fokker duitse herder
 
Hondenfokker Vom Burg Kurzwallen Oost-Vlaanderen Hondencentrum.
Home Hondenrassen Artikels Je hond opvoeden EHBO voor honden Hondentest Fokkers Hondenscholen Rasverenigingen Links Hondennamen Contact. Terug naar overzicht Vom Burg Kurzwallen. Grote Baan 126. Route via Google Maps. Volg ons Facebook Twitter. Home Hondenrassen Artikels Je hond opvoeden EHBO voor honden Hondentest Fokkers Hondenscholen Rasverenigingen Links Hondennamen Contact.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Zundertseweg 9B 4707 XD Roosendaal Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Gaspeldoorn 19 3068 MJ Rotterdam Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Off the Faithfullhouse. Tonnekreek 7 3079 SM Rotterdam Meer informatie. Off the Faithfull House is een Duitse Herder kennel die fokt op zeer doordachte bloedlijnen.Wij fokken met HD-en ED vrije ouders en zijn aangesloten bij de VDH. Onze pups worden geënt door onze dierenarts, gechipt. Type bedrijf: Hondenfokker. Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg. Sluisstraat 1 9170 Sint-Gillis-Waas Belgie Meer informatie. VVDH keurfokker van Duitse Herders uit werklijnen. Temperament, belastbaar, sociaal. Type bedrijf: Hondenfokker. Sittard Meer informatie. Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust.
Erkende fokkers VVDH.
Bedankt, bevestig je inschrijving via e-mail. inschrijven voor nieuwsbrief. 2009 2019: VVDH.BE Privacy Realisatie: KMOwebdiensten.be. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Wat is keurfok Duitse herder kennel van de klepperstad.
De heupen zijn onderzocht op heupdysplasie. Hiertoe zijn de röntgenopnamen beoordeeld door officieel erkende onpartijdige instanties. Fokdieren moeten vrij of nagenoeg vrij zijn van heupdysplasie In Nederland en internationaal: HD A, HD B, HD C en in Duitsland: normal, fast normal of noch zugelassen. Indien de fokwaardeschattingscijfers bij de ouderdieren bekend zijn zorgt de fokker ervoor dat het gemiddelde indexcijfer van de geplande fokcombinatie niet boven het gemiddelde indexcijfer 100 komt van de gehele raspopulatie. De ellebogen zijn onderzocht op elleboogdysplasie. Internationaal ED A, ED B, ED C. De hond moet beoordeeld zijn door een bevoegd keurmeester voor Duitse herdershonden.
Duitse herder puppies.
Welkom bij Duitse herder Kennel Von Juvenisty. Ghandor Gigi Broer Zus. Jhentley Jessie Broer Zus. Fernando von Juvenisty bij omroep Flevoland 13 augustus 2018! Fernando von Juvenisty. 2 plaats bij de mooiste hond van Nederland verkiezing 2018. Animal Event 2018! En hij was op 6 mei 2018 bij Hart van Nederland! zie de aflevering hieronder. Fernando von Juvenisty op de foto met Britt Dekker.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Huishond, algemene werkhond, dat wil zeggen geleidehond, waakhond, verdedigingshond, diensthond en werkhond. De Duitse Herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
U bent bezoeker nr. Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo., Er zijn Duitse herder Puppys geboren. er worden Nog pups Verwa cht. Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
De kennel Feuerbrigade.be.
Pups 12 dagen oud. Ik ben Tristan Fransen en ik woon in Winterslag, een stadsdeel van Genk in Belgisch Limburg dat bekend staat omwille van zijn steenkoolmijn-verleden. In 2002 zette ik mijn eerste stappen in de hondenwereld. Met mijn hond Tosca, een rasechte Beagle, ging ik aan de slag op een gehoorzaamheidshondenschool voor alle rassen. Daar kreeg ik de hondenmicrobe te pakken en groeide ik al snel door tot hondeninstructeur. Na enkele jaren was ik echter toe aan een nieuwe uitdaging en zo kwam ik in 2008 terecht in de africhtingssport. Mijn eerste hond die ik africhtte in het IPO-programma was een Mechelse herder, Haylie from Marraxplace. Ik trainde toen echter reeds op een VVDH Vereniging voor Duitse Herders kringgroep waardoor ik me meer en meer aangetrokken voelde tot de Duitse herder. In 2010 kreeg ik dan eindelijk de kans om aan de slag gaan met mijn eerste Duitse herder. Kaya vom Banholz, een fokteef uit de kennel von der Daelenberghütte van Rinus Bastiaansen, richtte ik af tot en met IPO-3. Ik nam met haar ook voor de eerste keer deel aan een provinciaal kampioenschap.
van Bommelswaard Duitse Herder kennel.
Welkom op de website van. Duitse Herderkennel van" Bommelswaard." Op deze website vindt u de belangrijkste. informatie over onze kennel. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek. en hopen u vaker te mogen begroeten. Voor verdere vragen of informatie kunt.
von delato duitse herder.
von delato duitse herder. Menu Doorzoek de website. Bachira is bevallen op 28/11/2020! Nog teefjes beschikbaar! Pups mogen eind januari het nest verlaten! Nena werd gedekt door Otto von Haus Targa en is dragend! Pups verwacht rond 1/1/2021! Voor meer info of reservatie graag bellen naar: 0495154468. Welkom op onze website Von Delato. Wij fokken uitsluitend met aangekeurde afgerichte honden, dit betekent dat ze gefokt worden volgens de eisen van rasvereniging VVDH. De pups worden geleverd met een Europees paspoort, stamboom en garantiecertificaat/koopovereenkomst. Ze zijn ingeënt, gechipt, ontwormd en volledig onderzocht door onze dierenarts. Er wordt info gegeven over voeding, opvoeding en training. Aan het socialiseren wordt heel veel aandacht besteed. Ze komen dagelijks in contact met kinderen, andere honden en mensen vrienden en vreemden die naar het nest komen kijken en komen ook in contact met alle huishoudelijke activiteiten. De pups worden in huis geboren en blijven daar ook tot ze het nest verlaten. Voor meer informatie over de honden en de te verwachten nesten kan men altijd bellen of mailen.

Contacteer ons