oudduitse herder vs duitse herder
 
rasstandaard oudduitse herdershond.
In de bloedlijnen van de oudduitse herder, kom je dus ook de kortharige voorouders tegen. De oudduitse herder is een middelgrote hond, het verschil tussen de oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de oudduitse herder machtiger en imposanter dan de Duitse herder.
tms software
Verschil tussen Oudduitse herder en Tervurense herder.
Harry Di Terra Meiga 28-12-2008. Re: Verschil tussen Oudduitse herder en Tervurense herder. Reactie 7 Gepost op: januari 31, 2012, 174425: pm. mits de langharige duitse herder erkend is kan ook deze kiezen. Re: Verschil tussen Oudduitse herder en Tervurense herder.
inkt
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
En, op onze club, zijn er enkele Duitse herders en die zijn, naar mijn mening, luidruchtiger en heviger dan de meeste Mechelaars. Re: Mechelaar vs Duitse Herder. Reactie 32 Gepost op: mei 21, 2014, 160151.: Pagina's: 1 2 Omhoog. Topic: Mechelaar vs Duitse Herder.
tenerife
verschil Duitse herder en Oudduitse herder? HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over verschil" Duitse herder en Oudduitse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
simulatie lening
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Helaas weten mensen niet wat het verschil is tussen een Duitse Herder en een Oudduitse Herder en betalen voor een Oud Duitse Herder pup vaak meer dan voor een langstokhaar pup. Het is jammer dat er zo weinig mensen op de hoogte zijn van de verschillen tussen Langstokhaar een Oudduits.
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.

Contacteer ons