oud duitse herder pups te koop
 
Dekreu Duitse Herder Donkiz Verkoop.
Duitse herder pups Duitse herder pups te koop Al onze duitse herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. 29-07-2013 2dehands.be opslaan. Onervaren dekreu gratis, enkel eerste keuze pup. Besten, Ik heb een prachtige lieve oud duitse herder van 6 jaar.
seo expert amsterdam
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
Pups van bevriende fokkers. Dierenartsenpraktijk De Meemortel Onze praktijk behandelt zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Naast algemene behandelingen is een belangrijk onderdeel van ons werk het maken van rntgenfoto's' van fok en sporthonden. Nieuwe foto's' Jutta Janou. Oudduitseherder kennel Vandemarohoeven. Ruim twintig jaar geleden begon ik met het fokken van Tervuerense herders. Ik boekte met dat ras prachtige resultaten. Tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de langstokhaar Duitse herder.
voice
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
oud
Honden Dierenasiel ST HUBERTUS.
Het is een teefje van 7 maand oud. Ze is braaf, speels, leefde binnen en buiten, waakt, blaft veel. Ze is nog niet volledig zindelijk. Ze kan met andere honden en katten overweg. Zarko is een hond die niet goed gesocialiseerd is en schrik heeft van alles wat nieuw is. Mensen, geluiden, Ze bijt ook nog dingen kapot. Aangezien ze zo slecht gesocialiseerd is wordt ze niet geplaatst bij kinderen. Voor Zarko zoeken we een thuis die ervaring heeft met Duitse Herders. Zarko moet nog heel veel leren en we zoeken iemand die met haar naar de hondenschool wil gaan en haar de nodige tijd wil geven om alles te leren.
kamera
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
freelance webdesigner
Nieuwe Oud-Duitse Hallo pagina Herders en 3. in welkom. Belgi.
Indy heeft voor prachtige nakomelingen gezorgd, maar is veel te vroeg ingeslapen. Ik had voor haar op een mooie rustige oude dag gehoopt, het heeft niet mogen zijn. We vinden het fijn dat u een berichtje achterlaat in ons gastenboek. Wilt u iets van onze site gebruiken, laat het ons dan eerst even schriftelijk weten. Pups bij bevriende fokkers, voor meer info: klik hier.
bezettingswerken prijs per m2
gastgezinnen gezocht voor oud duitse herder pups Geleidehondenschool Herman Jansen.
giftig voor honden 1. Golden doodle pups te koop 7. in memoriam 10. informatiedag 22 september 2017 2. informatiedag voor mobiliteitstrainers 1. informatiemiddag 23 mei 2014 1. Lid van de International Guide Dog federation 2. Nieuwe honden in training 23. nieuwe pups bij gastgezinnen 2. Pas op met vuurwerk! puppytrainingen gastgezinnen 99. Pups naar gastgezin 3. regiodag noorden van het land sept 2016 1. sportive vips gezocht voor the ethiopia xperience 1. tv opnames 23 sept 2015 1. volwassen honden gezocht 1. Vrienden van Herman Jansen 1. Wij gaan de SHEPADOODLE fokken! Wij geven ook privelessen aan u en uw eigen hond 1. Wordt u ook gastgezin? zaterdag 26 mei infodag voor gastgezinnen 2. Ziezobeurs 2018 2. april 2018 M D W D V Z Z. Full member tot 31/1/2019. Training 28 maart almere. training 21 maart 2018. Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM. gastgezinnen gezocht voor oud duitse herder pups.
kbc
Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star Oudduitse Herders Of Shinjis Star.
Van 2004 tot en met 2014 hebben wij met veel plezier Oudduitse herdershonden gefokt, waarbij wij ons gericht hebben op de Oudduitse herder over werklijnen, dit omdat wij vonden dat het oorspronkelijke werkkarakter van de Oudduitse herder behouden moest blijven. Daarna hebben we een pauze van drie jaar ingelast. In september 2017 heeft onze Sirrush, dochter van onze Ghinjo en kleindochter van onze Shinji en Raptor, ons weer verblijd met een nestje. In september 2018 heeft Sirrush haar tweede nestje op de wereld mogen zetten, de Uglies. Van dit nestje kunt u het gehele dagboekverslag op de site lezen. Op dit moment genieten wij van onze roedel bestaande uit zes volwassen honden, helaas hebben wij de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van meerdere van onze Starretjes, welke gelukkig allemaal een mooie respectabele en bejaarde leeftijd hebben mogen bereiken. Wij vinden het heerlijk om lange wandelingen met onze honden te maken, met ze te gaan zwemmen en om met ze te trainen.
acryl voor nagels kopen
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Ik dacht dat hem verboden was nog pups te fokken danwel te verkopen. We zijn er erg van geschrokken. Koop niet in Harskamp, hoe lief die koppies er ook uit zien. Berichten: 1 Lid geworden op: 16 aug 2013 1026.: Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door MarileneB 16 aug 2013 1046.: Afgelopen december hebben wij een Duitse Herder pup gekocht bij deze man.
ing
Van Rorenstein in Bree, Rorenweg 10, telefoon: 0476/90. met openingsuren Fokker.
Vr ijdag 21/12. Za terdag 22/12. Zo ndag 23/12. Van Rorenstein is een fokker van Duitse herders, Duitse schepers en pups in Limburg. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan. Villa te koop kangoeroewoning.

Contacteer ons