langstokhaar duitse herder kennel
 
Cuando.
Na heel lang zoeken naar een geschikt nieuw maatje voor Cassy en Djarré kwamen wij in september uit bij de kennel Jipo Me in Tsjechië. De eigenaar Jiri Novotny is al meer dan 30 jaar trainer en fokker van Duitse Herders in dit land en heeft samen met zijn partner de kennel Jipo Me en z Jirkova Dvora.
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Het zijn zwarte en wolfsgrauwe pups. De ouders vd pups hebben goede lijnen. Voor info graag bellen. De pups mogen na 27 juli opgehaald worden. Eukanuba Growing Puppy Large Breed Kip Hondenvoer 12 kg. Vóór 2200: besteld morgen in huis! Eukanuba growing puppy large breed kip hondenvoer 12 kg hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Eukanuba puppy junior large breed voeding wordt aanbevolen voor grote honden zoals duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers. Aangezien pups van. Duitse herder pups nieuw nestje langhaar.
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Welkom op de website van. Oudduitse herder kennel van de Peelbloem. Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam. Tes en haar dochter Asja zijn onze 2 Langstokhaar/Oudduitse Herders. Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis, wij hebben ze niet in kennels, hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf.
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
Nieuws van kennel t Massink. Kijk op de. Langstokhaar en Oudduitse Herder Vereniging LSOHV Facebook.
Nieuws van kennel t Massink. Kijk op de pupinfo pagina. Op de pagina pupinfo heeft u een overzicht van alle te verwachten nestjes Oudduitse Herders en Duitse Herder Langstokhaar. Heeft u interesse in een Oudduitser Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houd dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen.De LSOHV maakt zich.
argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen.
Argentina Outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen. Inlichtingen: 06 Kennel v h Burgerbosch Oase wenst U prettige feestdagen en een gezond/sportief 2015 toe. Duitse herder Kennel de Korten Bruggert uitsluitend voor langstokhaar Duitse herders Fam Smits/Lagrouw de Korten Bruggert ER Eethen 06 Op zoek naar een ventilator?
Hondenvrienden.be Oudduitse herder.
De langstokhaar duitse herders worden wel nauwkeurig geselecteerd waardoor de oudduitse herder over het algemeen stabiel en sociaal is. De oudduitse herder is vooral een grote knuffelbeer en heeft meestal niets kwaads in de zin. Maar wanneer de nood aan de man is zal ie er wel voor je zijn. Ik zal proberen nog wat eigenaars/fokkers te strikken die er wat meer over kunnen schrijven. Verdere info over onder andere het gedrag van de oudduitse herder vinden jullie op dit forum.: Met dank aan kennel Van Chika's' Erf omdat ik een foto van hun Birka mocht gebruiken.
Duitse Herder.
Aanmelden door Lid. Vraag en antwoord. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Duitse herder Yvonne van der Meer.
Oud Duitse Herder Langstokhaar kennel. Oudduitse Herder kennel. Oud duitse Herder kennel. van de Wijde Einder. Hanne Beltman https//www.facebook.com/profile.phpid100009541780513reftsfrefts.: Oud duitse Herder Kennel. Oud duitse Herder kennel. of Ancient Wolfspirit. Inge van Velthuijsen. Oud duitse Herder kennel. of Dragons Fire.

Contacteer ons