duitse herder x mechelse herder
 
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Shih tzu 7. Berner sennen 6. Yorkshire terriër 6. Border collie 5. Mechelse herder 5. Amerikaanse stafford 4. Chow chow 4. Engelse bulldog 3. Basset hound 2. Duitse dog 2. Galgo / whippet 2. Lhasa apso 2. Shetland sheepdog 2.
mechelse verhuisfirma
Hier staan de dieren, die het langste in het asiel zitten, met foto.
kruising bull terrier x herder. Touti met filmpje. engelse cocker spaniel. Hugo van Poelgeest kennel. Dierentehuis de Kluif. kruising friese stabij. Fotuna en Victoria. kruising groot ruwhaar. kruising mechelse herder duitse dog. cypers met wit. Zaanse stichting dierenzorg. kruising engelse stafford.
Mechelen
Mooie kruising Husky x Herder pups te koop A vendre 2ememain.be.
Bij ons is een nestje hele mooie pups geboren. Moeder is een kruising Husky x Mechelse herder en vader is een Duitse herder. Zowel de moeder als vader zijn zeer vrolijke, sociale en trouwe honden. De pups groeien bij ons binnen op maar kunnen buiten ook flink ravotten.
Mechelen
Grootte van de bench.
Maatwerk bench aanvragen. Benches voor Duitse Herder. Benches voor Labrador. Benches voor Border Collie. Benches voor Franse Bulldog. Benches voor Boxer. Benches voor Golden Retriever. Benches voor Duitse Staander. Benches voor Mechelse Herder. Benches voor Vlaamse Koehond. Benches voor Drentsche Patrijs.
Mechelen
Mechelse herder Stockfoto's, Rechtenvrije Mechelse herder afbeeldingen Depositphotos.
3040 x 1914. Groot ras Duitse herder België Mailinois Mix. 3505 x 2804. Groep van honden. 19995 x 3000. 2048 x 2802. Kitten, kip en Mechelse Herders. 5000 x 3157. Close-up van een kat en hond, geïsoleerd op wit. 6639 x 6441.
bmi berekenen vrouwen in de overgang
Mechelse herder Wikipedia.
Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd.
zijn er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder? HondenForum.
Ik ga hier tegen de mening van de meerderheid in, maar onze mechelse herder is veel rustiger, zachter en betrouwbaarder dan onze duitse. Het verschil ligt hem waarschijnlijk in het feit dat we onze mechelaar bij een betrouwbare kweker hebben gekocht en onze duitse niet.
Honden ter adoptie Kerkveld 29 Dierenasiel Ninove.
Honden ter adoptie. Wie van deze hondjes mag binnenkort een nieuwe thuis vinden? Jullie zijn steeds welkom om ons ter plaatste te komen bezoeken tijdens de openingsuren. Jullie mogen tevens gerust een seintje geven bij interesse. Foto's' worden regelmatig vernieuwd!
Bloedlijnen.nl Home.
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Mechelse Herdershond Startpunthonden.
geplaatst op 25 oktober 2015 2328.: Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.

Contacteer ons