duitse herder x witte herder
 
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
lening
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Zwitserse Witte Herderhond het ras is dat u zoekt. De Zwitserse Witte Herdershond, kortweg Zwitserse Witte Herder, deelt zijn afkomst met de Duitse herder. Er werden soms witte Duitse Herders geboren.
esta
Kruising Herder HondenForum.
Duitse x Zwitserse Witte herder is qua uiterlijk een Duitse Herder of een Zwitserse Witte afhankelijk van of de Duitse het gen heeft voor Zwitserse Witte. Zwitserse Witte is een mutatie op een gen van de Duitse herder even kort door de bocht, als je die kruist, dan krijg je gewone Duitse Herders qua uiterlijk aangezien het witte een recessief gen is.
Pensioensparen
The White Wolves De Zwitserse Witte Herdershond kwekerij Pups te koop.
Een sportieve werker. De Witte Zwitserse herder houdt van wandelen, lopen, zwemmen en zelfs bergbeklimmen. Op wedstrijden blinkt hij snel uit wat betreft gehoorzaamheid, agility en speurwerk. Hij wordt evenals de Duitse herder opgeleid tot blindengeleidehond. En wat blijkt bovendien?
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.
Dat kan niet want 2 x wit is dominant toch. Nee ik bedoel met wit/duits een hond uit die combi. Dus een hond met Duitse herder kleuren met als ouders een witte en een Duitse. Als je die weer paart met een witte kunnen er witte geboren worden.
Prachtige kruising Zwitserse witte herder X labrador pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Prachtige japanse akita x witte herder x witte herder pups. 57500, Nijverdal, OV. Prachtige witte herder pups. 55000, Dokkum, FR. Kruising mechelse duitse herder pups. 40000, Bergen op Zoom, NB. Prachtige pups Duitse herder X Mechelse herder. 57500, Udenhout, NB.
Herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Te Koop: Wegens overlijden van onze Duitse Herder reu. Foto met onze oude Mechelse Herder ter illustratie van de binnenruimte. B700mm: x D990.: gisteren 1726: Lubbeek Linden. Eigen import bench 92 cm verzinkt of zwart. 92 x 63 x 72 cm, L x B x Hoogte Verzinkt 3750, en zwart gepoedercoat 3950, euro AKTIE; VERZENDKOSTEN 9 EURO.

Contacteer ons