duitse herder x witte herder
 
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
autoverzekering simulatie
duitse herder fokker duitse herder pups zeeland duitse herder x witte herder.
erkende duitse herder fokker. duitse herder x witte herder. verschil duitse herder en mechelse herder. verschil mechelse herder duitse herder. duitse herder of mechelse herder. mechelse herder of duitse herder. kruising duitse herder zwitserse herder. kruising witte herder duitse herder.
poort
Kruising Herder HondenForum.
Duitse x Zwitserse Witte herder is qua uiterlijk een Duitse Herder of een Zwitserse Witte afhankelijk van of de Duitse het gen heeft voor Zwitserse Witte. Zwitserse Witte is een mutatie op een gen van de Duitse herder even kort door de bocht, als je die kruist, dan krijg je gewone Duitse Herders qua uiterlijk aangezien het witte een recessief gen is.
mazouttank
Herder pup Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Mooi gekleurde duitse herder pups te koop bij particulier. De pups zijn ontwormd, gechipt en ingeënt. Ze beschikken over een europees paspoort. 14 juli 2018 1134: Halen Loksbergen. Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp.
schoonmaakbedrijven
Info Witte Herder www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
Prachtige japanse akita x witte herder x witte herder pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. Prachtige japanse akita x witte herder x witte herder pups. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Prachtige Mechelse herder pups. 32500, Kootwijkerbroek, GE. Prachtige Duitse Herder Pups met stamboom.
Herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Mooie pupjes: mechelse herder x akita inu. Prachtige pups Vader: Akita Inu Moeder: Mechelse Herder Beide ouders aanwezig Heel kindvriendelijke en sociale pupjes. gisteren 1231: Peer. duitse herder puberpup. Wij hebben een lieve duitse herder puberpup te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere m. gisteren 1214: Zonhoven. Duitse herder pups te koop bij particulier. Mooi gekleurde duitse herder pups te koop bij particulier. De pups zijn ontwormd, gechipt en ingeënt. Ze beschikken over een europees paspoort. gisteren 1134: Halen Loksbergen. de pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. de pups zijn meerdere malen ontwormd en zijn gevaccineerdgechipt, en hebben een europees pas. gisteren 1013: Nevele. de pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. de pups zijn meerdere malen ontwormd en zijn gevaccineerdgechipt, en hebben een europees pas. gisteren 0911: Nevele. Mooie kruisingspups Mechelse herder / husky. Hallo Uit een nestje van 12 pups zijn er nog 1 teefje beschikbaar Ze zijn meermaals ontwormd gevaccineerd gechipt en hebben een Europees paspo. 13 juli 2018 2258: Alken. Zwitserse / Canadese witte herder pups.

Contacteer ons