mechelse herder kruising duitse herder
 
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
ik had vroeger een kruising duitse herder, flurk, ik vermoedde al kruising met belgische herder. maar nu ik dit lees kan ik het bijna helemaal zeker zijn: haar karakter paste hier net tussenin een prachthond was ze Omhoog. Geplaatst: 15 Jun 2008 1719.: Geregistreerd: 08 Feb 2008 2122.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Oudduitse herder. Aantal honden: 2. Het is net wat je van je hond verwacht.Wat ik altijd lees en hoor, is dat een Duitser makkelijker te trainen is en een Mechelaar is nerveuzer moet echt wat te doen hebben. Bij mijn vriend hadden ze een Groenendaeler X Mechelaar en die schijnt vroeger ontzettend druk te zijn geweest. Niet normaal meer! Maar daar zat natuurlijk ook een Groenendaeler in en dat zijn zeker niet de gemakkelijkste. Toch vond ik dat ook een geweldige hond. Hij is bijna 18 geworden! Geplaatst: 18 Jun 2008 1622.: Geregistreerd: 16 Jun 2008 1637.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Mechelse herder, xMH.
Mechelen
Kruising MH/ Duitse Herder.
Belgische Herders Forum. Kruising MH/ Duitse Herder. Pagina's: 1 Omlaag. Auteur Topic: Kruising MH/ Duitse Herder gelezen 8267 keer. Kruising MH/ Duitse Herder. Gepost op: september 13, 2010, 210627: pm. Mijn pup Boyco een kruising Mechelse/Duitse Herder. Nou reageren mensen hier vaak een beetje vreemd op.
Mechelen
Argentina Outlet duitse herder kennel belgie kruising mechelse herder hollandse herder.
Wij hebben 1 kruising Mechelse herder / Hollandse herder en de andere is een kruising Witte Duitse herder / Tervuerense herder. Karakters zijn super lief, luisteren goed, willen voor je werken, attent, oplettend, waaks, vriendelijk, vol goede wil en tegelijk ook pittig.
Mechelen
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum Archief Kruising duiste en mechelse herder? 15 juli 2012 om 2238.: Hallo ik wou weten of iemant ervaring had over een kruising duitse en mechelse Herder in de knpv of gewoon over het algemene karakter van die kruising?
kredieten samenvoegen
Kruising Duitse Herder x Mechelse Herder pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Duitse Herder x Mechelse Herder pups is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, 4 vrouwelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës.
leningen berekenen
Kruising Duitse herder met Mechelse herder pup tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Kruising Duitse herder met Mechelse herder pup. Kruising Duitse herder met Mechelse herder pup. Kruising Duitse herder met Mechelaar pups. Bij voorkeur 0-3maand max 6 maand oud. We zijn op zoek naar een teefje. Graag foto van de respectievelijke vader/moeder bezorgen.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
In opvang was het een gelukkige. Kruising Duitse en Mechelse herder. Met pijn in ons hart, zullen wij afstand moeten doen van onze lieve bella. Door onverwachte ziekte en drukte krijgt zij niet de aandacht die zij hoort te krijgen van ons.
Hondenvrienden.be Bijtgedrag Mechelse Herder.
Het duurde niet lang of ik had het gevoel dat een nieuwe pup het verdriet wel zou verzachten. Dus na goed overleg met men ouders en de liefde voor herdershonden opgegroeid met mechelse en duitse herder. wist ik een kruising tussen een mechelse en duitse herder te bemachtigen.

Contacteer ons