mechelse herder kruising duitse herder
 
kruising mechelse herder X labrador 6 weken tot 8 maanden YouTube.
Gepubliceerd op 13 mei 2008. kruising mechelse herder X labrador compilatie van 6 weken tot nu 8 maanden. Aanbevolen door Merlin Danmark Music Group. Vas a quedarte Aitana Cover en LENGUA de SIGNOS Cocktail LìDS. Licentie aan YouTube verleend door.
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Ik zal ook even een plaatje zoeken over de duitse herder die ik super mooi vindt.: Dus het hoeft ook niet perse een langharige te worden.; Dit vind ik echt zielig.: Moet je kijken hoe laag hun achterkant is! Ik sta ook voor alles open dus een kruising vindt ik ook helemaal prima.
Onze Honden.
Teddy Berner Sennen. Aankomst Niet gekend. Aankomst Niet gekend. Pixie Amerikaanse Stafford. Aankomst Niet gekend. Aankomst Niet gekend. Dierenasiel regio Roeselare. Oude Stadenstraat 4. Facebook: Dierenasiel Regio Roeselare open groep. Verantwoordelijke dierenasiel: Karel Boeve. Neem contact met ons op via dit formulier.
Hond adopteren uit een dierenasiel?
Teef 9 jaar. Beste kandidaat adoptant, als u interesse heeft lees dan aub eerst de info door en stuur dan een woon-werk-gezinsbeschrijving en bijkomende. Teef 5 jaar. Ik ben Kita, een Mechelse herder teef van 05/01/2015. Mijn baasjes moesten verhuizen en deden me op pension, maar haalden me helaas niet meer.
Verkocht Dogcentre Holland.
Ras: Kruising Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse herder. Honden te koop. Het is onmogelijk alle honden die ons verlaten naar een nieuw thuis hier te plaatsen. Hier is echter een impressie van de typen honden die we verkocht hebben. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse Herder. Verken de site. Consignatie en training.
schotse vouwoorkat schotse vouwoorkat fokker kruising duitse herder schotse collie.
Prachtige puppies te koop kruising duitse herder mechelse herder vader mooie duitse herder moeder mechelse herder uit werk-sportlijn nest bestaat uit 10 pups er zijn nog 3 reutjes en er is 1 teefje nog beschikbaar beide ouders vrij van erfelijke ziektes en ouders beide aanwezig puppies groeien op in.
Waakhond.
We hebben vroeger een Belgische Herder gehad allé geen zuivere, was precies een kruising met een Duitse Herder. Zo lief, trouw en gehoorzaam als het maar kan maar zodra er een vreemde in de buurt komt blaffen gelijk zot en owé als die over de grens kwam dan had m die vast.
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De rug is recht en gespierd en de staart is vol en buigt naar beneden. De vacht is dik en ruw en kan zwart, geelbruin, zwart met geelbruin of grijs zijn. De vacht dient hard te zijn en van een gemiddelde lengte; exemplaren met een langharige vacht komen echter vaak voor. Het ras wordt ongeveer 10 tot 12 jaar oud. Duitse Herders kunnen goed overweg met kinderen en met andere huisdieren waarmee ze zijn opgegroeid, maar door hun waakinstinct zijn ze vaak argwanend naar vreemden. Het ras wordt beschouwd als slim en makkelijk te trainen. Sommige slecht gefokte Duitse Herders kunnen erg gespannen en nerveus zijn. In combinatie met een slechte socialisatie en onvoldoende training, is te waaks zijn en agressief gedrag een risico. Omdat Duitse Herders groot en sterk zijn en sterke waakinstincten hebben, is het van het grootste belang om Duitse Herders van gerenommeerde fokkers te kopen.
hondensoorten csipirkei cocker spaniel kennel kruising mechelse herder duitse herder pups.
kennel duitse herder. kruising mechelse herder duitse herder pups. kruising duitse herder mechelse herder. kruising mechelse herder duitse herder. mechelse herder vs duitse herder. oudduitse herder vs duitse herder. kruising mechelse herder hollandse herder. duitse herder werklijn fokker. X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Deze knappe Herder kruising werd door zijn vorige baasjes afgestaan in het dodenstation. Zonder al te veel emotie keerden ze hun rug naar hem toe, wetende dat de kans groot was dat hij daar niet levend zou uitkomen. Gelukkig konden wij tijdig het verschil voor hem betekenen! Meunier kan het goed vinden met andere honden, maar tegenover andere zelfzekere honden durft hij zich wel eens te stellen. Hij is erg trouw, en een slimme, leergierige hond, en een echte werkhond die alles voor zijn baasje over heeft. Een kompaan voor het leven. Meunier is een grote hond Duitse herdermix Hij is 51 cm hoog en weegt 22 kg.

Contacteer ons