kruising duitse herder mechelse herder pups
 
Animal Trust Ter adoptie.
Gelieve eerst alle info over de hond klik op de foto en de adoptie te lezen voor u contact opneemt aub. Al onze beschikbare honden staan altijd op onze website en deze wordt dagelijks aangepast. Langs de hokken lopen, kan bij ons niet. Dit levert teveel stress op voor de honden. U kan wel met de honden wandelen tijdens de openingsuren. Amerikaanse Akita Reu gecastreerd 02-05-2011. Amerikaanse Stafford Teef gesteriliseerd 04-01-2011. Mechelse Herder Reu gecastreerd 03-04-2018. Mechelse Herder Teef gesteriliseerd 09-08-2016.
mechelen
Honden ter adoptie Kerkveld 29 Dierenasiel Ninove.
Dierenasiel Ninove VZW. Honden ter adoptie. Wie van deze hondjes mag binnenkort een nieuwe thuis vinden? Wij werken enkel op afspraak. Gelieve een mailtje te sturen voor verdere info en een afspraak via dierenasielninove@hotmail.com. Foto's' worden regelmatig vernieuwd! Laat het ons weten! Dierenasiel Ninove VZW.
mechelen
Waar vind ik Australische Herder pups te koop? DogCatandCo.
De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijvershond, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Karakter van de Australische Herder.: Het ras werd voor hard herderswerk gefokt. De honden zijn zeer actief en behoren in handen van actieve baasjes. Enkel fysieke inspanningen zijn voor deze honden niet voldoende. Opdat de hond niet het slachtoffer van verveling wordt, wordt er aangeraden met deze hond een hondensport te beoefenen zoals agility. De honden zijn zeer waakzaam en hebben een goed herdersinstinct. Desalniettemin is het geen klassieke waakhond, maar wordt hij door de overheid vaak als zoekhond gebruikt voor drugs e.d. De honden zijn in het algemeen vriendelijk. Verzorging van de Australische Herder.: De vachtverzorging begint met het goed doorborstelen en kammen van de vacht om losse haren en eventuele klitten te verwijderen. De vacht van de Aussie is niet erg klitgevoelig.
Kooikerhondjes kooikerhondje pups kruising puppies te koop.
hondensoorten kruising maltezer yorkshire te koop chihuahua pups te koop brugge. langstokhaar duitse herder pups te koop. kruising maltezer yorkshire te koop. csipirkei cocker spaniel kennel. csipirkei engelse cocker spaniel. field spaniel pups te koop. verschil golden retriever labrador. Golden Retriever Labradorforum. Meer resultaten voor chihuahua pups te koop brugge. chihuahua pups te koop brugge. chocolade chihuahua pups te koop. langharige mini chihuahua pups te koop. te koop chihuahua pups. chihuahua pups te koop west vlaanderen. chihuahua pups te koop bij particulieren. chihuahua pups te koop brugge. chihuahua pups te koop antwerpen. Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen. mini cooper 2dehands. Kruising pups Te koop 295 in Pittem Egem Tweedehands.nl. Wij hebben 2 mooie kruising pups ter beschikking. Het is een reutje en een teefje, zie foto's, deze zijn van de pups zelf. De mama is een Weimaraner en de papa is een Mechelse Herder.
Duitse mechelse herder pups kruising Te koop 2dehands.be.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel Duitse mechelse herder pups kruising is helaas verwijderd. Hallo, Hierbij verkoop ik mijn puppy's. Betreft een kruising van mechelse en een duitse herder. Ze zijn geboren op 6 augustus, zijn ontwormd, gechipt, en hebben een belgisch paspoort.
Honden Veeweyde-Turnhout.
Overslaan en naar de inhoud gaan. U bent hier. Home Onze dieren Honden. ras geslacht Afbeelding leeftijd status. Anatolische herder x Stafford. mix engelse stafford. mix engelse stafford. reu / steriel. Teef / steriel. Meld het hier. Nieuw wachtwoord aanvragen.
argentina outlet duitse herder kennel kruising duitse herder mechelse herder pups.
Het ras is zeer geschikt voor africhting en heeft een sterke bewakingsdrift. Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder. Vaalrood met zwarte punten, liefst met zwart masker en zwarte oren. argentina outlet duitse herder kennel kruising duitse herder mechelse herder pups. mechelse herder kruising duitse herder.
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
super mooie pups prijs vanaf 600 allen direct af te halen huiselijk geboren gewent aan kinderenkatten, en andere honden, alle voorzien van nodige vaccinatiesontworming. Boston terrier pups. kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Bordeauxdog, kortharig, raszuiver. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. overige rassen 13. Franse bulldog 5. Shih tzu 4. Duitse herder 3. Golden retriever 3. Berner sennen 2. Border collie 2. Cocker spaniƫl 2. Engelse bulldog 2. Mechelse herder 2.
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
15 juli 2012 om 2238.: Hallo ik wou weten of iemant ervaring had over een kruising duitse en mechelseƂ Herder in de knpv of gewoon over het algemene karakter van die kruising? Alvast bedankt voor alle info! Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Kruising" duiste en mechelse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Men hoeft niet bang te zijn dat het haar in de knoop gaat of gaat klitten.Het grootste deel van het jaar is een regelmatige borstelbeurt met een stevige kortharige borstel of een borstelhandschoen ruimschoots voldoende om de losse haren en vuil te verwijderen. Omgang met kinderen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding. Laat echter nooit kinderen achter bij eender welke hond van welk ras ook. De Mechelse Herder komt uit de Kempen en het Noorden van Brabant. Hij werd daar gebruikt als drijver en hoeder van schaapskudden. Het ras is zeer geschikt voor africhting en heeft een sterke bewakingsdrift. Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder. Vaalrood met zwarte punten, liefst met zwart masker en zwarte oren.

Contacteer ons