duitse herder kennel wortel
 
Het ras Zwitserse Witte Herder Kennel van de Banjou Burght.
Zijn hond Horand werd de eerste geregistreerde Duitse Herder. Belangrijk hierbij is vooral dat de stamvader van de Duitse Herder Horand, de witte herder Greiff als voorvader had. De Duitse Herder werd wereldwijd populair. Wit maar ook zwart waren echter niet gewenste kleuren.
TMS
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
De vader is hannibal vom kahlbergerland en is al meerdere malen nederlands kampioen geweest ze hebben een heel goed karakter ik kan er nog veel meer over vertellen maar, kom eens vrijblijvend kijken de. Duitse Herder pups. Nestplanning duitse herder kennel vom falkay's' hof zomer 2017.
Inktpatroon
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
tests
rasstandaard oudduitse herdershond.
In september 1899 werd de rasstandaard van de Duitse Herdershond aangenomen en in mei 1900 werd het fokregister Zuchtbuch goedgekeurd met als stamvader van de huidige Duitse Herder: Horand vom Grafrath. genoemd naar de woonplaats van de Rittmeister Deze hond werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01.
Autolening
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Welkom bij kennel Pups en Zo. Amerikaanse cocker spaniel. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. We hebben vorige week een mooie lieve labrador pup gekocht dit omdat onze andere overleden was Eenmaal thuis gekomen voelde zij zich al meteen op haar gemak Ging meteen goed met de herder en het poesje dat we hebben We willen jullie bedanken voor deze mooie nieuwe aanwinst Bedankt veel liefs manuela en theo.
Info van't' Enclavehof.
Snel had hij het ijslandervirus te pakken, en zoals ze zeggen 1 is geen. Al snel volgde er meer ijslanders tot in 2010 stal van t Enclavehof opgericht werd. Stal van't' Enclavehof is een fokkerij/sportstal gelegen te Wortel. Frans is al meerdere jaren zeer gepasioneerd bezig met het fokken van Ijslandse paarden.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. Hierbij wil ik jullie laten weten dat Guust vandaag rustig is overleden. De laatste 3 maanden was hij al een beetje op de sukkel, volgens de veearts waren het problemen met zijn hart, maar toch liep hij met zijn speeltjes rond, wel wat trager dan normaal.
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
en dit laatste is vijand nummer 1 van het gebit. Als gevolg van deze tandsteen gaat het tandvleesflapje steeds losser zitten, waardoor dit uiteindelijk niet meer tot over het glazuur zit, en een deel van de wortel komt bloot te liggen.
Welkom op www.denduitseherder.be.

Contacteer ons