zwarte mechelse herder kennel
 
kennel mechelse herder pups te koop.
TMS
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.
lekdetectie
Mechelse herder pups te koop mechelse herder pups te koop limburg kennel fokker.
Onze pups op video. Mechelse herder pups te koop. Mechelse herder pups te koop eigen fok. Reutjes en teefjes bij mechelse herder fokker Hezehof. Zwarte mechelse herder pups en bruine mechelse herder pups te koop. Een Mechelse Herder is de ideale waakhond.
analytics
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Wij zijn op zoek naar een goldador teefje mix golden retriever/golden labrador. Wij zoeken een puppy uit een betrouwbare kennel met gezonde pups om on g. 9 september 2017. super mooie en lieve kruising herder pup. Wegens annulering, super lieve kruising herder pup. Het is een reutje en hij is geboren op 27 mei 2017. De moeder van de pup is onze mechelse herder, de vader van de pup is een zwarte oud duitse herder met een hele mooie stamboom.
simulatie lening
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 januari een echo laten nemen van Ochin Van Esblokhof. Jammer genoeg is Ochin niet drachtig. De volgende loopsheid zal Ochin terug gedekt worden door Maikey Van De Blackheide. Dit kan ook allemaal gevolgd worden op nestplanning. Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder.
Arrack's' Home Home.
Arrack's' Home Alpha is terug in onze kennel. Welkom op onze website. Arrack's' Home Laser. Foto's' van Arrack's' Home b-Takoda in 2018. Foto's' van Arrack's' Home Alpha in 2018. Röntgenfoto's' van Arrack's' Home Alpha. Foto's' van Arrack's' Home Alpha in 2016.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
Mechelse herder reu 2.5 jaar afgerichte politiehond en bewak. Mechelse herder reu 2.5 jaar afgerichte politiehond en bewakingshond super mooie hond zeer goede beet en schotvast 9.mm super bewakingshond. 12 februari 2018 1633: Dessel. mechelse herder afgerichte politiehond mooie bewakingshond.
KEPA kennels.
Welkom bij KEPA kennels. KEPA kennels is gespecialiseerd in het fokken van zwarte karaktervolle Mechelse Herders voor het KNPV trainings programma. Welcome at KEPA kennels. KEPA kennels is specialised in breeding black Malinios with the character for the KNPV training program.

Contacteer ons