langstokhaar duitse herder kennel
 
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
Pups groeien in huis op! Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen.
online lening aanvragen
Hondenvrienden.be Duitse herder langharig.
Je kan wel eens op de website van de VVDH rondneuzen op zoek naar fokkers: www.wwdh.be Ook bij nesten met 2 stokharen kunnen langstokharen geboren worden, dus daar kan je ook geluk hebben. Veel succes op je zoektocht. Ik vermoed een typfoutje? Wij hebben een langstokhaar Duitse Herder van von Ratsenheim.
kredieten samenvoegen
Nieuws van kennel t Massink. Kijk op de. Langstokhaar en Oudduitse Herder Vereniging LSOHV Facebook.
Nieuws van kennel t Massink. Kijk op de pupinfo pagina. Op de pagina pupinfo heeft u een overzicht van alle te verwachten nestjes Oudduitse Herders en Duitse Herder Langstokhaar. Heeft u interesse in een Oudduitser Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houd dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen.De LSOHV maakt zich.
hogeschool leuven
Pups Melyanna Kennel Melyanna.
29 mei 2014. Kennel Melyanna Pups. Jarenlang heb ik me bezig gehouden met de africhting van mijn eigen honden en het lesgeven aan mensen met pups en oudere honden. Sinds een jaar of tien hou ik me ook bezig met het fokken. Eerst met Welsh Corgi Kyra en Border Collie Yentle. Sinds een paar jaar fok ik ook met onze Duitse herders. Sinds 1 januari 2011 is de haarvariëteit langstokhaar erkend binnen de Duitse herder wereld.
TMS
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam.
Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers Honden Page.
Onze Langstokhaar Duitse Herder Kennel is gelegen in Zuid Limburg, Onze teven zijn op zowel heupen als ellebogen geröntg, wij zoeken altijd zeer goed passende dek reuen die perfekt in onze bloedlijnen passen, en waar van wij verwachten dat er puppies uitkomen zoals wij ze zelf willen, indien er interesse in een pup is kunt U altijd vrijblijvend kontakt met ons opnemen.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Ja ik schrijf inderdaad qua hond dit omdat er wat de mogelijkheden betreft wel verschil zit in een Oudduitse herder ten opzichte van een langstokhaar Duitse Herder. Laten we het eens goed uitleggen vanaf het begin: Verschil Oudduitse Herder en Langstokhaar. Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Een groep met een andere visie op de manier van fokken dan zoals die in de afgelopen jaren door velen is gehanteerd in de Herderwereld.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups zoeken thuis. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt. Koop enkel bij erkende fokkers, u kan deze erkennen aan het HK nummer di. 12 juli 2018 2000: Kasterlee Tielen. Zeer mooie langharige Duitse Herder pups.
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders.
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Belgi. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.

Contacteer ons