oudduitse herder kennel te koop
 
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Hij heeft weer pups te koop en o, wat lijken ze op onze Feda. Ik dacht dat hem verboden was nog pups te fokken danwel te verkopen. We zijn er erg van geschrokken. Koop niet in Harskamp, hoe lief die koppies er ook uit zien. Berichten: 1 Lid geworden op: 16 aug 2013 1026.: Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door MarileneB 16 aug 2013 1046.: Afgelopen december hebben wij een Duitse Herder pup gekocht bij deze man.
oudduitse herder.
Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379. Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Oud Duitse Herdershond Honden Page. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
duitse herder pups.
Als hobbyfokker hebben wij elk jaar één of twee nestjes Duitse Herder pups. Onze pups worden in huiselijke sfeer grootgebracht en beschikken over een stamboom Sint-Hubertus met bijhorende chip, inentingen en ontworming. duitse herder duitse scheper wolfsgrauwe duitse herder pups te koop. mechelse herder kennel.
Oudduitse Herders Belgi.
Wie zijn wij.
Via een foto van een prachtige hond genaamd Diva kwamen wij uit bij Ellen Peter van Vierbergen, van Oudduitse Herder kennel des Quatre Montagnes. Zij hebben 2 dames, Diva en haar dochter Amie. Veel contact via de mail en Facebook en al heel snel een kennismaking, een ontzettend warm welkom. Bij de eerste aanblik van Diva was ik verkocht en gelukkig manlief en de kinderen ook. Diva heeft dezelfde zachtaardige lieve blik als Bo. Na een heel gezellige middag, waar wij alles konden vragen wat we wilden en de kinderen speelden en knuffelden heerlijk met Diva en Amie, waren wij om. Aanvraag formulier ingevuld en het wachten begon. Er was namelijk een wachtlijst. Diva werd loops en werd gedekt door Angel of Wassenaers Eistibus Eros, een prachtige zwarte reu met een heel zachtaardig en vriendelijk karakter. Diva bleek drachtig en er werden 3 prachtige pups geboren, Elu een zwart bruin reutje, Esprit een zwart bruin teefje en Eclair een zwart teefje. Op voorhand hadden wij aangegeven het liefst een zwart bruin teefje te krijgen maar het belangrijkste vonden wij het gevoel bij het hondje.
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125, jarige leeftijd ingeslapen. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld., duitse herder aangeboden. duitse herder te koop. puppy duitse herder. oud duitse herder pups te koop. mechelse herder pups te koop.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Samen hebben wij twee kinderen, Patrick van veertien en Kevin van twaalf jaar. Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta, Chico en Eara, onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier, Astor, komen wonen. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen. Astor had een ernstige hartkwaal. Twee weken nadat wij Astor in hebben laten slapen is Tanja, een bruine New Foundlander bij ons gekomen. Tanja hebben wij uit het asiel gehaald. Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Zoekende naar een kennel in de buurt kwamen we terecht bij Ronald en Saskia van Bruggen van kennel Of Shinjis Star in Bellingwolde.
Home.
Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht. Toen er een teefje van net 1 jaar oud werd aangeboden, hoefden wij dus niet lang te twijfelen, dit was onze Amy overleden in mei 2004.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Als je een Oudduitse herder hebt en deze wil je laten herplaatsen door omstandigheden dan kan het zijn dat je in de overeenkomst met de kennel hebt getekend dat je dit moet melden. De fokker zoekt dan mee naar een nieuw adres voor de Oudduitse herder. Het kan ook zijn dat jij interesse hebt in een Oudduitse herder die herplaatst moet worden. Dit kun je dan bij diverse fokkers/kennels melden. Wanneer zij een herplaatser hebben, dan kunnen zij contact met je opnemen. Er zal dan gekeken worden of de Oudduitse herder bij je past. Oudduitse herder pups te koop.

Contacteer ons