zwarte mechelse herder kennel
 
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
zwarte
Werkhondenkennel quotupdatedquot.;
Mechelse Herder: diemet kort haar, zwartgevlamd fauve charbonné en zwart masker. Dezelfde acht pigmentatiepunten van de Tervueren gelden ook voor de Mechelaar. Een korte vacht in een andere kleur dan zwartgevlamd wordt niet erkend. Fouten: halflang haar waar het kort zou moeten zijn, harde haren tussen het korte haar in gegolfd haar. Totaal ontbreken van zwarte haarpunten of het aanwezig zijn van zwarte platen, onvoldoende masker of omgekeerd masker, te veel zwartgevlamd op het lichaam is niet gewenst.
Kennel Mechelaar Fokken Mechelse Herder.
mechelse herder te koop. kampioen van belgië nvbk. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. stan van de leibeekhoeve. rumba v d leibeekhoeve. Sinds 1991 fokken wij Belgische Mechelaar, dit altijd van de beste bloedlijnen welke we zorgvuldig selecteren.
History Kennel.
Denk hierbij aan de tot op heden nog in grote getalen aanwezige zwarte herders. De basis hiervan werd door mij gelegd door mijn Andor" v.d. IJsselvloed" raszuivere Groenendaler. in te zetten bij passende Mechelse herders, en naderhand deze lijnfok zelf of adviserend door te zetten. In 1997 kwam ik voor het eerst in bezit van een raszuivere Mechelse Herder Barry van t Eckartdal.' Zijn fantastische karakter is de aanzet geweest om deze kennel op te zetten. Met Barry werd ik in 1998 vierde op de nationale kampioenschappen PH1 te s Hertogenbosch met 4365, punten. Het idee om binnen 10 jaar een geheel eigen geformeerde lijn op te zetten werd opgestart in 1998. Samen met Eveline ben ik aan deze uitdaging begonnen. Doelstelling is om kynologisch gevormde dressuurgeschikte mechelaars te fokken met een super sociaal karakter! Daarnaast was ik na 35 jaar topdressuur bedreven te hebben binnen de K.N.P.V. toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf 2000 beoefen ik de IPO dressuur waarbinnen enkel met raszuivere honden gewerkt mag worden. Binnen dit wereldwijd erkende programma train ik enkel met eigen gefokte honden!
hondensoorten csipirkei cocker spaniel kennel goedkope chihuahua pups te koop.
csipirkei cocker spaniel kennel. csipirkei engelse cocker spaniel. field spaniel pups te koop. verschil golden retriever labrador. Golden Retriever Labradorforum. Resultaten voor goedkope chihuahua pups te koop. goedkope chihuahua pups te koop. kruising mechelse herder duitse herder pups. dwerg chihuahua pups te koop.
Politie krijgt eerste viervoeter in korps Sint-Katelijne-Waver De Standaard.
Het politiekorps Bodukap Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Duffel en Putte mag vandaag zaterdag nieuwe versterking uit Nederland verwachten: de zwarte Mechelse herder Nicky. De komende maand moet hij proeven afleggen om te bewijzen dat hij potentieel heeft als patrouillehond. Het politiecollege houdt alvast een budget van 4.500 euro klaar voor de eventuele aankoop.
Beagle Pups Te Koop Belgisch Erkend Beagle Fokker.
Bovendien zijn ze verplicht om een schriftelijke garantie mee te geven bij de verkoop van een Beagle pup. Doordat zij professioneel bezig zijn met fokken, hebben ze meer ervaring met het fokken van puppys. Waardoor ze ook meer advies kunnen geven over de Beagle. Woefkesranch is een professionele Beagle fokker. Wij geven een 24/7 service mee aan al onze klanten., klanten kunnen ons altijd bereiken met hun vragen na hun aankoop. Woefkesranch is reeds bijna 30 jaar een aanspreekpunt voor uw puppys. Een verkoper koopt puppys aan en verkoopt deze dan terug. Meestal komen deze puppy's' van het buitenland. Hier komen dus pups aan en af, wat uiteraard gevaarlijk kan zijn voor bacteriën. Wilt u een Belgische beagle, dan kun u beter rechtstreeks bij de fokker kopen. Hobbyfokker van Beagles. Een hobbyfokker heeft meestal heel weinig honden waarmee hij fokt.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
U bent bezoeker nr. Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo., Er zijn Duitse herder Puppys geboren. er worden Nog pups Verwa cht. Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
kennel mechelse herder pups te koop.
Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize.
Officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer onder nummer 267351. Goedgekeurd door FCI en Raad van Beheer. Lid van NederlandseVereniging voor Belgische Herders en. Nederlandse Bond van Gebruikshonden. Lid van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Kennel Van Goeden Huize Contact.

Contacteer ons