechelse herder is de ideale sporthond en uitermate geschikt voor africhting, politiewerk, bewaking, speurhond enz. Veel van onze Mechelaars worden gebruikt als Politie hond in Amerika, Belgie, Zweden, Duitsland, Griekenland maar ook in de IPG, KNPV, Mondioring, Agility en andere honden sporten. Wij wonen in Oudsbergen Opglabbeek, België op een afgesloten grondstuk van 12.000 m2 waar de honden alle vrijheid hebben. Overdag zitten zij in verschillende groepen buiten op diverse speelweides. S nachts zitten de meeste honden in ruime kennels in de ondergrondse garage, koel in de zomer, warm in de winter. Op ons terrein bevindt zich ook een indoor t rainingshal van ruim 375 m2. Hier trainen we zelf, maar verzorgen o ok individuele en/of trainingen in groepsverband. Kijk ook eens bij hondentrainingen die door ons verzorgd kunnen worden. Onze trainingshal is ook te huur, ideaal voor hondentraining groepen die binnen willen trainen bij slecht weer, in de winter, of die gewoon een trainings ruimte nodig hebben.
De Mechelse herdershond / Ruud Haak Vlaamse catalogus.
In dit boek wordt op duidelijke en goed begrijpbare wijze een beschrijving gegeven van de Mechelse herdershond. Ook is er aandacht besteed aan de aanschaf, opvoeding, verzorging en huisvesting. Het boek is goed voor iedereen te begrijpen en is bedoeld voor diegenen die in de Mechelaar geinteresseerd zijn.
Mechelse Herder fokkers Honden Page.
Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Wij fokken in een lijn van werkhonden, waakhonden, africhting voor pakwerk, Bewaking of politiehond, Maar ook in de lijn van een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker. Bekijk de fokker vermelding van The Black Shadows. Geboren: 23 april 2011 Mechelse Herders Herhalingsnest Explosive Eli van de Vroomshoeve x First van het Retrohof. Dit is de laatste dekking van First en van deze kennel! Bekijk de fokker vermelding van Turkenburg Treasa. van het einde. Mechelse Herder Kennel Van het Einde Mechelse Herders uit werklijn met selektieve bloedlijnen. Af en toe pups uit selektieve bloedlijnen.
Antwerpen België Fokkers Extra Hondencentrum.
La Storia Di Godiva. Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Men hoeft niet bang te zijn dat het haar in de knoop gaat of gaat klitten.Het grootste deel van het jaar is een regelmatige borstelbeurt met een stevige kortharige borstel of een borstelhandschoen ruimschoots voldoende om de losse haren en vuil te verwijderen. Omgang met kinderen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding. Laat echter nooit kinderen achter bij eender welke hond van welk ras ook. De Mechelse Herder komt uit de Kempen en het Noorden van Brabant. Hij werd daar gebruikt als drijver en hoeder van schaapskudden. Het ras is zeer geschikt voor africhting en heeft een sterke bewakingsdrift. Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder. Vaalrood met zwarte punten, liefst met zwart masker en zwarte oren.
Mechelse herder of Malinoi? Radar.
De mechelaar blijft echter op zijn/haar baas gefixeerd, dus dat hij/zij je niet meer zou beschermen hoef je niet bang voor te zijn.; Re: Mechelse herder of Malinoi? Ongelezen bericht door Gast 01 feb 2005 1304.: er is geen verschil malinois is de franse naam voor mechelse herder muts.: Re: Mechelse herder of Malinoi? Ongelezen bericht door Gast 03 feb 2005 1902.: Ik kan je wel wat meer vertellen. Inderdaad is malinois de Franse benaming voor Mechele Herder. In Nederland zijn er maar weinig raszuivere Mechelaars. Binnen de honden met stamboom van de raad van beheer zit wel verschil in werklijnen en showlijnen.
Mechelse Herder Dierenhof Debrabandere Hondenfokker Bavikhove Puppy's' te koop.
Airedale Terrier Akita Inu Alaska Malamute American Bully Amerikaanse Akita Amerikaanse Cocker Spaniel Amerikaanse Staffordshire Terrier Appenzeller Sennenhond Australische Herder Basset Hound Beagle Beauceron Berner Sennen Bichon Frise Biewer yorkshire terrier Bolognezer Boomer Bordeaux Dog Border Collie Boston Terrier Boxer Bull Terrier Cane Corso Cavalier King Charles Spaniel Cavapoo Centraal-Aziatische Owcharka Chihuahua Chinese Naakthond Chow Chow Coton de Tulear Dalmatier Dobermann Duitse Dog Duitse Herder Duitse Jachtterrier Duitse Staande hond Dwergkees Dwergschnauzer Engelse Buldog Engelse Cocker Spaniel Engelse Springer Spaniel Fox Terrier Franse Buldog Golddust Yorkshire Terrier Golden Retriever Goldendoodle Havanezer Hongaarse Vizsla Hovawart Italiaans windhondje Jack Russell Terrier Japanse Spaniel Kleine Keeshond Kruising Kuvasz Labradoodle Labrador Retriever Landseer Lhasa Apso Malchi Malshi Maltezer Maltipoo Mechelse Herder Mini Bull Terrier Mopshond Mudi Newfoundlander Old English Sheepdog Pekingees Petit Brabancon Pinscher Poedel Pomeriaan Powder Puff Praagse Rattler Puggle Rottweiler Samojeed Schotse Herder Shar Pei Shetland Sheepdog Shiba Inu Shih Tzu Siberische Husky Sint-Bernard Staffordshire Bull Terrier Teckel Tibetaanse Mastiff Vlinderhondje Weimaraner Welsh Corgi West Highland White Terrier Whippet Wolfskeeshond Yorkshire Terrier Zwarte Russische terriër.
Vind mechelse herder op Marktplaats.nl.
Hij is gewent aan bench/ kennel maar is ook gewoon in huis. mechelse pups uit sociale kerngezonde ouders oude bloedlijn. Bij ons thuis zijn 14 kerngezonde mechelse herder pups geboren. Het zijn 6 teefjes en 8 reutjes. De pups zijn samen met de moeder en de vader bij ons thuis opgegroeid en opgevoed.
Hollandse Herdershonden Herplaatsing.
Al eens aan een Hollandse herdershond gedacht? De Hollandse herder is een middelgrote, sportieve en waakzame gezinshond. De kleur is goud of zilvergestroomd, varirend van zandkleurig-met-wat-streepjes tot nagenoeg zwart. Een enkele keer komt een effen geel exemplaar voor tegenwoordig geen erkende kleur meer. Er zijn drie haarvariteiten: kort, lang en ruwharig. Keus genoeg dus! van links naar rechts: korthaar, langhaar, ruwhaar. Meer over Hollandse herders vind je hier. Een korte omschrijving van het karakter, en iets over hun oorspronkelijke werk. Op zoek naar een nieuwe baas! D eze stek op Internet is bedoeld om een overzicht te bieden van al dan niet raszuivere Hollandse herders, waarvoor een nieuw thuis gezocht wordt.
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
LINNE NL Mijn naam is Chantal Croughs, welkom op mijn website. Ik ben van kinds af aan opgegroeid met honden. Mijn oma werkte bij de Raad van Beheer, ze voerde o.a. Bij mijn ouders waren er geregeld nieuwe nestjes van allerlei hondenrassen. 31.655 824 671. KENNEL JE NAI RIEN OUBLIé. DONGEN NL Ik ben Jacky Mervel en maak u graag deelgenoot van mijn visie op het fokken van Briards na komend jaar tevens Oud-duitse herders.

Contacteer ons