mechelse herder kennel vosselaar
 
Dieren Zoekertje.com.
U geplakt bent, verboden bank en u hoeft niet in het voordeel van de banken of u beter een project en moet de financieri. s Gravenvoeren, Oost-Vlaanderen BE. Vraag hier uw financile leningen tegen Betrouwbare Private uitlenen Firm, uw nummer een betrouwbare en snelle prive.
Bas en Belle blog.
Ze zijn weliswaar nog groen maar er is veel water gevallen en als we ons baasje mogen geloven, die zweert bij het gezegde de regen maakt ze groot, de zon maakt ze rood dus nu maar effe afwachten of de zon nog wat wil meewerken. Tegen de avond aan is belle nog gaan kennismaken met Barney ons bijna Mechelse herder pup die nu zon vijf maanden oud is.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid.
Gastenboek.
yo, mannen hier ben ik nog eens jupke kruising tussen duitse en mechelse herder om mijne kop te laten zien XD kben al bijna 1jaar zie is wat voor een leeuw ik ben kword goed verzorgd en kan al goe hard lopen dus als er iemand is koerske wilt doen.
Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT?
Belgische Herders Forum. Belgische Herders Forum. Variëteiten van de Belgische Herder. Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT? Pagina's: 1 2 3 Omlaag. Auteur Topic: Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT? gelezen 15376 keer. Iemand Ervaring met KENNEL VAN DE GROTENHOUT? Gepost op: februari 22, 2011, 140910: pm. Iemand ervaring in mee is in vosselaar antwerpen.
Op zoek naar Kennel in Vosselaar GEKop Honden.
Bij het aanklikken van een adres verschijnen de basisgegevens zoals adres, telefoonnummer en routekaart en bij adressen met uitgebreide informatie worden ook de openingstijden, het internetadres, en een korte beschrijving van het bedrijf vermeld. Voor ieder bedrijf kan een beoordeling worden achtergelaten.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Wereldwijd wordt de Mechelse Herder geapprecieerd, en dan vooral door hondensportliefhebbers en politiemensen. Twee gebieden waarin de Mechelse Herder tot de besten behoort. Hij verdient zijn pluimen als waakhond, verdedigingshond, drugshond, sporthond, speurhond, lawinehond enz. De Mechelaar is ht voorbeeld van de moderne werkhond. Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt. Dankzij een consequente opvoeding leert hij al snel zijn plaats in het gezin kennen. Als deze hond goed opgevoed is, dan is zijn baas z'n' afgod. Hij blijft kort bij de baas en dicht bij huis. Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen.
Kennel Mechelse Herder Tipaw.
De naam van zijn kennel Les Cerbères du Mohery heeft een speciale betekenis. De Mohery is de naam van een beek die achter zijn huis loopt. Cerbère verwijst naar Cerberus of Kerberos, een driekoppige hond uit de Griekse mythologie. Pierre-Yves wilde oorspronkelijk fokken met drie rassen: de Berner Sennenhond, de Mechelaar en de Jack Russell. Het was pas toen hij begon te fokken met de Mechelaar dat hij hopeloos verliefd werd op het ras. Al snel kon hij zich niet meer voorstellen dat hij nog met een ander ras zou fokken. Als kind was hij trouwens al opgegroeid met een Mechelse Herder.
Bas en Belle blog.
Ik ben Jan. Ik ben een man en woon in Vosselaar B / La Magdeleine F België / Frankrijk en mijn beroep is Technisch leraar autotechniek/carrosserieherstelling op pensioen. Ik ben geboren op 05/09/1948 en ben nu dus 72 jaar jong.
mechelse herder dekreu HondenForum.
je kan je hond inschrijven in het RISH lege stamboek om vanaf de 1ste generatie over te gaan naar ALSH en na de 4de generatie op LOSH. Mag ik je er tevens op attent maken dat de Mechelse Herder op de Red List staat van Minister Joke Schauvliege en je dus wettelijk verplicht bent om naast een DNA-kaart ouderschap ook de volgende tests moet doen: 14 Mechelse herder: a elleboogdysplasie b epilepsie c heupdysplasie.

Contacteer ons