mechelse herder kennel vosselaar
 
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
transport management
Op zoek naar Kennel in Vosselaar GEKop Honden.
Bij het aanklikken van een adres verschijnen de basisgegevens zoals adres, telefoonnummer en routekaart en bij adressen met uitgebreide informatie worden ook de openingstijden, het internetadres, en een korte beschrijving van het bedrijf vermeld. Voor ieder bedrijf kan een beoordeling worden achtergelaten.
topledshop.nl
Fokker Mechelse Herder gezocht Mechelse Herder kopen.
Belgische kennel van de Mechelse Herder. Fokkerij is gebaseerd op gezondheid, stabiliteit, temperament en werkdrift. Soms pups te koop. Kennel Van de Grotenhout. Kardinaal Cardijnlaan 27. De Mechelse Herder is een hond waarop we als Belg terecht fier mogen zijn.
sea life blankenberge
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
simulatie lening
Mechelse herderpups Te koop in Vosselaar Tweedehands.nl.
1146 x bekeken sinds 22 januari 2018. 1 van 1. Mechelse herder Leeftijd.: 0-3 maanden Website.: Kennel van den Grotenhout heeft 2 nesten Mechelaarpups. Alle info op gsm 00 32 0477 739493. Eerste nest geboren 21/12/17 5 reutjes en 3 teefjes.
Mechelse Herders, Kennel Van den Grotenhout.
Mechelse herderpups Te koop in Vosselaar 2dehands.be.
Kennel van den Grotenhout heeft 2 nesten Mechelaarpups. Alle info op gsm 00 32 0477 739493. Eerste nest geboren 21/12/17 5 reutjes en 3 tee. 22 januari 2018 1835: Vosselaar. mechelse herder pups uit super goede bloedlijn van kampioen. mechelse herder pups uit super goede bloedlijn mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy stappers hoeve deze super mooie pup.
Mechelse herderpups Te koop in Vosselaar Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Mechelse herderpups is helaas verwijderd. Kennel van den Grotenhout, uitsluitend mechelse herders, heeft een nieuwe nest mechelaar pups geboren 13/10/17. Het bestaat uit 4 reutjes en 4 teefjes u kan nu reserveren.
Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT?
Belgische Herders Forum. Variƫteiten van de Belgische Herder. Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT? Pagina's: 1 2 3 Omlaag. Auteur Topic: Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT? gelezen 13698 keer. Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT? Gepost op: februari 22, 2011, 140910: pm. Iemand ervaring in mee is in vosselaar antwerpen.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.

Contacteer ons