wolfsgrauwe duitse herder pups
 
wolfsgrauwe herder? HondenForum.
Een mechelse herder is een rassoort en een wolfsgrauwe is een rassoort de wolfsgrauwe is van afkomstigheid een oud duitse herder.De wolfsgrauwe herder lijkt door zijn vacht op een wolf vandaar wolfsgrauw.Waarschijnlijk is het eehond die atletisch gebouwd zal zijn en de vacht van een wolfsgrauwIkzelf ken de combinatie niet.Persoonlijk heb ik weinig met duitse herders alhoewel ik moet zeggen dat wolfsgrauwe herders echt mooie beesten zijn.Het zal me echt benieuwen als je hem hebt.Veel s6 met de keuze van je hond.
Stombaershoeve Onze honden.
Vienna Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Max Duitse Herder. Max Duitse Herder. Max Duitse Herder. Jack Russel Blue Tan pups.
Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star Oudduitse Herders Of Shinjis Star.
Van 2004 tot en met 2014 hebben wij met veel plezier Oudduitse herdershonden gefokt, waarbij wij ons gericht hebben op de Oudduitse herder over werklijnen, dit omdat wij vonden dat het oorspronkelijke werkkarakter van de Oudduitse herder behouden moest blijven.
Noah Op t eiland van Dordt.
Onze Noah is een Oudduitse herder teef 100% DDR lijn dat is geboren op 1-1-2010 bij de kennel vom Altdeutschen Eck in Duitsland. Noah haar ouders zijn Okaya en Spike. Noah is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige grauwe gewolkte dame.
Duitse Herder Kennels.
Voorstraat 27 4681 AC Nieuw Vossemeer. Tel/nr: 31 6 133 67017 of 31 10 840 8953. Niet de gemakkelijkste, wel de beste honden! Maatsteeg 9, 4023 CM Rijswijk Gld. 0345-558978 / 06-30962762. Kennel Von" der Blitse Düne." Kennel Van" het Chainpark."
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Kennel van de Hogemeentocht.: Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn.
duitse herder oudduitse herder oudduitse herder pups te koop.
Mooi grote oud duitse herder dekreu zijn naam is kai is niet te koop hij heeft een mooie rechte rug en een mooie volle vacht heeft ervaring bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om te komen kijken. Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Ontstaan.
Max van Aubel, keurmeester van Duitse herdershonden, mijn eerste Duitse herder. Deze hond is helaas op straat doodgereden. Door de jaren heen heb ik verschillende herders gehad, zowel voor tentoonstelling als africhtingswedstrijden. Een bekende hond uit die tijd was Eras van het Broek Tom. Eras van het Broek Tom Sch.H.3, V.H.3 en Wilma vom Haus Alwine met pups. wedstrijd Zonhoven met Eras van het Broek Tom. In 1973 heb ik mijn kennelnaam Vom" Haus Sevens" aangevraagd bij de K.U.S.H. Ik heb toen mijn eerste nestjes Duitse herders gefokt uit lijnen die eerder geschikt waren voor tentoonstellingen, ondanks ik met de vaderhond Eras van het Broek verschillende jaren goed heb meegedraaid op africhtings wedstrijden, zowel in de V.V.D.H, V.D.H. Alhoewel dat de honden die ik had in die tijd allemaal zwartbruin of zwartgeel waren, is mijn voorliefde overgeslagen naar de mooi gebouwde WOLFSGRAUWE werkhond. Na mijn jaarlijkse bezoeken aan de Duitse Bundessieger-Prfungen en de W.U.S.V. kampioenschappen, stond mijn besluit vast: ik wilde en zou mezelf toeleggen op het fokken van mooi gebouwde wolfsgrauwe werkhonden, die geschikt zouden zijn voor de wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Ook was mijn betrachting en nog steeds honden te fokken die minimaal in K.KL.
Goede plek gezocht voor zéér donkere, wolfsgrauwe Duitse Herder reu, 29 maanden. Hondensport Hoogkerk.
Goede plek gezocht voor zéér donkere, wolfsgrauwe Duitse Herder reu, 29 maanden. Geplaatst op 19 May 2015. Gezondheid: Hond is gezond en zit soepel in zijn lijf. Springt uit stilstand over 1 meter en is zeer wendbaar/soepel tijdens rennen en spelen.
Wolfsgrauwe en zwarte Duitse Herder pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Wolfsgrauwe en zwarte Duitse Herder pups. Mechelse Herder pups met Stamboom FCI. Pups Mechelaar x Hollander SPORTHONDEN. Mechelse herder pups blue en bluefawn. Mechelse herder sticker van Uniquewinkel. Mechelse Herder pups, uit sportlijnen. mechelse herder pups uit bewezen combinatie. Mooi mechelse x tervuerese herder pups.

Contacteer ons