oudduitse herder kennel te koop
 
Wie zijn wij.
Via een foto van een prachtige hond genaamd Diva kwamen wij uit bij Ellen Peter van Vierbergen, van Oudduitse Herder kennel des Quatre Montagnes. Zij hebben 2 dames, Diva en haar dochter Amie. Veel contact via de mail en Facebook en al heel snel een kennismaking, een ontzettend warm welkom. Bij de eerste aanblik van Diva was ik verkocht en gelukkig manlief en de kinderen ook. Diva heeft dezelfde zachtaardige lieve blik als Bo. Na een heel gezellige middag, waar wij alles konden vragen wat we wilden en de kinderen speelden en knuffelden heerlijk met Diva en Amie, waren wij om. Aanvraag formulier ingevuld en het wachten begon. Er was namelijk een wachtlijst. Diva werd loops en werd gedekt door Angel of Wassenaers Eistibus Eros, een prachtige zwarte reu met een heel zachtaardig en vriendelijk karakter. Diva bleek drachtig en er werden 3 prachtige pups geboren, Elu een zwart bruin reutje, Esprit een zwart bruin teefje en Eclair een zwart teefje. Op voorhand hadden wij aangegeven het liefst een zwart bruin teefje te krijgen maar het belangrijkste vonden wij het gevoel bij het hondje.
seo expert amsterdam
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
Oud Duitse herder dekreu. Mooi grote oud duitse herder dekreu zijn naam is kai is niet te koop hij heeft een mooie rechte rug en een mooie volle vacht heeft ervaring bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om te komen kijken. oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka.
postnl tracker
Oudduitse Herder Hondencentrum.
HD B Tc: de hond is vrij van HD maar in overgangsvorm. HD C /: licht positief, er zijn op de foto's' aantoonbare verschijnselen van HD te zien. HD D: positief, duidelijke verschijnselen van HD. HD E: positief optima forma, zeer ernstige mate van HD. Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer.
doos
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam. Tes en haar dochter Asja zijn onze 2 Langstokhaar/Oudduitse Herders. Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis, wij hebben ze niet in kennels, hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf. We zijn aangesloten bij deze rasvereniging voor Oudduitse herders en Langstokharige herders klik op de banner. De pups groeien op in en om ons huis, tussen onze kinderen, honden, poes en veel visite. Dat ze goed gesocialiseerd worden vind ik erg belangrijk. U bent van harte welkom om met onze honden en ons kennis te maken, graag wel even bellen voor een afspraak.
woonkrediet
Aen Den Noordendijck.
Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder. Zij kwam, zag en overwon en een droom was geboren. Inmiddels wonen wij op een ruim, uniek plekje in Dordrecht en werk ik alle dagen van de week met heel veel plezier met en tussen mijn honden. Meer over Aen Den Noordendijck. Zwitserse Witte Herders. Alle Oudduitse Herders.
social media uitbesteden prijs
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
Ik werd snel de trotse eigenaar van een prachtige langstokharige Duitse herder. Inmiddels heb ik vijf langstokhaar Duitse herders, waaraan we veel plezier beleven. Ik fok met de Oudduitse herders volgens de reglementen van de Duitse rasvereniging ADRV. Veel plezier met het bekijken van de site. Onze kennel is geregistreerd onder Kennelregistratienummer.
SEOboost
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen. Streven is erkenning door de RvB.
portfolio webdesigner
Oud duitse herder Honden 2dehands.be.
Wij hebben een nieuw nestje Duitse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie duitse herder dekre. 27 maart 2019 1701: Diest. Duitse herder pup reu. Duitse herder reu pupje te koop. Reutje is rond de 45, maanden oud.
schildersbedrijf terneuzen
Argentina Outlet duitse herder kennel limburg oudduitse herder kennel te koop.
pupbemiddeling bevriende fokkers oudduitse herder pups of langharige duitse herder pups beschikbaar / te koop bij bevriende fokkers. v olwassen oudduitse herder / langharige duitse herder te koop. herplaatser oudduitse herdershond te koop. Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
strips
Home.
Welkom bij de Oudduitse Herder kennel. Le Bois des Loups. Mijn naam is Nathalie Broers-Perick, ik ben getrouwd met Jef en we hebben samen drie kinderen. Sinds mijn kindertijd heb ik altijd al het geluk gehad om omringd te worden door een trouwe Duitse herder.
mkb brandstof

Contacteer ons