duitse herder kennel gelderland
 
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Tientallen jaren ervaring met het fokken, opvoeden en africhten van Duitse Herders staan borg voor de kwaliteit van de honden van Arjakjo en Renix Haus. Wij hebben als doel om zo gezond mogelijke Duitse Herders te fokken die een heel goed karakter hebben en er ook nog eens heel mooi uitzien ook.
sea seo
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Häsel vd Mauritshoek is op 7 november 2018 gedekt door de VA 8 Jex dei Precision! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders. Omegana von Pendler heeft dit jaar een schitterend nest gehd van Asap v Aldamar Asap was Junghundsieger 2017. Kijk onder Huidige pups en Te verwachten combinaties!
ikea donsdeken
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
U bent bezoeker nr. Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo., Er zijn Duitse herder Puppys geboren. er worden Nog pups Verwa cht. Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
leningen zonder bkr controle
duitse duitse herder herder kennel kennel saendenland saendenland herdershonden herdershonden honden honden fokken fokken pup. pup.
Verwachte nesten en Pups. Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom, de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden, met foto's.
districtshuis merksem
Duitse herder kennel op" de Elsmoat" Rijssen Welkom.
Een Duitse herder die een fijne huisvriend moet zijn en die ook in de africhting mee moet kunnen draaien. In onze kennel op de Elsmoat gevestigd in Rijssen kunnen onze Duitse herders vrijuit bewegen. Onze kennel ligt gelegen aan de rand van het bosrijke Schwarzwald in de gemeente Rijssen provincie Overijssel. Geregeld trekken wij dan ook met de Duitse herders het bos in voor een stevige wandeling. Tevens zijn onze honden Djessie von germanium, Raya en Edo Beuszen von elsgraben voorzien van een stamboom. Onze kennel Op de Elsmoat is op 9 januari 2014 voorzien van een kennelregistratie uitgegeven door de Raad van Beheer. Dit houd in dat onze kennel voldoet aan door de Raad gestelde kwaliteitseisen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina. Pups te koop!
diamanten
van de Moezenbulte.
PAK Gelderland 2009 IPO 3. Drie honden uit onze kennel uit 3 verschillende teven en 3 verschillende reuen. 1 Andre Wagenvoort met Nick van de Moezenbulte. 2 Charles Mijnen met Ozzy van de Moezenbulte. 3 Stado Bergervoet met Irk van de Moezenbulte. Wie zijn wij? Ik ben Jos ten Have getrouwd met Marianne en we hebben samen twee zonen. In mijn dagelijkse werk ben ik hoofd keuken van een verzorgingshuis. Bij mijn ouders hadden we altijd al honden, en mijn vader had ook herdershonden. Hij deed daar verder niets mee, maar de liefde voor het ras is ons vanaf jongs af aan bijgebracht. Toen ik op 18 jarige leeftijd mijn eerste Duitse herdershond kocht ben ik daar direct mee de africhting in gegaan.
london population
Home Of Kira's' family.
Of Kira's' family Oudduitse herder kennel. Van harte welkom bij Oudduitse herder kennel Of Kiras family. Wij Ard-Jan en Bertine de Pater wonen samen met onze vier herders in de Gelderse plaats Loenen. Zo nu en dan willen we een nestje Oudduitse herders fokken.
zwemvijver prijs
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
duitse herder pup met stamboom. Duitse herder kennel, from si-ca-ja home heeft nog 1 reutje beschikbaarhet, nest bestaat uit 4pups de pups zijn geboren op 19-2-2019, allebei de ouders zijn aanwezig en zijn voledig gerontgen op hded, lowocd. Ozzy vom muikenshof igp 2 uv en aangekeurd 19/20 en zg gelopen show.zeer sociaal reu.
aankleding tent
Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds Antwerpen België Fokkers Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Oudduitse Herder Kennel The Amarok Shepherds te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
apotheek
Duitse Herder Kennel Vom Haus Katsboghte Duitse Herderkennel.
Baya vom Hennegauland. Nakomelingen uit de kennel. Nakomelingen Jodie vom Estherlager. Gedrag en karakter. Liefde voor het ras en dier. Wij adviseren je bij de juiste keuze van de hond en zijn of haar karakter. De Duitse Herder. De perfecte hond voor sport gezin. Met liefde voor het ras. de Duitse Herder Kennel in omgeving Rotterdam. Door Duitse herder liefhebbers. voor Duitse herder liefhebbers. Beginpagina beheerder 2020-03-13T2115010000.: Wij staan voor. Zorg voor hond baas. Wij zijn lid van de. zie film hieronder. Einstein vom Treuenbrietzener Land x Cleo von der Brucknerallee. Geboren 3 maart 11 pups van deze geweldige combinatie 7 reuen 4 teven.
personal coach

Contacteer ons