langstokhaar duitse herder kennel
 
Oud Duitse Herder / Witjesverzendhuis.com Huisdierenbibliotheek.
De oudduitse herder is een middelgrote hond, het verschil tussen de oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oud Duitse herder machtiger en imposanter dan de Duitse Herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: diensthond, beschermhond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. De oudduitse herdershond heeft altijd 2 langstokharige ouders. Heeft de hond 2 kortharige stokhaar ouders, dan worden het langstokhaar duitse herders genoemd.
Welkom bij Oudduitse herder Kennel of the Golden Basket.
Menus provide your site with structure and help your visitors navigate your site. Although they are all based on the same menu module, the variety of ways menus are used in the sample data show how flexible this module is.
van de bonenburg.
Door haar zijn we geïnteresseerd geraakt in de Duitse Herder en zijn we begonnen met fokken van dit mooie hondenras. Uit het eerste nest van Donja kwam Antra van de Bonenburg. Zij werd Jeugdwinster van Nederland in 2003. In 2002 hebben wij ons laten registreren bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en gingen wij officieel Kennel van de Bonenburg heten. Uit één van de nesten van Antra van de Bonenburg hebben wij Kay Fieke van de Bonenburg, F-nest gehouden. Kay heeft het H-nest geworpen en daarvan hebben wij Holly Hope van de Bonenburg, H-nest gehouden. Uit het eerste nest van Holly hebben we Kaya van de Bonenburg K-nest gehouden. Zowel Holly als Kaya zijn Langstokhaar Duitse Herders.
ECLINLRBROT20183844, Rechtbank Rotterdam, C/10/538141 / HA ZA 17-1017.
De kern van het geschil spitst zich toe op de vraag of hond 3 de moeder is van hond 1 en dus of hond 1 een raszuivere Duitse herder langstokhaar is. gedaagden stellen dat hond 3 op 21 september 2010 is bevallen van vijf puppys, waaronder hond 1. eiseres betwist dit en heeft gewezen op het feit dat de vijf puppys in verschillende registers zijn ingeschreven en dat bij de inschrijving twee verschillende geboortedata zijn genoteerd. Verder constateerde eiseres, nadat zij hond 4 had gezien, verschillen in het uiterlijk tussen hond 4 en hond 1 waaronder de aftekening op de kop en kleurverschillen. eiseres heeft onderbouwd gesteld dat hond 1 waarschijnlijk een kruising is tussen hond 2 en een Witte herdershond.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Zuiderweg 6 1165 NA Halfweg Meer informatie. Duitse Herder kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Kennel van Goverwelle. Rhienderensestraat 23 6964 BG Hall Meer informatie. Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden. Type bedrijf: Hondenfokker. Of the Happy House. Johann Strauszstraat 11 4661 CN Halsteren Meer informatie. Ik fok af en toe een nestje uit liefhebberij met teefjes die goed gezond zijn en alle testen en shows hebben gedaan. Pups groeien op in huiselijke kring en worden met andere mensen, kinderen en. Type bedrijf: Hondenfokker. Von Loosbroeker Haus. Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond Meer informatie. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk. Zowel surveillance honden als. Hengelo Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Vom Haus Nirric. Kiesterzijl 56 8807 PG Herbaijum Meer informatie. Duitse Herder kennel, herplaatsing, bemiddeling. Type bedrijf: HondenfokkerHerplaatser., Van de Spoorlanden. IJsselmuiden Meer informatie.
argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen.
argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen. argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen. duitse herder kennel eethen. kruising mechelse herder duitse herder pups. duitse herder kennel west vlaanderen. duitse herder kennel eethen. duitse herder kennel brabant. wolfsgrauwe duitse herder kennel.
De Duitse Herder.
