zwarte mechelse herder kennel
 
Mechelse Herder informatie over de Mechelse Herder Royal Canin.
Ik wil een kitten. Ik heb een kitten. Ik wil een pup. Ik heb een pup. Over Royal Canin. Mijn Royal Canin. Home Producten Mechelse Herder. Als politie of speurhond is deze blije Belg een bekende verschijning. Hoewel hij griezelig goed kan luisteren, is de Mechelaar zeker geen hond voor iedereen. Hij is nerveus, gevoelig en impulsief en gaat voor zijn baas door het vuur. Die baas moet wel weten dat hij een hond in huis haalt die uitdaging nodig heeft. Rasbeschrijving Mechelse Herder. De vier variëteiten van de grote Belgische Herder stammen waarschijnlijk af van herders uit Centraal-Europa of van kruisingen van plaatselijke Mastiff en Deerhound rassen die in de 13e eeuw uit Engeland waren ingevoerd. In de negentiende eeuw waren er vele plaatselijke Herdershond-achtige rassen met verschillende kleur en haartype. De eerste rassen werden rond 1885 erkend. De Belgische Herder Club werd in 1891 opgericht, nadat A. Reul, een docent in de toegepaste zoölogie, vier verschillende variëteiten had omschreven. In 1898 kreeg de langharige, zwarte Belgische Herder de naam Groenendael Groenendaeler.
Mechelse scheper Mechelen Mapt.
De vacht is indicatief om de sinds 1897 door de Belgische Kennel Club B.K.C N 2 erkende variëteiten te onderscheiden, N 3 nadat men naar het eind van die eeuw toe in België een aantal varianten van de herdershond op zuiverheid begon te fokken. Dat Belgisch ras geldt als verschillend van de Duitse herder. Tot de Eerste Wereldoorlog kon men deze laatste echter nog verwarren met de Mechelaar, 1 maar een precieze beschrijving van het voor de Mechelse herder typerende masker dit is de zwarte tekening op de snuit, zijn geheel zwarte oren, en zijn kleinere hoewel iets gebloktere bouw, laten herkenning toe.
Zwarte Mechelaar.
dat is waarschijnlijk uit het eerder genoemde nest met ArÃs en een hond uit Elgos lijnen, een combinatie die ook straks uit mijn kennel geboren gaat worden. Breed by choice, not by chance. Reactie 49 Gepost op: september 22, 2009, 120651: pm. Uit het nest van ArÃs en Enya des hurles chapelois zijn 12 mechelaars geboren waaronder 4 zwarte kortharige2reuen en 2teven. met meerdere ervaren fokkers hebben we gezocht vanwaar dit zou kunnen komen. Het zou tot 10 generaties terug kunnen gaan als beide ouders het zwarte gen bezitten. 30 jaar terug zou deze zwarte mechelaar meer voor gekomen zijn en er zouden meedere varieteiten geweest zijn bij de belgische herder die herleid zijn tot 4 lakense, tervuren, mechelaar en groenendael.
De Vrolijke Hollander.
Welkom op onze website! Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter! Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.
Vind mechelse herder op Marktplaats.nl.
Wij hebben 2 mechelse herders die in hun kennel wonen en waar wij mee trainen, wij zoeken een woning met ruime tuin waar we de kennels kunnen bouwen en een woning. Bench Schuin 107cm. Zwarte bench schuin met 2 beveiligde toegangsdeuren afmeting: 107 x 74 x 85cm. Deze bench heeft een schuine zijde zodat hij ook gemakkelijk in de meeste 5-deurs auto's' te vervoeren is. Onder andere geschikt voor hondenrassen zoals: airedale terrier, bearded collie, belgische herder, border collie.,
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Akita Bandog Basenji Boerboel Boxer Bullmastiff Bulterriër Cane Corso Chow-chow Chowchow Doberman Pinscher Dogo Argentino Duitse dog Duitse herder Fila Brasileiro Gull Dong Honden Husky Kaukasische Owcharka Life! Perro de Presa Canario Pets Pitbull Pronkrug Rottweiler Tosa Inu Tsjecho-Slowaakse wolfhond Wolfshond.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Hij verdient zijn pluimen als waakhond, verdedigingshond, drugshond, sporthond, speurhond, lawinehond enz. De Mechelaar is ht voorbeeld van de moderne werkhond. Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt.
Openbare groep Dekreu Mechelse Herder Facebook.
Bram is sociaal, in de kennel mooi rustig en heeft een uitgesproken alert karakter. Uiteraard is Bram medisch 100 % gezond. Jack Puts, 06-50935229. GEARCHIVEERD Deckreu BRN 26415. Buch am Erlbach. x Mechelse Herder Reu. Medisch 100% Heupen, rug en ellebogen, DHP Berghem.
Hondenbench kopen? Stevige, zwarte hondenbench.
Hondenbench 109cm is geschikt voor.: Bearded Collie, Belgische Herder, Border Collie, Boxer, Dalmatiër, Golden Retriever, Ierse Setter, Labradoodle, Labrador Retriever en Mechelse Herder. Hondenbench 124 x 76 x 83 cm. Hondenbench 124cm is een grote hondenbench, geschikt voor grote honden.:

We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de Hollander uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! We doen met onze honden aan IPO. Op de site vindt u heel wat informatie over het ras en onze Hollanders. Hopelijk geniet u ervan! Wij hopen door onze weloverwogen combinaties een bijdrage te kunnen leveren aan het instandhouden van dit zeldzame fantastische ras. Als u nog vragen/opmerkingen heeft, stel deze gerust! Onze kennel is ook te volgen op Facebook Casa dAgostini Facebook pagina.

Contacteer ons