duitse herder kennel sint niklaas
 
Marleen Dierenoppas in Zonhoven Pawshake.be.
Woont samen met duitse herder Purdy. Antwoordt meestal binnen enkele uren. Overnachting, bij de oppas thuis. 20 EUR voor elk extra dier. Alle diensten en prijzen. Ik ben Marleen Truyen en woon in Zonhoven samen met mijn man Erik en onze kids Tommy, Sarina, Jari en Birte. Birte is ook een grote hondenvriend. Tijdens vakantieperiodes zal ze ook altijd helpen om op de honden te passen. Mee spelen of wandelen gaan. We heb ervaring met duitse herders en andere verschillende rassen. Wij hebben 4 honden en gaan 3 maal per week naar de hondenschool. Ik doe regelmatig opvang van honden van collega's' van onze club. Ik heb ervaring met het uitlaten van honden, tijdens een dagje uit of werken. Bij ons is een beperte opvang voor MIDDEL GROTE EN GROTE honden buiten in een overdekte kennel met slaaphok.
Teckel kennel gezocht Waar Teckel kopen.
9100 Sint Niklaas. Barelstraat 13 15. Kennel van de Graafjansdijk Geert de Backer. 9980 Sint Laureins. wij zijn Fam. De Backer uit Sint-Laureins en hebben al enkele jaren teckels, nu hebben wij besloten om als kennel occasioneel te kweken met ons hondjes en hebben nu momenteel een nestje.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieƫn in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Hond te koop. Kennel Von L ensdorf. Op een dag gaf mijn man Karel mij een mooi geschenk: een duitse herder puppy van 8 weken oud. Ik doopte hem Bruno en hij werd mijn echte trouwe vriend. De liefde, vriendschap en trouw van deze viervoeter raakte me heel diep vanbinnen. Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken.
Bonnie Blue Border Collies.
Buiten onze Border collies hebben wij ook nog 1 duitse herder. Momenteel speelt zij gehoorzaamheid PR2. Omdat we met haar geen fokplannen hebben werd zij gesteriliseerd. Momenteel wonen mijn moeder en ikzelf niet meer op hetzelfde adres. Maar wij blijven ons wel beide inzetten om onze kennel waar we zo trots op zijn verder te zetten en om telkens weer de ideale combinaties uit te zoeken.
Chihuahua, Dwergkeesjes en Mops puppies Hondenkennel Happy Doggy.
Wij geven daarom ook alle mogelijke wettelijk vastgestelde garanties zo bent u zeker dat u een gezonde puppy mee naar huis neemt. Kom gerust eens kijken in onze puppykennel of u kan ons ook telefonisch bereiken via het nummer 32 474 64 01 39.
Welkom.
Pups te koop. Alle dagen van deze week geopend van 10 tot 18 uur. welkom zonder afspraak. vanaf 10h tot 18h. adres Hoekeinde 93., ook na 18h op tel.afspraak 32497/30.80.43. meer weten over pup thuisbezorging. Je krijgt altijd garantie op onze pups. Zo hoort het! meer weten over garantie. Australian Cattle Dog. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Akita Inu Amerikaanse Bully Amerikaanse Stafford Australian Cattle Dog Australische Herder Basset Hound Beagle Bobtail Bordeaux Dog Border Collie Boxer Bull terrier Cane Corso Cavalier King ch.spaniel Chihuahua Chow-Chow Dalmatiƫr Duitse Herder Dwergkees Engelse bulldog Engelse Cocker Spaniel Fox terrier Franse Bulldog Golden retriever Havanezer Husky Syberisch Jack Russel Kaukasische herder Kruising Labrador Maltezer Mastino Napoletano Mechelse Herder Mopshond Pekinees Pincher Poedel Pomeriaan Prager Ratler Rottweiler Schotse Collie Sheltie Shiba Inu Shih-Tzu Sint-Bernard Teckel Weimaraner Welch Terrier Whippet Zwitserse Herder. Waarom je puppy kopen bij kennel PupsZo?
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Duitse Herder pups te koop.
Het grootste online aanbod Duitse Herder pups te koop! duitse herder duitse herdershond scheeper puppy puppies te koop pups te koop te koop pups puppies kopen pup fokker fokkerij prijs kennel. De duitse herder is een van de populairste rassen ter wereld. De eerste honden stammen af van van de dieren die werden ingezet om schapen te behoeden voor de wolven. In 1891 werd de standaard opgesteld voor dit ras. De duitse herder is een ras dat overal ter wereld voorkomt en zeer gewild is voor verschillende activiteiten. De duitse herder is een waakzame hond die zowel binnen als buiten gehouden kan worden. Hij is zeer trouw aan zijn baas en is makkelijk af te richten. Het is een intelligente en opmerkzame hond die niet heel de dag alleen gelaten kan worden. De duitse herder heeft een vrij lang lichaam. De rug loopt naar achteren toe licht af. Hij heeft zwarte met bruine aftekeningen. Soms wolfsgrauwe kleuren.
erkende duitse herder fokker.
Een Duitse herder die een fijne huisvriend moet zijn en die ook in de africhting mee moet kunnen draaien. kruising hollandse herder x duitse herder. te koop pomeriaan pups honden pups. duitse herder kennel sint niklaas. duitse herder langhaar pups te koop.

Contacteer ons