duitse herder x mechelse herder
 
Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups. 97 x bekeken sinds 11 mei 2018. 1 van 10. Overige rassen Erkenningsnummer.: De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn. Geslacht: 2 mannelijk, 3 vrouwelijk.,
Mechelen
Duitse en Mechelse Herders ter adoptie in België en Nederland Startpagina Facebook.
Duitse en Mechelse Herders ter adoptie in België en Nederland heeft het bericht van Belgische asielhonden ter adoptie gedeeld. Belgische asielhonden ter adoptie heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album dierenasiel Tienen. Rambo duitse herder reu bijna 2 jaar.
leningen berekenen
Ziggy Mechelse Herder x Duitse Herder Reu 2010.
Wie zijn wij. Ziggy Mechelse Herder x Duitse Herder Reu 2010. Ras: Mechelse Herder x Duitse Herder. Kan alleen blijven: ja. Maak kennis met Ziggy. Deze jonge herder houdt van een spelletje. Vooral met het balletje is hij uren zoet.
Mechelen
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Mechelaars zijn doorgaans nerveuzer en schieten snel van 0 tot 10, een Duitse Herder is wat gelijkmatiger. En de Mechelse herder is over het algemeen wat gezonder dan de Duitse. Mijn visie is tegenovergesteld die van Maart Ik vind het een mindere Duitser, maar een betere Mechelaar. Ik heb zelf een werklijn Duitse Herder en een Mechelaar X Weimaraner.
Duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen is helaas verwijderd. nog 1 reu beschikbaar is opgegroeid met kinderen en andere dieren de pups zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd.
Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, 5 vrouwelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës.
Laïka Duitse Herder x Mechelse Herder Teef 2015.
Wie zijn wij. Laïka Duitse Herder x Mechelse Herder Teef 2015. Ras: Duitse Herder x Mechelse Herder. Kan alleen blijven: ja, te verbeteren. Auto: ja, aan het leren. Dit is Laïka! Deze koddige jongedame staat aan het begin van haar carrière.

Contacteer ons