kennel duitse herder
 
Kennel D'Alleche' Home.
De volgende jaren doen we geen nestje meer. Indien je op zoek bent naar een Duitse Herder. Gelieve dan de volgende website te bezoeken.: Hierop vindt u steeds een up-to-date lijst van beschikbare pups en betrouwbare fokkers, die fokken volgens de VVDH richtlijnen.
bmi berekenen vrouw
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
Onze kennel is gevestigd in het kleine. plaatsje Grashoek in de mooie provincie. Kennel van't' Heukske wordt geleid door. Jan Janssen en zijn partner Petra Maassen. Kennel van't' Heukske is een. gebruikshonden kennel die gespecialiseerd is. in het fokken van Duitse herders, die geschikt.
Gym
Duitse Herderkennel von Arjakjo Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Het streven van de duitseherderkennel von Arjakjo is al vele jaren het fokken van gezonde en mooie Duitse herders volgens de rasstandaard. Wij zijn dan ook geen onbekenden in de Duitse herder hondensport en hebben al vele resultaten achter onze naam staan.
hergroeperen kredieten
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
eind maart verwachten wij, officiële Duitse herder kennel, pups uit een mooie combinatie, beid. eind maart verwachten wij, officiële Duitse herder kennel, pups uit een mooie combinatie, beide ouders zijn aanwezig, het zijn lieve sociale honden, goed. 22 maart 2019.
trapliften
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
immo tenerife te koop
Waar vind ik Duitse Herder pups te koop? DogCatandCo.
Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Beschikbaarheid Duitse Herder. Duitse Herder pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I.
loodgieter Leuven
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen.
SEO bureau
Von Haus Erpabo.
Ik vind het belangrijk om gezonde belastbare Duitse Herders te fokken, die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Ikzelf heb 20 jaar ervaring in de hondensport, eerst in de gehoorzaamheidsport en sinds enkele jaren in africhting schH of ipo. Ik ben er ook in geslaagd om van mijn hobby mijn beroep te maken. Sinds enkele jaren baten wij een dierenspeciaalzaak uit waar alles te verkrijgen is voor de hondensport. Wij zijn tevens ook invoerder van het merk Gappay kledij en materiaal voor de hondensport. Achteraan in onze winkel hebben wij een hondenkapsalon waar je terecht kan met alle rassen. Ook is er een self dog wash waar, je zelf je hond een flinke wasbeurt kan geven. Veel plezier op onze website! Voor vragen of een bezoekje aan onze kennel mag je altijd contacteren.
van den Balkendreef Home.
Wij zijn Hilde Lamers en Tony Jaeken, de trotse eigenaars van hobby kennel van den Balkendreef officieel toegekend door het FCI op 26/11/2009. Onze kennel is gelegen in het rustige dorpje Kaulille te midden van velden en weilanden. Sinds 2006 zijn wij aangesloten bij VVDH vereniging voor duitse herdershonden kringgroep 06 Neerpelt.
vom grünen Alfene Duitse herders.
vom grünen Alfene. Bij kennel vom Nordenstolz wordt de combinatie Ianca von Spitzbubezwinger en Kylath von der Reiherwiese herhaald. Meer informatie is te vinden op http//www.kennelvomnordenstolz.com/.: UPDATE: Ianca blijkt dragend van minimaal 5 pups. Openingsreceptie Kringgroep Zemst. Op 30 juni hield de nieuw opgerichte V.V.D.H.

Contacteer ons