duitse herder kennel
 
DHCN Fokkers.
Niets op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de webmaster. Alle fotos of geschreven stukken op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.
airco's
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Welkom op de website van. Oudduitse herder kennel van de Peelbloem. Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt.
persoonlijke leningen
vom grünen Alfene Duitse herders.
vom grünen Alfene. Bij kennel vom Nordenstolz wordt de combinatie Ianca von Spitzbubezwinger en Kylath von der Reiherwiese herhaald. Meer informatie is te vinden op http//www.kennelvomnordenstolz.com/.: UPDATE: Ianca blijkt dragend van minimaal 5 pups. Openingsreceptie Kringgroep Zemst. Op 30 juni hield de nieuw opgerichte V.V.D.H.
samenvoegen leningen
Vankiefbos Duitse Herders.
Onze kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij Duitse herders fokken voor sport, bewaking of als gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen die beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen. Wat wij dan ook samen onder andere gemeen hebben, is onze grote passie voor herdershondenmet, name de Duitse herder.
Webshop CMS
Welkom op www.denduitseherder.be.
SEO Zoekmachine Optimalisatie
hoofd.
Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Tel: Mail 0513-551694. me. Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Tel: 0513-551694. Mobiel: 0653445055. Van tijd tot pups beschikbaar van top uitmuntende afstamming. Binnenkort worden mijn duitse topteven.:
immo antwerpen
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
auto verkopen
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders. Onze pups worden geborenén, verblijven in onze woonkamer zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen.
Duitse Herder.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. u enkel een. pup te nemen.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herder pups. Van de Mauritshoek. Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Häsel vd Mauritshoek is op 7 november 2018 gedekt door de VA 8 Jex dei Precision! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.

Contacteer ons