duitse herder kennel friesland
 
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse Herder kennel Off" the Faithfull House" heeft nog teefjes beschikbaar uit de combinatie: Illiot van Kahinzoe: IPO III, Aangekeurd, HD en ED vrij X Aquita Off The Faithfull House: IPO II, Aangekeurd, HD en ED vrij Achter Illiot zit vice wereldkampioen Gle.
speelautomaten
Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs op Facebook. Nieuw account maken. Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs. Dierenfokker in Nes, Friesland, Netherlands. Community Alles weergeven.
impregneren
Over ons Dejoni's' Zwitserse Witte Herders.
Prijslijst Champ Dogfood. Wij zijn Klaas-Jan Gretha Nikkels en samen met onze 2 kinderen Debbie Johnnie, zijn we woonachtig in Ureterp, Friesland. Wij zijn op de naam Dejoni's' gekomen om de namen van onze twee kinderen De bbie en Jo hnnie Ni kkels te combineren. Het is een prefix, dus de namen van de pups komen achter de kennelnaam. Dejonis Amazing Amber. Gretha, is opgegroeid met katten, en ikzelf ben opgegroeid tussen verschillende hondenrassen. Deze rassen verschilden van Asbakies tot raszuivere Duitseherders. Eenmaal ons eigen huisje, boompje en.jahoor.de beestjeswas daar onze eerste hond, Hertha een duitse herder teef van 15, jaar oud.
axa lening
Voorstellen. Toptab Themeset.
Om meer te weten te komen over mijn honden kun je kijken onder de vlaggetjes reuen en teven. De Historie van Vom" Terlner Schloss." In Januari 1979 werd mijn Duitse Herder teefje gedekt door onze eigen reu. Dat was het begin van Kennel" vom Terlner Schloss.
lening aanvragen
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta, Chico en Eara, onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier, Astor, komen wonen. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen. Astor had een ernstige hartkwaal. Twee weken nadat wij Astor in hebben laten slapen is Tanja, een bruine New Foundlander bij ons gekomen. Tanja hebben wij uit het asiel gehaald. Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder. Zoekende naar een kennel in de buurt kwamen we terecht bij Ronald en Saskia van Bruggen van kennel Of Shinjis Star in Bellingwolde.
Duitse Herder Ras Beschrijving Kennel Fokker Politiehond HD Vereniging Club Beginthier.nl.
Fausto van de Middenpeel. The beauty of Ice. Duitse Herder Kennel in België. Dido von Spitsbubezwinger. Van De Kevins Farm. Duitse Herder Kennel in Drenthe. Vom Haus Lacherom. Duitse Herder Kennel in Flevoland. Duitse Herder Kennel in Friesland. Van het Tjeukemeer.
Wij doen alles voor een gezonde Duitse herder Zuid-Friesland.
Een hond kan ook aan niet-erfelijke ziektes overlijden, zoals kanker, maar die erfelijke ziektes, die moeten we eruit zien te krijgen. En de karaktereigenschappen van de Duitse herder willen we juist bewaren. Een Duitse herder heeft een ongelooflijk goed en lief karakter.
von von von Bisschofsheim. Bisschofsheim. Bisschofsheim.
Mijn kennelnaam is afgeleid van de straat waaraan ik woonde op het water aan het Bisschopsrak te Leeuwarden. Al zolang ik me kan herinneren ben ik verliefd op het ras, de Duitse Herder, m.n. de eerlijkheid, het sterke karakter en de schoonheid van de herder in het bijzonder. De eerste Clubmatch die ik bijwoonde was in 1983 te Utrecht. In 1985 sloot ik mij aan als lid bij de V.D.H. en de S.V. Je kunt rustig stellen dat het een u it de hand gelopen hobby werd toen ik begon met Granny von Altkircherwald en Laika van Nieuwlandshof als dè stammoeders van mijn kennel. Velen passeerden de revue. Nog steeds zie ik het als een grote uitdaging om uit Keurfok rasverbetering een pracht van een dier te fokken, wat in karakter, kracht en schoonheid uitblinkt. Mede dankzij vele vrienden in de sport, c.q. mede-eigenaren kan ik deze liefhebberij in stand houden en beoefenen wij de kynologie wekelijks op onze kringgroep, de Wâlden te Bergum, in ons mooie Friesland waar ik al vele jaren met plezier de ringtrainingen geef en sinds 2013 ook commissaris kynolgie ben.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Duitse herder puppies.
Duitse herder kennel. Uw tekst hier. Shape of you. Ed Sheeran Media Markt TOP 40 2017 WEEK 11. Welkom bij Duitse herder Kennel Von Juvenisty. Zie onder puppies nieuws wij verwachten in februari 2019 puppies. Our beautifull stud dog Fernando von Juvenisty IPO2 kkl.

Contacteer ons