duitse herder pups met stamboom
 
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
U bent bezoeker nr. Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo., Er zijn Duitse herder Puppys geboren. er worden Nog pups Verwa cht. Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
pups
Te koop: Zwarte Duitse Herder Pups uit bekende werklijnen Startpunthonden.
Zwarte Duitse Herder Pups uit bekende werklijnen. Te koop: Zwarte Duitse Herder Pups uit bekende werklijnen. Nog 4 zwarte toppers uit een nest van 8 stuks zoeken nog een nieuw huis. Wij zijn Pepper, Pax, Puma en Panter en geboren begin november, onze vader en moeder zijn erg gezond en draaien met hun baasjes mee in de africhtingssport en presteren erg goed.
Hondenkennels honden.startpagina.be.
We fokken gemiddeld één nest per jaar. VAN HET CHAINPARK DUITSE HERDER KENNEL. DELFT NL Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden die zijn onderzocht op HD, ED, DM, de rug en 20 andere voorkomende ziektes met DNA getest bij Dr.Van Haeringen Laboratoria in Wageningen. VON HAUS ERPABO. MECHELEN Fokker van Duitse Herders. Wij fokken nestjes uit verantwoordelijke combinaties met Sint-Hubertus stamboom. Met veel liefde en aandacht worden ze groot gebracht. Wij doen ons uiterste best de pups zo goed mogelijk te socialiseren voordat ze het huis verlaten.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Fokker vom Möhnesee, Rita Heidergott, werkt al bijna 40 jaar als bankemployee bij de Commerzbank AG. Fokker vom schwarzen Traum, Uwe Heidergott, vutter en drijvende kracht inzake de inprenting en training van pups. Fokgedachte ras Oud duitse herdershond. teefje Jolie vom Möhnesee. Van meet af aan hadden wij als fokkers een duidelijke voorstelling van de fokkerij. De fokdieren worden niet in kennels gehouden en ook de oude fokdieren brengen de rest van hun leven bij ons door. Opzet: de west-lijn met de oost-lijn DDR-lijn kruisen omdat met ervan uitgaat dat de oost-lijn DDR-lijn de werklijn en de west-lijn de schoonheidslijn is.
Over ons vomhauseiroh.com.
We zijn een erkende kennel met enkel Duitse Herdershonden. Onze kennel is gelegen in een rustige omgeving in Kalmthout dicht bij de Kalmthoutse Heide, wij zijn hobbyfokker van enkel Duitse herders voor sport, bewaking en gezinshond. Al onze pups hebben FCI/St. Hubertus stamboom, schriftelijke garantie, gevaccineerd, gechipt en verschillende keren ontwormt. Pups krijgen mee.: FCI stamboom Sint Hubertus stamboom. Erkend koopcontract en garantie bewijs. Keuring door dierenarts. Als hobbyfokker hebben we elk jaar één of twee nestjes Duitse herders. We streven ernaar om gezonde honden te fokken, al onze ouder dieren worden getest op HD, ED en OCD. Ben je op naar een Duitse herder pup of wil je meer info over ons kun je ons steeds contacteren.
argentina outlet duitse herder kennel wortel wolfsgrauwe duitse herder pups.
Te koop: jonge Golden retrievers met stamb. Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden. Waakbord maken Nieuw! Herken gezonde pups. Terug naar alle puppyadvertenties. Nieuwste puppy advertenties: Prachtige zwarte Duitse herder pups geboren 20-10-2020. Prachtige zwarte Duitse herder pups uit zwarte Duitse herders ouders. Moeder heeft stamboom en vader van de vader heeft ook een stamboom maar de moeder niet. Daardoor heeft vader geen stamboom en de pups dus ook niet. Pups groeien op in huiselijke sfeer met ook. Prachtige zwarte Duitse herder pups uit zwarte Duitse herders ouders. Moeder heeft stamboom en.
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere Hondenfokker Bavikhove Puppy's' te koop.
De Duitse Herder Korthaar. normaal stokhaar, m.a.w. 6 cm lange dekharen met een ondervacht. De beharing op de kop en poten vormen dus geen lastige klitvorming. De bovenvacht is hard en goed gesloten. Deze honden hebben een wat vollere broek en staart, waar eventueel klittenvorming kan voorkomen. met grove borstel en kam. in de rui met het herdersharkje de losse dekharen en ondervacht uitharken. Liever niet wassen, maar af en toe moet het toch. Oren reinigen, kijken of er vuil in de ogen zit en reinigen, en drogen. VOOR EN NADELEN VAN DE VACHT. vrijwel geen klitvorming, dus niet zoveel onderhoud nodig. In de verharingsperiode bezorgt deze hond echter veel haaroverlast, ook al doet men er veel aan. De Duitse Herder Langhaar. lang stokhaar, m.a.w; de dekharen zijn langer dan 6 cm, waartussen de dikke ondervacht voorkomt. Kort haar komt voor op de snuit en poten. Deze honden hebben een mooie kraag en broek. met grove kam en borstel de vacht verluchten. Opgepast: niet te veel ondervacht uithalen.
Stichting Reddingshond.nl Duitse herder pups te koop.
Duitse herder pups te koop. De duitse herder kennel Kiridesja verwacht ongeveer 20 juli 2010 pups met stamboom uit werklijnen. De ouders van deze nestherhaling zijn Bayca Kiridesja en Nash van Hildernisse. Een zoon van Bayca uit een eerder nest is Ido-Alva Kiridesja en momenteel in opleiding als reddingshond en politiehond.
Keurfokkers duitseherder.nl.
Fokkers bieden deze pups aan met stamboom, certificaat van fokniveau en koopovereenkomst. De ouderdieren zijn aangekeurd met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogen diploma, africhtingkenteken en minimaal de exterieur kwalificatie goed en er is gekeken naar de afstamming van beide ouderdieren. Ze moeten bij elkaar passen. Fokken is immers het verbeteren van het ras, niet het vermeerderen ervan. Ook deze pups worden gechipt, ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten. Deze koopovereenkomst biedt bescherming naar zowel koper als verkoper. In de Algemene vergadering van 29-11-2014 is het verenigings fokreglement aangenomen. Klik hier om deze te downloaden. Mevrouw Truus Spaas. Bekijk alle uitgaven. De heer A.J. Vranckenstraat 7 20. 6134 AJ SITTARD. telefoon: 06 29 03 69 02. 2020 Vereniging Duitse Herder Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap Website realisatie door Vanderperk Groep.
Van Chika's' Erf Oudduitse Herder Kennel.
EXTRA RASINFO M.B.T. DE OUDDUITSE HERDER. PLANNING OUDDUITSE HERDER PUPS. OUDDUITSE HERDER PUPS. BEKIJK ONZE FOTOS! We besteden veel tijd aan het vastleggen van onze passie. Hierdoor krijg je een goede indruk van ons leven rondom onze honden. VAN CHIKA'S' ERF.

Contacteer ons