duitse herder kennel gelderland
 
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Puschka von Tronje heeft schitterende pups gekregen van Warrior v Media! Kijk onder Huidige pups en Te verwachten combinaties! Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders.
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Als je bij hun een puppy koopt, koop je daar ook altijd je volgende pup. Ik ken weinig fokkers of liefhebbers van Duitse Herdershonden die zoveel tijd en energie in het verzorgen, fokken en trainen van Duiste Herdershonden steken. Ons adres is.:
duitse duitse herder herder kennel kennel saendenland saendenland herdershonden herdershonden honden honden fokken fokken pup. pup.
Verwachte nesten en Pups. Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom, de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden, met foto's.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
U bent bezoeker nr. Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo., Er zijn Duitse herder Puppys geboren. er worden Nog pups Verwa cht. Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
Duitse herder kennel op" de Elsmoat" Rijssen Welkom.
Een Duitse herder die een fijne huisvriend moet zijn en die ook in de africhting mee moet kunnen draaien. In onze kennel op de Elsmoat gevestigd in Rijssen kunnen onze Duitse herders vrijuit bewegen. Onze kennel ligt gelegen aan de rand van het bosrijke Schwarzwald in de gemeente Rijssen provincie Overijssel. Geregeld trekken wij dan ook met de Duitse herders het bos in voor een stevige wandeling. Tevens zijn onze honden Djessie von germanium, Raya en Edo Beuszen von elsgraben voorzien van een stamboom. Onze kennel Op de Elsmoat is op 9 januari 2014 voorzien van een kennelregistratie uitgegeven door de Raad van Beheer. Dit houd in dat onze kennel voldoet aan door de Raad gestelde kwaliteitseisen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina. Pups te koop!
duitseherder jouwportaal.nl.
Langharige Duitse Herder. Oud Duitse Herder. Duitse Herder Online. Duitse Herder Online. Duitse Herder Online. kennels noord holland. Duitse Herder Online. Duitse Herder Online. Duitse Herder Online. Duitse Herder Online. kennels witte duitse herders. Duitse Herder Online. kennels zuid holland.
van de Moezenbulte.
PAK Gelderland 2009 IPO 3. Drie honden uit onze kennel uit 3 verschillende teven en 3 verschillende reuen. 1 Andre Wagenvoort met Nick van de Moezenbulte. 2 Charles Mijnen met Ozzy van de Moezenbulte. 3 Stado Bergervoet met Irk van de Moezenbulte. Wie zijn wij? Ik ben Jos ten Have getrouwd met Marianne en we hebben samen twee zonen. In mijn dagelijkse werk ben ik hoofd keuken van een verzorgingshuis. Bij mijn ouders hadden we altijd al honden, en mijn vader had ook herdershonden. Hij deed daar verder niets mee, maar de liefde voor het ras is ons vanaf jongs af aan bijgebracht. Toen ik op 18 jarige leeftijd mijn eerste Duitse herdershond kocht ben ik daar direct mee de africhting in gegaan.
Home Of Kira's' family.
Of Kira's' family Oudduitse herder kennel. Van harte welkom bij Oudduitse herder kennel Of Kiras family. Wij Ard-Jan en Bertine de Pater wonen samen met onze vier herders in de Gelderse plaats Loenen. Zo nu en dan willen we een nestje Oudduitse herders fokken.
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
duitse herder pup met stamboom. Duitse herder kennel, from si-ca-ja home heeft nog 1 reutje beschikbaarhet, nest bestaat uit 4pups de pups zijn geboren op 19-2-2019, allebei de ouders zijn aanwezig en zijn voledig gerontgen op hded, lowocd. Ozzy vom muikenshof igp 2 uv en aangekeurd 19/20 en zg gelopen show.zeer sociaal reu.
Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds Antwerpen België Fokkers Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.

Contacteer ons