Het organiseren van activiteiten en erkende wedstrijden op het gebied van de jacht. Ras: Duitse Herder. F.C.I.-klassificatie: groep 1 herders en veedrijvershonden sectie 1 herdershonden met werkproef. Gebruik: veelzijdige gebruiks, herders en dienstgebruikshond. Leeftijd: 12-13 Jaar. De Duitse Herdershond is van origine een herdershond voor het hoeden van schapen. Nog steeds vinden in Duitsland jaarlijks kampioenschappen voor hoedende Duitse Herdershonden plaats. Het motto van Von Stephanitz, de oprichter van de Verein für Deutsche Schäferhunde 1899 was: geschiktheid voor het werk is het enige criterium voor schoonheid. Met dit kynologische concept, dat voortbouwde op de werkeigenschappen, van het ras, legde hij de basis voor het meest geliefde ras ter wereld. De Duitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. Belangrijke verhoudingen in maat: De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 cm, bij teven 55 tot 60 cm. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. De Duitse herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn.
Over ons: de Voorhorsthoeve, oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
We zijn aangesloten bij de LSOHV LangStokhaar Oudduitse herder Vereniging. Download het kennelcertificaat en fokcertificaat van onze Alyssa. Niets op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze het zij elektronisch, mechanisch of enige manier, zonder voorafgaande schriftelijke, toestemming van De Voorhorsthoeve. Alle fotos of geschreven stukken op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit houdt in dat niets van deze website zomaar gebruikt mag worden. Toestemming van ons is nodig. Het is tevens niet toegestaan om zonder toestemming een link naar de website van de Voorhorsthoeve te maken. Toestemming kan worden verleend en u kunt daartoe contact opnemen met ons wenuvoorhorst@planet.nl. De Voorhorsthoeve zomer 2012. De Voorhorsthoeve 2007. De Voorhorsthoeve rond 1950. De Voorhorsthoeve 1918. FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND 2021. D-Jay en Jolien. Alyssa Indy en Kely. KELY EN FAYA. ALLES OP DE PLEK op ALLES OP DE PLEK. Gea op ALLES OP DE PLEK. Gebruikersnaam op ALLES OP DE PLEK. Ursula Voorhorst op WEEK 6. Gebruikersnaam op WEEK 6. Zoeken op deze site. 2020 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Dorus fan Annes hiem. Do fan Annes hiem. Pups bij andere fokkers. Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam. Tes en haar dochter Asja zijn onze 2 Langstokhaar/Oudduitse Herders. Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis, wij hebben ze niet in kennels, hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf. We zijn aangesloten bij deze rasvereniging voor Oudduitse herders en Langstokharige herders klik op de banner. De pups groeien op in en om ons huis, tussen onze kinderen, honden, poes en veel visite. Dat ze goed gesocialiseerd worden vind ik erg belangrijk. U bent van harte welkom om met onze honden en ons kennis te maken, graag wel even bellen voor een afspraak.
Rasinformatie From Hope's' Vision.
Het is dan ook verstandig om uw pup aan te schaffen bij een fokker die is aangesloten bij een rasvereniging. Zo verkleint u de kans op deze aandoeningen, die veel zorgen en hoge behandelkosten met zich mee kunnen nemen. Soms kunnen Oudduitse herders op latere leeftijd last krijgen van Degereratieve Myelopathie DM, een ziekte waarbij het ruggenmerg wordt aangetast en die tot verlamming leidt. De eerste verschijnselen zijn een wankelende gang doordat de hond controle over de achterpoten verliest. Het dier heeft hierbij geen pijn. Er is helaas geen behandeling mogelijk. Wel kan de ziekte voorkomen worden door de ouderdieren te laten testen op DM. Zoals bij meer rassen komt ook bij de Oudduitse herder een aantal huidproblemen voor, waaronder atopie een jeukende, allergische huidreactie en Duitse herder Pyodermie. Deze laatste aandoening is waarschijnlijk deels erfelijk en komt alleen voor bij de Duitse herder en kruisingen hiervan voor. Hierdoor ontstaan spontane zweren, eerst op de rug en de achterpoten en later tot over het gehele lichaam.

Contacteer ons