duitse herder pups erkende fokker
 
Onze kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Ze zijn aangekeurd door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus en hebben een FCI-stamboom. Onze Duitse Herders behoren tot de werklijn wat maakt dat zij een rechte rug hebben en minder problemen aan de heupen en ellebogen. Wij fokken volledig zwarte herders.
wp
Duitseherder Honden 2dehands.be.
1 mei 2019 0758: Bekkevoort Assent. Duitse kortharige herder puppy's.' Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. 29 april 2019 1118: Zonnebeke. Langharige Duitse Herder pups te koop Ouders zijn aanwezig. Ontzettend mooie Duitse Herder pups te koop. Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
ppc's
duitse herder duitse scheper wolfsgrauwe duitse herder pups te koop.
Zoeken naar wolfsgrauwe duitse herder pups te koop. duitse herder pups. duitse herder fokker. mechelse herders pups. duitse herder pup. duitse herder puppy. mechelse herder pup. mechelse herder fokker. wolfsgrauwe duitse herder pups te koop. koop Was tips en nice 2 knows!
matras 90x200
Weetjes van Kringgroep 40 Riemst.
stamboom afgeleverd door een F.C.I. erkende kynologische organisatie en waarbij de hond werd ingeschreven in het centrale stamboek van dat land. We sommen hier enkele van de belangrijkste organisaties op, samen met hun stamboek benaming.: België: Kynologische Maatschappij Sint-Hubertus, LOSH Livre des Origines Saint-Hubert. Groot Hertogdom Luxemburg: Union Cynologique Sint-Hubert, LOL Livre des Origines Luxembourgoises. Nederland: Raad van Beheer, NHSB Nederlands Honden StamBoek. Duitsland: Verband für das Deutsche Hundewesen, VDH Zuchtbuch. Frankrijk: Société Centrale Canine, LOF Livre des Origines Français. Italië: Ente Nazionale della Cinofilia Italiana, LOI Libro Origini Italiano. In de Duitstalige landen geven de kynologische verenigingen veelal toestemming aan de rasverenigingen om stambomen in eigen beheer uit te geven. Dit is zeker het geval bij onze Duitse herder waar de stambomen worden uitgegeven door de S.V. Alle honden staan dan ingeschreven in het S.V. Het is dus niet zo omdat de beide ouderdieren over een F.C.I. stamboom beschikken dat de pups automatisch ook een stamboom hebben. De fokker dient F.C.I.
auto waarde bepalen
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St.
ontstoppen leidingen doe het zelf
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Katrine op ESRAH. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Claudia op Overijsselse Vecht. Gebruikersnaam op Overijsselse Vecht. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2019 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
understanding search engine optimization
Von Armelhof.
Von Armelhof: Erkende fokker bij de Vereniging voor Duitse Herdershonden VVDH. Wij fokken enkel met aangekeurde ouders en voorzien een garantiecertificaat van de VVDH. Ook na de aanschaf van uw pup staan wij u graag nog bij met tips en ondersteuning. Wij kweken voor ons plezier en onze passie voor Duitse Herdershonden. Onze honden worden gefokt in een familiale sfeer. Zo groeien de pups op tot betrouwbare en kindvriendelijke rashonden.
seo marketing
Fokkers van Oud Duitse Herders? Bokt.nl.
Geplaatst: 13-09-14 1948.: Mijn tante wilde graag een Oud duitse herder en dat dier bleek flaporen te hebben. Oren ging nooit staan. Daarna nog eentje gekocht en die had 1 flapoor. Ik zou echt voor een erkende kennel gaan. Uit de OP begrijp ik dat voor ts gezondheid belangrijk is. Een paar flaporen lijkt me dan bepaald geen reden om een ras af te keuren. Berichten: 1426 Geregistreerd: 03-03-06 Woonplaats: Zuidland. Re: Fokkers van Oud Duitse Herders? Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-14 2009.: Voor morgen heb ik een afspraak bij Marjans Meute, een ODH fokker. Haar website en telefonisch contact spreekt me erg aan. We mogen een voorkeur van pups aangeven, maar zij bepaalt welke het uiteindelijk gaat worden.
voorbeeld factuur excel
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Hoewel mijn zoektocht startte bij de westerse lijnen, werd ik compleet omver geblazen bij de ontdekking van de Oost-Duitse ddr Oudduitse herder. Wat een hond! Wat een uitstraling! Xanthos Von Eldorado! Dit moest het worden. Omdat het mijn droom was om een nestje te fokken, werd het een teefje: Neyla Von Eldorado Peetah, een donker grauwe DDR teefje en volle zus van Xanthos Von Eldorado. Geboren in Ladenthin, Oost-Duitsland, an de grens met Polen.
loodgieter schilde
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful, Erijanes Oh Jay en Erijanes Royal Odin die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze reuen zijn allemaal HD vrij, ED vrij, MDR1 vrij en MH vrij, 2 reuen zijn DM drager. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
dakwerker

Contacteer ons