oudduitse herder vs duitse herder
 
oudduitse herder fokkers.
Zoeken naar: Zoeken. Fokkers ADRV e.V. Aangesloten fokkers ADRV eV. Van Chikas Erf. Van Santvliet Hoeve. Von Schloss Bladenhorst. Aus der Soester Börde. Von Strickers Kotten. Proudly powered by WordPress R2D2 is a child Theme of Twenty Thirteen by Robert Dall.
Home.
Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel. In deze periode heb ik via de Dierenbescherming de cursus voor hondentrainster gevolgd en heb 13 jaar lang mensen geleerd hoe met hun pup/hond om te gaan, met erg veel plezier. Een aantal jaren later overleed Kelly. Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht.
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Echter: de Oud Duitse Herdershonden worden bewust gefokt op beharing alsmede de rechte, niet aflopende rug. De Oud Duitse Herdershond zou sterker zijn dan de Duitse Herdershond en zou minder problemen hebben met rug en heupen. Het gangwerk van dit ras straalt een enorme veerkracht en elegantie uit.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Fientje is de door mij gefokte dochter van de veel te vroeg overleden Siska en mijn dekreu Jones. Ze is de derde generatie Oudduitse Herders die ik zelf heb gefokt. Ze woont in het gezin van Vera en is uitgegroeid tot een geweldige dame met een prachtige kleur, het golden sable van haar vader. Ze is heel vriendelijk maar laat ze zich de kaas niet van het brood eten. Ze is dol op spelen met andere hondjes maar kan nog wel eens onstuimig aan komen denderen. Een echte Oudduitser dus. Fien is HD/ED/DM vrij. Lees verder over Phine. Geschreven op 12-12-2016 2141.: Gatsby Herbu Czarny Wilk, gefokt door Magdalena Salzman. Deze prachtige kerel heb ik met hulp van bevriende fokker Jolante Kornak in Polen gevonden. Zijn stamboom is bijna volledig Oudduits. Je vind er nauwelijk Duitse Herder langstockhaar voorvaders in.
Welkom bij v. Marjan's' meute.
Welkom op mijn website! Mijn eerste Oudduitse Herder Puck in de zomer van 2002. Hallo, mijn naam is Marjan Regtuit. Deze site is bedoeld om u kennis te laten maken met mijn Oudduitse herdershonden. De teefjes waar mee gefokt wordt zijn Sanna, Loek en Jodie.
pupje oudduitse herder Geleidehondenschool Herman Jansen.
maart 2019 M D W D V Z Z. Zomaar wat leuke fotos. Overweegt u een geleidehond aan te vragen? Wordt u ook gastgezin? Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM. pupje oudduitse herder. 2019 Geleidehondenschool Herman Jansen is powered by WordPress.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
De hond heette Hektor Linksrhein. Hij besloot deze hond aan te kopen en op 22 april 1899 bracht de Ritmeester deze hond uit op een tentoonstelling in Karlsruhe onder de naam: Horand vom Grafrath Op dezelfde dag richtte hij de Deutschen Schäferhunde-Verein SV op. In september 1899 werd de rasstandaard van de Duitse Herdershond aangenomen en in mei 1900 werd het fokregister Zuchtbuch goedgekeurd met als stamvader van de huidige Duitse Herder: Horand vom Grafrath. Hij werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01 In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
De herder is een mooi en sterk gebouwde herder. Het verschil tussen de Oudduitse herder en Duitse herdershond is het verschil in lengte van de vacht. Verder loopt de ruglijn van de Oudduitse herder recht, terwijl die van de Duitse herder schuin afloopt.
Wat is het verschil tussen een Oudduitse Herder en een langstokhaar? Amarok Shepherds.
Oudduitse Langharige herdershonden zijn Duitse herdershonden met een geremd temperament. Ze zijn niet alleen van forser van postuur, ze zijn ook beheerster en rustiger van aard. Een Oudduitser is geen hond die, op bevel of spontaan, altijd en onmiddellijk uitbarst in activiteit. Hij neemt de tijd, kijkt en controleert eerst, voordat hij reageert. Het is een menslievende hond met een zachtaardig karakter die zich van nature graag aanpast, een vriend voor alle vriendelijke mensen. Daarentegen kent hij goed het onderscheid tussen vriend en vijand. En als het nodig is, doet hij dat ook! Submit a Comment Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Zoeken naar: Zoeken. Meest recente berichten. Waarom het belangrijk is je hond te laten snuffelen. Waarom eten honden gras? Vraagt de vacht van een Oudduitse Herder veel verzorging? Wat is het verschil tussen een Oudduitse Herder en een langstokhaar?
De Oudduitse Herder.
Het verschil met de Duitse Herder is zijn lange haar, maar ook is zijn ruglijn recht, en niet schuin aflopend zoals momenteel de Duitse Herder gefokt wordt. Naast de zwart-bruine kleurstelling van de Duitse Herder, komt de Oudduitse Herder ook voor in andere kleurstellingen, te weten, zwart, grauw, grijs blauw, en combinaties hiervan.

Contacteer ons