oud duitse herder
 
Honden Dierenasiel ST HUBERTUS.
Nog tot 30 november zijn de Rode Neuzen te koop bij ons in het asiel! View on facebook. Category Archives: Honden. 1 2 3 28 Volgende. Published on: 19/04/2019. Nee, met sterilisatiecontract. Axelle is binnen gekomen na verwaarlozing. Over Axelle weten we weinig, enkel dat ze hier een rustige hond is dat graag wandelt en graag aandacht heeft. Ze kent al enkele basiscommandos maar is nogal koppig en weigert ze soms uit te voeren, zoals een echte Husky beaamt. Voor Axelle zoeken we iemand die tijd in haar wil steken aangezien ze nog niet heel veel kent. Met kinderen en honden dient er geprobeerd te worden. Categories: Geadopteerde Honden, Honden Tags: No tags. Published on: 17/04/2019. Kruising Mechelaar x Duitse Herder.
Oud Duitse herder kennel from Luna Wolfskin.
Oud Duitse herder kennel from Luna Wolfskin. Wie ben ik. oktober 15, 2018. Mowgli 9 weken. Onze vriend maakt het heel erg goed. Is met iedereen even vriendelijk en groeit als kool. de oortjes gaan wat omhoog komen. oktober 11, 2018. Helaas toch geen pups.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Vicky is de door mij gefokte dochter van Raven en Boris. Zij heeft van beide het beste. Het geweldig lieve karakter van haar moeder en het imposante uiterlijk van haar vader en uiteraard is zij HD, ED, DM en MDR1 vrij. Zij woont samen met Ice en Lobke in het gezin van Yvonne op de Veluwe. Dagelijks is ze in het bos te vinden. Ze is super vriendelijk en sociaal naar mens en dier, kortom een hond om trots op te zijn. Lees verder over Vicky Retired. Geschreven op 26-08-2019 1749.: Kaya Cookies Inc Good Karma is de door ons gefokte dochter van Boris en Jackie. Kaya is een ongelooflijk lieve en vriendelijke hond die in het gezin van Frea woont. Ze is sportief en zoals alle herders dol op water en een balletje. Lees verder over Kaya F.C.I. Geschreven op 25-04-2019 1400.: Lana Haly v.d. Pluijmen Slot is geboren op 18 maart 2017 bij Adriana van Zanten een bevriende Duitse Herder Langhaar fokker.
duitse dog hond oud duitse herder.
Het HondenForum Bekijk onderwerp oud duitse herder. Een oud duitse herder word gefokt uit een langstokhaar duitse herder.Pas als de herder uit 2 generatie's' slangstokhaar duitse herder word gefokt is het een Oud Duitser.Dat je verschillende type's' hebt komt omdat er met werklijnen en kynologische lijnen word gefokt.
duitse herder mechelse herder pup oud duitse herder.
Angel of Wassenaer CoMys Jeheliel, Kennel /fokker van de Oudduitse Herder Maine Coon Cattery. Oudduitse herder kennel Von Blitzen Wierden// Pups Februari 2019. Ze had beduidend langer haar en een rechte rug dan onze andere herder. Toen zij 6 was kwam onze 2e hond, een echte Duitse Herder, reu Quano genoemd.
NODHV.
Bij de Nederlandse Oud Duitse Herdershonden Vereniging. Opgericht op 17 mei 1998 te Bergen, Limburg. De NODHV, is de oudste Oud Duitse Herder Vereniging van Nederland. Op 19 mei 2013 hebben wij ons inmiddels 15-jarig bestaan met trots feestelijk gevierd.
leboisdesloups.be.
The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.
De oudduitse herder van Toon van Driel MAX Magazine. De oudduitse herder van Toon van Driel MAX Magazine.
Dat is trouwens ook beter voor je interieur, want zon Oudduitse herder, en helemaal Rick, heeft zoveel energie, die móet er echt uit. Toon loopt geregeld met de 25, jaar oude herder door de duinen. Dat vindt Rick heerlijk. Soms jaagt hij daar herten op en ben ik hem 20 minuten kwijt, maar hij komt altijd weer terug.
Duitse Herder Honden.be.
Het sterke uiterlijk van de Duitse Herder schrikt mensen soms af. Dit is echter slechts uiterlijke schijn want de meeste Duitse Herders zijn zeer zachtaardig van karakter. De Duitse Herdershond wordt gemiddeld zon 13 jaar oud en heeft helaas te kampen met een aantal erfelijke gezondheidsproblemen.
Werkstuk Biologie Oud duitse herder Scholieren.com.
Bij de Oud Duitse Herder valt ook op dat zijn ruglijn minder schuin naar achteren afloopt, zoals bij de meeste Duitse Herdershonden het geval is. De ruglijn van de Oud Duitse Herder loopt recht, zonder dat de achterbenen stijl staan.

Contacteer ons