oud duitse herder
 
Oudduitse Herder Kennel of the Golden Basket.
Oudduitse Herdershonden Kennel of the Golden Basket. Mojca en Thor hebben ook nog steeds dolle pret met een pak sneeuw! En het zijn toch echt de oudste van onze roedel. Lid van de NODHV. Wij zijn lid van de NODHV.
Oud Duitse herder Woefkesranch.
Wij zijn erkend Belgisch fokker van de oud Duitse herder. Beschrijving van de oud Duitse herder. Duitse herders zijn herdershonden die, zoals de naam al doet vermoeden, vroeger uit Duitsland kwamen. De vacht van de Duitse herder is bij voorkeur kort.
Home.
Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders. Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herders. De Oudduitse herder is een imposante, krachtige hond met een uitstraling van intelligentie en schoonheid. Ondanks de grootte 65 cm is zijn gang moeiteloos en trots. De Oudduitse herder is goed in verhouding gebouwd met een rechte rug, tot een harmonieuze hond. Stabiel, lief, intelligent, veelzijdig, moedig, waaks. De Oudduitse herder is voor diverse doeleinden en trainingen zeer geschikt. Hij vindt het een genot om met zijn baas bezig te zijn. Voor kinderen en andere dieren is hij een echt maatje. De ideale gezinshond! Toch is de Oudduitse herder net als iedere hond wel een hond die training en opvoeding vraagt en nodig heeft! We doen er alles aan om gezonde sociale pups op deze wereld te zetten.
Of Koda's' Place.
Welkom op de website van Kennel Cattery of Kodas Place. Op deze paginas kun je informatie vinden over de Oud Duitse Herder Langstokhaar en de Maine Coon. Mijn baasjes zijn kleinschalig bezig om deze honden en katten te fokken, zelf heb ik de eer gehad om als eerste een nestje te bezorgen bij hun, dit heb ik gedaan met een dame die ook hier woonde.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Vanavond zijn we al weer een week oud en mama verzorgt ons goed. Totaal onverwachts werd gisteren, 10 Maart ons F-nest geboren. Dag 56 geteld vanaf Zondag. Wie weet hoeveel. Katrine op ESRAH. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Claudia op Overijsselse Vecht. Gebruikersnaam op Overijsselse Vecht. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2019 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Werkstuk Biologie Oud duitse herder Scholieren.com.
Bij de Oud Duitse Herder valt ook op dat zijn ruglijn minder schuin naar achteren afloopt, zoals bij de meeste Duitse Herdershonden het geval is. De ruglijn van de Oud Duitse Herder loopt recht, zonder dat de achterbenen stijl staan.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten. Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder. Thuis hebben we 5 Oudduitse herdershonden: Faya, Joy, Nicky, Ynouk en Jazzy.
Oud Duitse herder kennel from Luna Wolfskin.
Oud Duitse herder kennel from Luna Wolfskin. Wie ben ik. oktober 15, 2018. Mowgli 9 weken. Onze vriend maakt het heel erg goed. Is met iedereen even vriendelijk en groeit als kool. de oortjes gaan wat omhoog komen. oktober 11, 2018. Helaas toch geen pups.
Aragon Oud Duitse herder Pets.be.
Aragon Oud Duitse herder. 1 jaar 8 maanden. Ingestuurd 1 jaar 8 maanden geleden door Bart. Woef, ik ben Aragon, klinkt chique hé, ik ben dan ook een echte, knappe oud Duitse herder. Ik ben een gechipte reu. Ik ben geboren op 21/8/2017.

Contacteer ons