oudduitse herder kennel te koop
 
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Hij heeft weer pups te koop en o, wat lijken ze op onze Feda. Ik dacht dat hem verboden was nog pups te fokken danwel te verkopen. We zijn er erg van geschrokken. Koop niet in Harskamp, hoe lief die koppies er ook uit zien. Berichten: 1 Lid geworden op: 16 aug 2013 1026.: Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door MarileneB 16 aug 2013 1046.: Afgelopen december hebben wij een Duitse Herder pup gekocht bij deze man.
magento seo
oudduitse herder.
duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 8 januari 2019 1405: Bree. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379. Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Oud Duitse Herdershond Honden Page. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
krediet
duitse herder pups.
Zoeken naar: Zoeken. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. trapleuning met verlichting. Kennel Von Lensdorf Duitse Herders. Hond te koop. Kennel Von L ensdorf. Op een dag gaf mijn man Karel mij een mooi geschenk: een duitse herder puppy van 8 weken oud.
longboards
Oudduitse Herders Belgi.
auping
Wie zijn wij.
Via een foto van een prachtige hond genaamd Diva kwamen wij uit bij Ellen Peter van Vierbergen, van Oudduitse Herder kennel des Quatre Montagnes. Zij hebben 2 dames, Diva en haar dochter Amie. Veel contact via de mail en Facebook en al heel snel een kennismaking, een ontzettend warm welkom. Bij de eerste aanblik van Diva was ik verkocht en gelukkig manlief en de kinderen ook. Diva heeft dezelfde zachtaardige lieve blik als Bo. Na een heel gezellige middag, waar wij alles konden vragen wat we wilden en de kinderen speelden en knuffelden heerlijk met Diva en Amie, waren wij om. Aanvraag formulier ingevuld en het wachten begon. Er was namelijk een wachtlijst. Diva werd loops en werd gedekt door Angel of Wassenaers Eistibus Eros, een prachtige zwarte reu met een heel zachtaardig en vriendelijk karakter. Diva bleek drachtig en er werden 3 prachtige pups geboren, Elu een zwart bruin reutje, Esprit een zwart bruin teefje en Eclair een zwart teefje. Op voorhand hadden wij aangegeven het liefst een zwart bruin teefje te krijgen maar het belangrijkste vonden wij het gevoel bij het hondje.
horloges
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka. Wijzelf hebben op dit moment niks te koop. Kijk bij bij planning voor de nieuwe nestjes. ODH pups of LSH duitse herder pups.
honden te koop
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Zoekende naar een kennel in de buurt kwamen we terecht bij Ronald en Saskia van Bruggen van kennel Of Shinjis Star in Bellingwolde.
seo in young
Home.
Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht. Toen er een teefje van net 1 jaar oud werd aangeboden, hoefden wij dus niet lang te twijfelen, dit was onze Amy overleden in mei 2004.
persoonlijke lening
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
seo bedrijf
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Als je een Oudduitse herder hebt en deze wil je laten herplaatsen door omstandigheden dan kan het zijn dat je in de overeenkomst met de kennel hebt getekend dat je dit moet melden. De fokker zoekt dan mee naar een nieuw adres voor de Oudduitse herder. Het kan ook zijn dat jij interesse hebt in een Oudduitse herder die herplaatst moet worden. Dit kun je dan bij diverse fokkers/kennels melden. Wanneer zij een herplaatser hebben, dan kunnen zij contact met je opnemen. Er zal dan gekeken worden of de Oudduitse herder bij je past. Oudduitse herder pups te koop.
backlinks

Contacteer ons