duitse herder kennel friesland
 
Haustiwo.nl.
OVER ONZE KENNEL. Certicaat van Fokniveau. Fotoalbum van onze pups. Foto's' van onze honden. Nederlandse Spaniel Club.nl. Engelse Cocker Spaniel Pup.nl. Af en toe fokken wij een nestje Duitse Herder Pups. Onze pups worden gechipt en hebben een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.
Bank
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
ETA Canada
von von von Bisschofsheim. Bisschofsheim. Bisschofsheim.
Mijn kennelnaam is afgeleid van de straat waaraan ik woonde op het water aan het Bisschopsrak te Leeuwarden. Al zolang ik me kan herinneren ben ik verliefd op het ras, de Duitse Herder, m.n. de eerlijkheid, het sterke karakter en de schoonheid van de herder in het bijzonder. De eerste Clubmatch die ik bijwoonde was in 1983 te Utrecht. In 1985 sloot ik mij aan als lid bij de V.D.H. en de S.V. Je kunt rustig stellen dat het een u it de hand gelopen hobby werd toen ik begon met Granny von Altkircherwald en Laika van Nieuwlandshof als dè stammoeders van mijn kennel. Velen passeerden de revue. Nog steeds zie ik het als een grote uitdaging om uit Keurfok rasverbetering een pracht van een dier te fokken, wat in karakter, kracht en schoonheid uitblinkt. Mede dankzij vele vrienden in de sport, c.q. mede-eigenaren kan ik deze liefhebberij in stand houden en beoefenen wij de kynologie wekelijks op onze kringgroep, de Wâlden te Bergum, in ons mooie Friesland waar ik al vele jaren met plezier de ringtrainingen geef en sinds 2013 ook commissaris kynolgie ben.
pret hypothecaire
Over ons Ancientwolfspirit.jouwweb.nl.
Oudduitse herder kennel of Ancient Wolfspirit. Home Over ons. Welkom op onze website! Wij zijn Ben en Inge en wonen in het Friese Berlstum Berlikum. Ons leven staat in het teken van honden. in 2016 zijn we om deze reden ook vanuit de randstad naar Friesland vertrokken. De rust en vooral de ruimte voor de honden is hier heerlijk. Inmiddels hebben wij een grote roedel mopshondjes en Oud Duitse herders.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. 2018, fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam.
Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs Startpagina Facebook.
Dierenfokkers in Nes, Friesland, Netherlands. Plaatsen Nes, Friesland, Netherlands Professionele dienstverlening Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Duitse Herder Kennel fan t Âldershûs heeft nog geen recensies.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.

Contacteer ons