oudduitse herder vs duitse herder
 
oudduitse herder fokkers.
Zoeken naar: Zoeken. Fokkers ADRV e.V. Aangesloten fokkers ADRV eV. Van Chikas Erf. Van Santvliet Hoeve. Von Schloss Bladenhorst. Aus der Soester Börde. Von Strickers Kotten. Proudly powered by WordPress R2D2 is a child Theme of Twenty Thirteen by Robert Dall.
boxspring met opbergruimte
Home.
Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel. In deze periode heb ik via de Dierenbescherming de cursus voor hondentrainster gevolgd en heb 13 jaar lang mensen geleerd hoe met hun pup/hond om te gaan, met erg veel plezier. Een aantal jaren later overleed Kelly. Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht.
2 hands auto
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Echter: de Oud Duitse Herdershonden worden bewust gefokt op beharing alsmede de rechte, niet aflopende rug. De Oud Duitse Herdershond zou sterker zijn dan de Duitse Herdershond en zou minder problemen hebben met rug en heupen. Het gangwerk van dit ras straalt een enorme veerkracht en elegantie uit.
arbeidscontract tekenen bedenktijd
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Fientje is de door mij gefokte dochter van de veel te vroeg overleden Siska en mijn dekreu Jones. Ze is de derde generatie Oudduitse Herders die ik zelf heb gefokt. Ze woont in het gezin van Vera en is uitgegroeid tot een geweldige dame met een prachtige kleur, het golden sable van haar vader. Ze is heel vriendelijk maar laat ze zich de kaas niet van het brood eten. Ze is dol op spelen met andere hondjes maar kan nog wel eens onstuimig aan komen denderen. Een echte Oudduitser dus. Fien is HD/ED/DM vrij. Lees verder over Phine. Geschreven op 12-12-2016 2141.: Gatsby Herbu Czarny Wilk, gefokt door Magdalena Salzman. Deze prachtige kerel heb ik met hulp van bevriende fokker Jolante Kornak in Polen gevonden. Zijn stamboom is bijna volledig Oudduits. Je vind er nauwelijk Duitse Herder langstockhaar voorvaders in.
ontstoppers
Welkom bij v. Marjan's' meute.
Welkom op mijn website! Mijn eerste Oudduitse Herder Puck in de zomer van 2002. Hallo, mijn naam is Marjan Regtuit. Deze site is bedoeld om u kennis te laten maken met mijn Oudduitse herdershonden. De teefjes waar mee gefokt wordt zijn Sanna, Loek en Jodie.
j&r dakwerken
pupje oudduitse herder Geleidehondenschool Herman Jansen.
maart 2019 M D W D V Z Z. Zomaar wat leuke fotos. Overweegt u een geleidehond aan te vragen? Wordt u ook gastgezin? Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM. pupje oudduitse herder. 2019 Geleidehondenschool Herman Jansen is powered by WordPress.
kitchenaid classic
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast. Er bestaan 2 soorten Oud-duitse herders. De oorspronkelijke DDR lijn, dat is de Oost-Duitse lijn. De West-Duitse lijn is de kynologische lijn, de zogenaamde showlijn. Een Oudduitse Herder opvoeden. De Oudduitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
rosé
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Om de hond te gebruiken als waak en verdedigingshond, moet de hond over moed, strijdlust en hardheid bezitten. Verder moet de hond wat betreft zijn karakter zelfverzekerd, evenwichtig en goedaardig zijn. De Duitse herder is een van de populairste hondenrassen, die zeer goed als familiehond kan dienen. De Duitse herder houdt van werken, en laat zich makkelijk voor ieder doel africhten. Er zijn dan ook vele verschillende soorten hondenverenigingen, waar men met de Duitse herder terecht kan. De Oudduitse herder is ontstaan uit de Duitse herdershond. De herder is een mooi en sterk gebouwde herder. Het verschil tussen de Oudduitse herder en Duitse herdershond is het verschil in lengte van de vacht.
apotheek
Wat is het verschil tussen een Oudduitse Herder en een langstokhaar? Amarok Shepherds.
Wat is het verschil tussen een Oudduitse Herder en een langstokhaar? sep 29, 2018 Raskenmerken Oudduitse Herder. De oudduitse herder is eigenlijk een langstokharige herdershond, die gefokt wordt op zijn beharing en rechte niet aflopende rug. Alle oudduitse herdershonden stammen oorspronkelijk uit worpen van kortharige herdershonden. Tot 1991 mocht van de herdershondvereniging, de SV, ook met deze honden gefokt worden. Maar toen veranderde men de rasstandaard en de langstokharige werd niet meer toegestaan. Er waren echter al altijd liefhebbers van de langstokharige varianten en zo ontstonden de eerste fokverenigingen. Aangezien de lange haren bij de duitse herder op een recessief gen ligt, komen er ook nu nog steeds puppies met langharige vacht uit worpen van kortharige ouders.
executive coaching
De Oudduitse Herder.
dieren veel is gefokt, is deze afwijking vrij algemeen voorkomend geworden bij de Duitse Herder, en daardoor ook bij de Oudduitse Herder. De ouderdieren worden middels röntgenfotos via de PennHip methode, of op de klassieke methode beoordeeld. Er zijn dan 5 klassen van HD.:
seo adwords

Contacteer ons