duitse herder kennel
 
Duitse herder kopen.
Puppies Honden Rassen. Hoe meer ik de mensen leer kennen, hoe meer ik van mijn hond houd Michel Eyquem de Montaigne. Duitse Herder Kennels. Duitse Herder gezocht? Kies hier onderaan de pagina een hobbyfokker voor dit specifieke hondenras in uw regio!
twilight-entertainment.nl
Le Petit Fouilleur. Fokkerij van Duitse herders.
Le Petit Fouilleur: gepassioneerd door Duitse herders. Bij Le Petit Fouilleur delen we al jaren onze passie voor honden in het algemeen, en Duitse herders in het bijzonder, met onze klanten. Deze bijzondere, intelligente dieren worden bij ons met veel liefde en zorg gefokt en getraind.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
Het is een klein, oud hoevetje, maar met een heel grote tuin., wat onze honden zeer op prijs stellen. Samen met Jef heb ik reeds 25 jaar ervaring met herders. lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse. België, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange.
Home.
Duitse Herder kennel van" Bellosca." Copyright 2018 Hoekdesign. Mijn naam is Tanja v.d. Ik woon in het mooie dorp Epe op de Veluwe. Ik ben daar bijna elke dag samen met mijn honden te vinden op de Renderklippeneen, prachtig heidegebied waar de honden nog los mogen lopen!
von Muikenshof Home.
op de shows waren we ook de beste en waren wij winnaar van alle grote prijzen. Helaas kan ik je niet alles vertellen over onze kennel omdat er een boek komt met de titel The" VEIL of Von Muikenshof" Door dit boek te schrijven is de liefde voor de Duitse herder nieuw leven ingeblazen en is er een comeback en nood om de schoonheid van dit ras te bevorderen.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Mijn hart had zich op een waanzinnige manier vanaf seconde één aan dit ras verpand. De eerste kennismaking met dit ras herinner ik me als gister. Het gebeurde bij mijn toenmalige werkgever De" Luchtmacht. Voorheen had ik dit ras nooit eerder gezien maar al bij mijn eerste ontmoeting in 1999 was ik er meteen helemaal door gefascineerd. Ik startte dan ook onmiddellijk mijn speurtocht en ontdekte zo dat het om een WITTE HERDER ging. Het was een feit: de WITTE HERDER had zijn voetsporen op mijn ziel achtergelaten, het was alsof een engel was neergedaald. Ik voelde het meteen: dit ras zou voor mij meer gaan betekenen in mijn leven. Ik zou ervoor gaan zorgen dat meerdere mensen zouden kunnen gaan genieten van de uitzonderlijke liefde, de unieke kwaliteiten, de grote loyaliteit die deze hond te bieden had.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Welkom bij Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf." Als de natuur het wil verwachten wij begin juli pups klik hier voor meer info. Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim, wij hebben 2 zonen, Daan en Mart. Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamenlijk Duitse herdershond Chika.
Duitse herder kennel van het Poerrumshof Beginpagina.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.
van Bommelswaard Duitse Herder kennel.
Welkom op de website van. Duitse Herderkennel van" Bommelswaard." Op deze website vindt u de belangrijkste. informatie over onze kennel. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek. en hopen u vaker te mogen begroeten. Voor verdere vragen of informatie kunt.

Contacteer ons