langstokhaar duitse herder kennel
 
Duitse Herder.
Aanmelden door Lid. Vraag en antwoord. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Boxsprings
Duitse herder Yvonne van der Meer.
Oud Duitse Herder Langstokhaar kennel. Oudduitse Herder kennel. Oud duitse Herder kennel. van de Wijde Einder. Hanne Beltman https//www.facebook.com/profile.phpid100009541780513reftsfrefts.: Oud duitse Herder Kennel. Oud duitse Herder kennel. of Ancient Wolfspirit. Inge van Velthuijsen. Oud duitse Herder kennel. of Dragons Fire.
waterontharder doe het zelf
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Door te vaak en te veel kammen wordt de huid namelijk gestimuleerd en daardoor zal de vacht meer verharen. Meer weten over dit ras? LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging https//www.lsohv.nl/.: Duitse Herder Club: http//www.dhcn.nl/.: TEL: 0570-62 34 33. 24 uur per dag bereikbaar.
wordpress seo
Cuando.
Na heel lang zoeken naar een geschikt nieuw maatje voor Cassy en Djarré kwamen wij in september uit bij de kennel Jipo Me in Tsjechië. De eigenaar Jiri Novotny is al meer dan 30 jaar trainer en fokker van Duitse Herders in dit land en heeft samen met zijn partner de kennel Jipo Me en z Jirkova Dvora.
hypothecaire lening simulatie ing
Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers Honden Page.
Onze Langstokhaar Duitse Herder Kennel is gelegen in Zuid Limburg, Onze teven zijn op zowel heupen als ellebogen geröntg, wij zoeken altijd zeer goed passende dek reuen die perfekt in onze bloedlijnen passen, en waar van wij verwachten dat er puppies uitkomen zoals wij ze zelf willen, indien er interesse in een pup is kunt U altijd vrijblijvend kontakt met ons opnemen.
adwords uitbesteden prijzen
Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf" langhaar duitse herder langstokhaar duitse herder Hailey van Chika's' Huis oudduitse herder.
Kleur/vacht: zwart/bruin / langstokhaar. Hoogte: 575, cm. HD en ED beoordeling.: HD fast-normal en ED vrij. Rntgologisch geen bemerkingen. 11 06.2017, Junghundklasse, titel World Champion, SG1. 11.06.2017, Junghundklasse, titel Europa Champion, SG1. Hailey stelt zich voor.: Toen ik 6 maanden oud was is mijn allerliefste vrouwtje plotseling. Zoals mijn vrouwtje het wilde, ben ik terug in. Oirschot gaan wonen. Ik heb het hier prima naar mijn zin. Ik houd van knuffelen, en ben een allemansvriend. Ondertussen ben ik uitgegroeid tot een prachtige herder, die er volgens het vrouwtje mag zijn. Klik hier voor de foto's' van Hailey klik hier. Eine mittelgroe, mittelkrftige, typvolle Hndin mit sehr schnem Ausdruck und femininem Kopf. Hoher Widerrist, fester und gerader Rcken, sehr gut gewinkelte Vorhand, hervorragend gewinkelte Hinterhand, sehr gute Lnge und Lage der Kruppe, bei festem und geradem Rcken. Vortritt frei, bei hervorragendem Nachschub aus der Hinterhand. Sehr gute Gnge, korrekter Schrittwechsel. Zuchtbewertung: Vorzglich VA. Copyright: Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming! Tekst, foto's' en andere info op deze website zijn eigendom van oudduitse herder kennel Van Chika's' Erf Huis.
google analytics website
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
duitse herder pup met stamboom. Duitse herder kennel, from si-ca-ja home heeft nog 1 reutje beschikbaarhet, nest bestaat uit 4pups de pups zijn geboren op 19-2-2019, allebei de ouders zijn aanwezig en zijn voledig gerontgen op hded, lowocd. Ozzy vom muikenshof igp 2 uv en aangekeurd 19/20 en zg gelopen show.zeer sociaal reu.
lening
Duitse Herdershond Langstokhaar.
De rasvereniging; Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden is bezig met de gezondheid van de Duitse herdershond, langstokhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en Elleboogdysplasie.
mcc
duitse herder duitse herder fokker puppy duitse herder.
Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond. De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld.
webdesigner antwerpen
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt. Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig.
elektriciteit opslaan

Contacteer ons