oudduitse herder kennel te koop
 
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt. Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig. Zo is onze liefde gegroeid voor de Oudduitse herders en hebben wij in 2013 besloten een eigen kennel te beginnen.
Goede links over hondenfokkers.
Oudduitse herder kennel De Caterstede. Poedel Rasbeschrijving Informatie. Alles over de Rhodesian Ridgeback. Karakter en opvoeding. Rhodesian Ridgeback kennel van het Maasjesfles. Barking Beauty barkingbeauty.nl. Shih Tzu club shihtzuclub.nl. De Tibetaanse Terrier Nieuws Site. Spirit of Happiness spiritofhappiness.nl. Van Siddha Tibetaanse Terrirs. Epagneul Nain Continental. Epagneul nain continental papillon. News Daydream Believers. Papillon en Phalne club Nederland. Welsh springer spaniel. Kennel des Vauriennes. Vereniging de Welsh Springer Spaniel. West highland white terrier. West Highland white terrier. West Highland White Terrier Fokkers. Westie Rustically's' westiekennel.nl. Nederlandse Whippet Club. Welkom Van der Zuiderstee. Yorkshire Terrier Club. Yorkshire Terrir puppies te koop.
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Het is voor hen van belang dat je de tijd hebt voor de Oudduitse herderpups en hem niet de hele dag in de kennel buiten laat. Het is namelijk een ras wat beweging en aandacht nodig heeft en daarom kunnen fokkers selectief zijn wie zij een Oudduitse herder pup meegeven en wie niet dit is eigenlijk bij alle fokkers zo die het belang van de honden voorop stellen. Uiterlijke kenmerken Oudduitse herder. De Oudduitse herders zijn te herkennen aan een aantal uiterlijke kenmerken, een aantal daarvan kun je bij de Oudduitse herder pups ook al herkennen. De rug is recht bij de Oudduitse herder, maar ook vast, krachtig en goed bespierd. De Oudduitse herder pups kunnen verschillende kleuren hebben, zoals zwart met roodbruine, bruine, gele tot helgrauwe aftekening, éénkleurig zwart en blauw en grauw.
Wie zijn wij Black Pearl's' Flow.
Na het overlijden van Bo durfde ik niet weer te beginnen aan een Duitse Herder. Het HD verhaal, de ellende en pijn ervan had er behoorlijk ingehakt. Toen kwam Loulou op ons pad. Een klein hondje uit Turkije, zij had een tijdelijk plekje nodig. Dat tijdelijke ging snel over in permanent. Loulou was mishandeld en had in een klein tuintje geleefd, niets gewend dus. Wandelen was niet haar ding, door haar beperkte socialisatie bleef ze graag in haar eigen omgeving. Knuffelen en gekamd worden daarentegen vind ze super. Een echt lief hondje met haar beperkingen maar daar passen wij ons helemaal op aan. Het wandelen was wel een gemis dus ik wilde graag een hond erbij die dat ook leuk vond. Een Duitse Herder durfde ik niet meer aan maar bleef toch trekken. Na een zoektocht op internet kwamen we uit op de Oudduitse Herder. Via een foto van een prachtige hond genaamd Diva kwamen wij uit bij Ellen Peter van Vierbergen, van Oudduitse Herder kennel des Quatre Montagnes.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Sterke, zwaar gebouwde rechte honden. Deze honden moesten zelfstandig kunnen werken, hard zijn en aan alle weersomstandigheden weerstand kunnen bieden. Vaak hadden deze honden een dikke ondervacht, noodzakelijk voor de strenge winters in het oostelijk deel van Duitsland. In het westen keek men ook naar het uiterlijk vooral de geel/zwarte Duitse Herder was populair immers, West Duitsland was niet in oorlog en er was geen noodzaak om honden te fokken om de grenzen te bewaken. In het westen van Duitsland zag je dan ook een andere lijn van honden ontstaan. Honden met een afvallende croupe, een schoonheidsideaal, iets wat je niet zag bij het DDR-type. Hoe goed fokkers aan beide zijden van de muur hun best ook deden, nog steeds werden er uit 2 Stokharige ouders één of meerdere Langhaarpuppen geboren. Deze pups kregen vaak geen stamboom en werden niet zelden goedkoper verkocht.
oudduitse herder.
Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379. Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Oud Duitse Herdershond Honden Page. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
duitse herder pups.
mechelse herder kopen. duitse herders pups te koop. mechelse herder puppy. mechelse herder pups te koop. duitse herder pups te koop. duitse scheper pup. mechelse herder pups. duitse herder kennel. duitse herder fokker rechte rug. puppy duitse herder. duitse herder stamboom.
Oudduitse Herders Belgi.
Duitse herder Forum Forumoverzicht.
Duitse herder en pups. Onderwerpen Berichten Laatste bericht. Pups te koop. Pups te koop van erkende fokkers. 2 Onderwerpen 3 Berichten Laatste bericht Re: Ben vom Anrachtal x. door Kayleigh Bekijk laatste bericht. 03 feb 2019, 1155.: Herplaatsing Duitse herder.
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125, jarige leeftijd ingeslapen. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld., duitse herder aangeboden. duitse herder te koop. puppy duitse herder. oud duitse herder pups te koop. mechelse herder pups te koop.

Contacteer ons