oudduitse herder kennel te koop
 
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Hij heeft weer pups te koop en o, wat lijken ze op onze Feda. Ik dacht dat hem verboden was nog pups te fokken danwel te verkopen. We zijn er erg van geschrokken. Koop niet in Harskamp, hoe lief die koppies er ook uit zien. Berichten: 1 Lid geworden op: 16 aug 2013 1026.: Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door MarileneB 16 aug 2013 1046.: Afgelopen december hebben wij een Duitse Herder pup gekocht bij deze man.
trapliften
oudduitse herder.
duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 8 januari 2019 1405: Bree. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379. Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Oud Duitse Herdershond Honden Page. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
SEO
duitse herder pups.
Dus zo gezegd en zo gedaan en met Elvis Ciska is mijn passie begonnen voor de oudduitse herder en het fokken.Spijtig genoeg kan er met Elvis wegens omstandigheden niet gefokt worden maar daarom is mijn liefde voor hem zeker niet minder. Wij streven ernaar om gezonde pups te fokken die ook aan het schitterende karakter van de oudduitse herder beantwoorden De ouders voldoen dan ook aan de eisen van onze vereniging de ADRV en aan mijn eisennamelijk, hecht ik een groot belang aan het gezonde en eerlijke sociale, karakter van mijn honden. social media marketing. Zij fokt zowel Zwitserse herders als oudDuitse herders. Alleen verwachtte ze op dat moment een nestje zwarte Duitse herder pups en geen witte. Er was nog plaats op de lijst. Mij maakte het eigenlijk niet veel uit, het was een herdershond! De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond.
transport management
Nieuwe Oud-Duitse Hallo Oudduitse pagina Herders en Herders 3. in welkom. Belgi. Belgi.
Deze website blijft nog even online als archief bestaan, er zullen echter geen nieuwe foto's' of meldingen meer worden geplaatst. De Oudduitse herdershond is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing en geeft op het eerste gezicht een impressie van intelligentie en schoonheid, kortom een mooie krachtige hond. Sterk gebouwd met schoonheid en elegantie: een uitgebalanceerd geheel. Het zijn ideale gezinshonden: intelligent, trouw, moedig en zelfverzekerd, sociaal met daarbij een hart van goud en lief voor kinderen en andere dieren. Deze makkelijk te trainen kameraad houdt ervan om samen met zijn baas te werken.
heirman ramen en deuren
Wie zijn wij.
Via een foto van een prachtige hond genaamd Diva kwamen wij uit bij Ellen Peter van Vierbergen, van Oudduitse Herder kennel des Quatre Montagnes. Zij hebben 2 dames, Diva en haar dochter Amie. Veel contact via de mail en Facebook en al heel snel een kennismaking, een ontzettend warm welkom. Bij de eerste aanblik van Diva was ik verkocht en gelukkig manlief en de kinderen ook. Diva heeft dezelfde zachtaardige lieve blik als Bo. Na een heel gezellige middag, waar wij alles konden vragen wat we wilden en de kinderen speelden en knuffelden heerlijk met Diva en Amie, waren wij om. Aanvraag formulier ingevuld en het wachten begon. Er was namelijk een wachtlijst. Diva werd loops en werd gedekt door Angel of Wassenaers Eistibus Eros, een prachtige zwarte reu met een heel zachtaardig en vriendelijk karakter. Diva bleek drachtig en er werden 3 prachtige pups geboren, Elu een zwart bruin reutje, Esprit een zwart bruin teefje en Eclair een zwart teefje. Op voorhand hadden wij aangegeven het liefst een zwart bruin teefje te krijgen maar het belangrijkste vonden wij het gevoel bij het hondje.
belfius hypothecaire lening
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka. Wijzelf hebben op dit moment niks te koop. Kijk bij bij planning voor de nieuwe nestjes. ODH pups of LSH duitse herder pups.
dhollandia
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Zoekende naar een kennel in de buurt kwamen we terecht bij Ronald en Saskia van Bruggen van kennel Of Shinjis Star in Bellingwolde.
Digital
Home.
Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht. Toen er een teefje van net 1 jaar oud werd aangeboden, hoefden wij dus niet lang te twijfelen, dit was onze Amy overleden in mei 2004.
LEDspot
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
skateboard meiden
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Als je een Oudduitse herder hebt en deze wil je laten herplaatsen door omstandigheden dan kan het zijn dat je in de overeenkomst met de kennel hebt getekend dat je dit moet melden. De fokker zoekt dan mee naar een nieuw adres voor de Oudduitse herder. Het kan ook zijn dat jij interesse hebt in een Oudduitse herder die herplaatst moet worden. Dit kun je dan bij diverse fokkers/kennels melden. Wanneer zij een herplaatser hebben, dan kunnen zij contact met je opnemen. Er zal dan gekeken worden of de Oudduitse herder bij je past. Oudduitse herder pups te koop.
krediet

Contacteer ons