duitse herder x mechelse herder
 
Duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen A vendre 2ememain.be.
Annuler la recherche détaillée Annonces similaires. L'annonce' intitulée duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen a malheureusement été supprimée. nog 1 reu beschikbaar is opgegroeid met kinderen en andere dieren de pups zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. ook rabiës vaccinatie gehad.
transport management
Duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen is helaas verwijderd. nog 1 reu beschikbaar is opgegroeid met kinderen en andere dieren de pups zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd.
inkt
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
30 januari 2018 1618: Bezorgt in heel België. Duitse herder met papieren en gechipt. Geboren 17.08.17 Vrouwtje. vandaag 1924: Stekene. duitse herder x mechelse herder van particulieren mensen. onze puppy's' zijn sociaal opgevoed en zijn gewend aan kinderen en andere dieren.
auto lening
X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
De laatste decennia heeft de Mechelse Herder in de KNPV een vooraanstaande positie ingenomen als het werkpaard bij uitstek. Anders dan bij de andere africhtingsdisciplines heeft met name de niet-raszuivere variant van de Mechelse Herder hier zijn waarde bewezen. Kijkt men naar de actuele keuringsuitslagen, dan komt deze Mechelse Herder met grote voorsprong op de eerste plaats.
Mechelen
Ziggy Mechelse Herder x Duitse Herder Reu 2010.
Wie zijn wij. Ziggy Mechelse Herder x Duitse Herder Reu 2010. Ras: Mechelse Herder x Duitse Herder. Kan alleen blijven: ja. Maak kennis met Ziggy. Deze jonge herder houdt van een spelletje. Vooral met het balletje is hij uren zoet.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Vandaag 2 weken oud en voor het eerst ontwormd, groeien op met de. Dek reu kruising Sint Bernard x Mechelse Herder. Onze grote en lieve hannes bieden wij aan als dekreu. Liefts bij ons aan huis, hij heeft nog geen dekervaring en wordt voor het eerst aangeboden. Dit is voor ons een eenmalige aktie, want wij willen graag een pup met hannes als vader. Hannes is een kruising mechelse herder met waarschijnlijk een sint bernard. Kruising duitse herder mechelaar pups te koop.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
Mechelse herder inbraken, overvallen, car-jacking, home-jack. Mechelse herder inbraken, overvallen, car-jacking, home-jacking, leest u de kranten er maar op na, onze maatschappij wordt er bepaald niet vei. 27 januari 2018 1430: Dessel. te koop gevraagd Mechelen, hollandse en duitse herders.
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Mechelaars zijn doorgaans nerveuzer en schieten snel van 0 tot 10, een Duitse Herder is wat gelijkmatiger. En de Mechelse herder is over het algemeen wat gezonder dan de Duitse. Mijn visie is tegenovergesteld die van Maart Ik vind het een mindere Duitser, maar een betere Mechelaar. Ik heb zelf een werklijn Duitse Herder en een Mechelaar X Weimaraner.
Laïka Duitse Herder x Mechelse Herder Teef 2015.
Wie zijn wij. Laïka Duitse Herder x Mechelse Herder Teef 2015. Ras: Duitse Herder x Mechelse Herder. Kan alleen blijven: ja, te verbeteren. Auto: ja, aan het leren. Dit is Laïka! Deze koddige jongedame staat aan het begin van haar carrière.

Contacteer ons