oudduitse herder vs duitse herder
 
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Wij beantwoorden geen mails, dat. Oude Honden Postkaart Duitse Herder, Schäferhund, Germany. Deze mooie kaart is in goede conditie. Ze is niet gelopen. Deze kaart komt uit duitsland. Verzendkosten 087, cent. Het bod is excl. Alleen bieden als u ook gaat reageren bij akkoord van uw bod en akkoord gaat met de verzendkosten. Als ik akkoord ga stuur ik u mijn bankgegevens en daarop. Pro plan puppy large breed robuust kip/rijst. Pro plan puppy large breed robuust kip/rijst pro plan puppy large breed robust rijk aan kip en rijst door de geschiedenis heen zijn grote rassen gefokt voor hun kracht of hun snelheid, wat twee fundamenteel verschillende lichaamstypes opleverde: robuust en atletisch. Recent onderzoek toonde aan dat deze. Te koop pups kruising Duitse Herder-oud Duitse Herder.
Adopteer.be.
Duitse Staande Hond draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar. Engelse Cocker Spaniël. Engelse Springer Spaniël. Engelse Staffordshire Terriër. Engelse Toy Terriër. Grand Anglo Francais. Grand Basset Griffon Vendéen. Great Japanese Dog. Griffon Blue de Gascogne. Grote Zwitserse Sennenhond. Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Old English Bulldog. Old English Sheepdog. Parson Russell Terriër. Petit Basset Griffon Vendéen. Petit Blue de Gascogne. Polski Owczarek Nizinny. Russische Toy Terriër. Shetland Sheepdog Sheltie. Staffordshire Bull Terriër. Welsh Springer Spaniël. West Highland White Terriër Westie. Zwarte Russische Terriër. Geslacht Maakt niet uit. Gecastreerd/Gesteriliseerd Maakt niet uit. Leeftijd Maakt niet uit. Formaat Maakt niet uit. Kan bij honden? Maakt niet uit Ja. Kan bij katten? Maakt niet uit Ja. Kan bij kleine kinderen? Maakt niet uit Ja. Kan bij grote kinderen? Maakt niet uit Ja. Kan alleen thuis zijn? Maakt niet uit Ja. Kan mee in de auto? Maakt niet uit Ja. Land Maakt niet uit. Nog in het buitenland. Provincie Maakt niet uit. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Asiel Maakt niet uit. t Kattenkwaad Vzw. 4a rescue tenerife. 4Voeters in Nood VZW. Alina en Anda animal shelter.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Met Bro Cookies Inc Next Generation hopen we een nieuwe, gezonde generatie Duitse Herders LH te kunnen gaan fokken. Hij is, net als zijn broer George, een geweldig fijne vriend. Kerngezond, recht van lijf en leden met een super vriendelijk karakter. We zijn ontzettend blij met hem en hopen dat hij nog heel lang deel blijft uitmaken van onze roedel. Lees verder over Bro F.C.I. Nest 2017 Runa. Geschreven op 24-05-2017 2053.: Wij verwachten in de eerste week van juni de pups van Runa en Bear. Runa verwacht een groot nestje daarom kunnen we nog enkele reserveringen aannemen. Zowel Bear als Runa zijn zeer sociale honden. Super vriendelijk met een mooie will to please. Hun pups zullen vast en zeker uitgroeien tot hele fijne gezinshonden met hopelijk een mooi breed hoofd, flinke bone en gemiddeld groot. Wij verwachten in elk geval de sable kleur maar black tan en ook solid black is mogelijk. Deze pups krijgen een stamboom afstammingsbewijs Oudduitse Herder van de NVBK.
Welkom bij v. Marjan's' meute.
W elkom op mijn website! Mijn eerste Oudduitse Herder Puck in de zomer van 2002. Hallo, mijn naam is Marjan Regtuit. Deze site is bedoeld om u kennis te laten maken met mijn Oudduitse herdershonden. De teefjes waar mee gefokt wordt zijn Meijske, Miloe en Nanook.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Samen hebben wij twee kinderen, Patrick van veertien en Kevin van twaalf jaar. Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta, Chico en Eara, onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier, Astor, komen wonen. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen. Astor had een ernstige hartkwaal. Twee weken nadat wij Astor in hebben laten slapen is Tanja, een bruine New Foundlander bij ons gekomen. Tanja hebben wij uit het asiel gehaald. Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was.
duitse herder hondenkennel langharige duitse herder pups te koop.
Hij wordt meestal als laatst gebruikt bij langharige honden, omdat hij de vacht een zacht en glanzend uiterlijk geeft. oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Home Hondenrassen Artikels Je hond opvoeden EHBO voor honden Hondentest Fokkers Hondenscholen Rasverenigingen Links Hondennamen Contact. Kan alleen zijn. Heeft beweging nodig. Land van oorsprong. De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De Oudduitse herder is voortgekomen uit de Duitse herder en in veel opzichte hetzelfde. Verschillen tussen de twee rassen zitten met name in de vacht en ruglijn. De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder.
TransIP Reserved domain. Bezet!
How can I obtain a domain from another owner? TransIP is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Om de hond te gebruiken als waak en verdedigingshond, moet de hond over moed, strijdlust en hardheid bezitten. Verder moet de hond wat betreft zijn karakter zelfverzekerd, evenwichtig en goedaardig zijn. De Duitse herder is een van de populairste hondenrassen, die zeer goed als familiehond kan dienen. De Duitse herder houdt van werken, en laat zich makkelijk voor ieder doel africhten. Er zijn dan ook vele verschillende soorten hondenverenigingen, waar men met de Duitse herder terecht kan. De Oudduitse herder is ontstaan uit de Duitse herdershond. De herder is een mooi en sterk gebouwde herder. Het verschil tussen de Oudduitse herder en Duitse herdershond is het verschil in lengte van de vacht.

Contacteer ons