duitse herder kennel zauberwald
 
Zauberwald, Zauberwald, 2851 2851 EJ EJ Haastrecht. Haastrecht.
2851 EJ Haastrecht gemeente Vlist. Duitse Herder kennel die zijn honden wereldwijd exporteert. Locatie op kaart. Sorry, je browser ondersteunt geen iframes. Meer Honden in Vlist.: Kennel van de Bordeauxdog. Informatie betreft de tentoonstellingen waar de honden aan meedoen. Soms pups te koop.
argentina outlet duitse herder kennel duitse herder kennel zauberwald.
argentina outlet duitse herder kennel duitse herder kennel zauberwald. Varas Kassa zond op 30 november een reportage uit over twee Duitse herders, broer en zus met zeer ernstige HD heupdysplasie, een pijnlijke aandoening waardoor dieren mank worden. Argentina Outlet duitse herder kennel duitse herder kennel zauberwald.
Duitse herder kennel vom Elsterschloss.
Duitse herder kennel vom Elster Schloss. Wham von Adelplatz. Nero vom Ghattas M. Tatum vom Adelplatz. Zack van Barendika. Vicko von Barendika. Govert aus Famkes Zauberwald. Nando van Barendika. Hoby vom Elster Schloss. Sharon vom Deutschen Adel. Karly vom Elster Schloss.
duitse herder fokker fokker duitse herder duitse herder kennel haastrecht.
oud duitse herder kennel. duitse herder kennel haastrecht. Gastenboek van ader1963. Ihrens, Provincialeweg west 29 te Haastrecht bij monde van Wilma" steeds maar schrijft en zegt dat ze mij een aankoopbedrag van een teruggenomen duitse herder zijnde 600 terug zullen betalen, maar dat niet doet. Ik heb haar inmiddels nogmaals in de gelegenheid gesteld dit bedrag terug te betalen. Zij schrijft dan steeds dat ze dat doet en zelfs een keer dat ze het al teruggestort had maar tot op heden heb ik geen cent terug ontvangen. Ik heb inmiddels een procedure gestart waarbij alle kosten, zoals advocaat en deurwaarderskosten incl. wettelijk verschuldigde rente, aan hun doorberekend zullen worden. Dus: pas goed op en wees voorzichtig om bij deze fokkers een hond te kopen! Hartog 20-12-07 131718: Ik wil waarschuwen voor de kennel Zauberwald" Ihrensuit Haastrecht.
Zauberwald.jouwweb.nl.
op de site van duitse herder kennel aus" Famke's' Zauberwald." Al onze honden komen uit kynologische bloedlijnen showlijn. Wij zijn aangesloten aan de nederlandse en duitse rasvereniging. Maak een Gratis Website met JouwWeb. 2016 2020 Zauberwald.jouwweb.nl. Gratis gemaakt met JouwWeb.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
Er zijn Duitse herder Puppys geboren. er worden Nog pups Verwa cht. Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
Eén van de variëteiten die op deze manier ontstond is de Oudduitse Herder, een langharige Duitse Herder met een rechte rug. Een ander ras dat uit de Duitse Herder is ontstaan, is de Zwitserse Witte Herder. Sinds 1 januari 2011 zijn echter ook langstokharige honden volgens de rasstandaard toegestaan.
Duitse herder kennel vom Elsterschloss.
Design By: Alfred van der Heijden. Duitse herder kennel vom Elster Schloss. Zack van Barendika. Vicko von Barendika. Govert aus Famkes Zauberwald. Nando van Barendika. Hoby vom Elster Schloss. Sharon vom Deutschen Adel. Karly vom Elster Schloss. Simba von Arlett.
Het begin van mijn kennel vandepluijmenslot.
Hij was zwart bruin korthaar. Toen wij 2 jaar getrouwd waren kwamen er pas kinderen. De eerste was een meisje na 2 jaar kwam er een jongen bij. Met onze honden ging het heel goed in combinatie met de kinderen. Ze lagen bij hun in de mand en speelde met hun. Door ouderdom zijn onze honden overleden. Toen dachten we nou verlopig geen honden meer. De kinderen werden groter dus konden we ook vaker weg. Maar als je eenmaal honden hebt gehad kan je eigelijk niet zonder. Dus we dachten na om er weer aan te beginnen. Want je mist het toch. En toen zagen we de eerste langhaar duitseherder. Van een oom en tante zo zou ik er wel 1 willen. Dus die kwam er ook ze hete Kim van Kingsskottenhof. Een mooie zwart bruine ze kwam uit enschede van Bram Nellestein. Hij fokte zo af en toe een nestje. Ze is ook door ouderdom overleden en heeft nooit geen puppys gehad. Toen zijn we weer naar een duitse herder langhaar wezen zoeken.
v.d. Ybajo Hoeve van t Aardshof Duitse herderkennels / Samenwerking Nederland/België.
Duitse herderkennels / Samenwerking Nederland/België. Nieuwtjes in onze kennel. Oudere honden te koop. Wie zijn wij. Bas en Yvonne Verschoor. Scroll omlaag naar de content. wij hopen dat u veel plezier heeft in het bekijken van onze nieuwe website en wensen u veel plezier in het rondneuzen. We zijn sinds lange tijd al samen bezig en hebben nu de website aangepast voor beide Kennels. Duitse herderkennel v.d. Ybajo Hoeve in Nederland Duitse herderkennel van t Aardshof in België.

Contacteer ons