langharige duitse herder kennel
 
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door anoniem272 30 jan 2012 1340.: Aan Feda: Ik lees je bericht van maart 2011 dat je een Duitse herder hebt aangeschaft bij Hooyer. Wij hebben vorig jaar sept/ okt ook een Duitse herder van dhr gekocht.
jetski
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels.
ziggo
Oud Duitse Herder oudduitseherder.startze.nl.
Yaco van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. Deutscher Rassehunde Club. Registratie van oudduitse herderhonden in Nederland. Honden Service Over" Betuwe." STAP natuurlijk met uw hond. Honden Service Over" Betuwe." Hondensportvereniging KC Arnhem omstreken. Alles voor de hond. Dier Totaal Service. Duitse Herder Shop.
voorwaarden persoonlijke lening
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
seo tools
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Naast onze herders hebben wij ook Duitse doggen Maine Coons. Onze honden verblijven voornamelijk in en om ons huis, wij hebben geen kennelhonden al worden ze wel bekend gemaakt met zowel een bench als een kennel zodat het geen onnodige stress voor ze geeft wanneer ze hier toch tijdelijk in verblijven. Dit kan zijn ivm een loopsheid van een teef, een extreem modderige hond of tijdens een vakantieverblijf. U bent natuurlijk van harte welkom om kennis met ons en onze honden te komen maken. Onze liefhebberij voor de Herder is al in onze kinderenjaren ontstaan. Beide zijn wij opgegroeid met herders waarvoor de keuze voor deze rashond voor ons heel vanzelfsprekend was. Onze eerste gezamenlijke langharige Duitse herder was Robin.
zwemvijver
Over-ons.
Zij fokt zowel Zwitserse herders als oudDuitse herders. Alleen verwachtte ze op dat moment een nestje zwarte Duitse herder pups en geen witte. Er was nog plaats op de lijst. Mij maakte het eigenlijk niet veel uit, het was een herdershond!
tanden witter maken
Oud Duiste Herder: Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel.
Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel. dracht van een hond. Oud Duiste Herder. Foto's' van Timberly. Doorzoek de website. Doorzoek de website. Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier. Startpagina Oud Duiste Herder. Oud Duitse Herder.
adwords account
Pupinfo LSOHV.
Op 4 januari zijn er 10 pups geboren, 4 reuen en 6 teven in de kleuren zilvergrauw, zwart/bruin, grauw en zwart/zilver. Voor meer informatie zie website fokker of Megans Pride. Oudduitse Herder Kennel My Best Friend. Viera du Fond des Aulnes.
apotheek van wacht beringen
Langharige duitse herder pups Honden 2dehands.be.
honden duitse herder pups. oud duitse herder pups. border collie pups. duitse herder pups te koop. mechelse herder pups. belgische herder pups. Categorie├źn Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes voor langharige" duitse herder pups."
immobilienmakler bonn
Home.
Oudduitse Herder Kennel van de Victory en of the Dutch Victory. Deze website is gemaakt om u te laten kennismaken met de/onze Oudduitse Herders. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals gedrag en gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, breitensport enz. Het is een hond die eigenlijk alles leuk vind, graag betrokken is bij het gezin de roedel en goed overweg kan met eventueel aanwezige kinderen en/of andere huisdieren. Kortom: en vriendin voor het leven. Mijn gezin bestaat uit echtgenoot en 2 zonen van 32 en 35 jaar oud. Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders. Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
mercedes horloge

Contacteer ons