duitse herder kennel gouda
 
Welkom Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Hiervan zijn nog 2 teefjes beschikbaar. In 2001 zijn we op zoek gegaan naar een Duitse herder die paste bij ons gezin en toekomst plannen. Op de show in Arnhem in 2002 zijn we Joke Wolferen van Os tegen gekomen met haar reu Quino. Met deze hond was er direct een klik, en van deze reu wilden we een pup. Uit de combinatie Quino van de Ossenstal en Amber van de Ossenstal hebben we onze eerste reu Enzo van de Ossenstal gekregen. Met Enzo hebben we diverse basis trainingen doorlopen en zijn we naar shows gegaan. Hij ontwikkelde zich goed en is Nederlands kampioen geworden op 5 november 2005. Nadat duidelijk werd dat Enzo geschikt zou zijn voor het fokken van een nest zijn we opzoek gegaan naar een geschikt pup teefje om een combinatie te gaan vormen. Bij kennel van de Torenhoeve van de heer P.J.G.
speelautomaat
van Goverwelle fokkers Honden Page.
Beschrijving: Al sinds 1970 zijn wij in het bezit van honden. In 1986 is ons eerste nestje Duitse Herders geboren in Gouda, waar we destijds woonden. Sinds 1989 wonen wij in Hall, waar we meer ruimte hebben voor onze honden. Op dit moment fokken wij met 2 rassen, nl. de Duitse Herder en de Tsjechoslowaakse Wolfhond, wat echter een ras is dat niet voor iedereen geschikt is.
tracking
Home.
Hij is eigenaar en fokker van de kennel van Alhedys Hoeve. In de film komt een scène voor waarin Duitse soldaten worden gearresteerd. Voor deze scène vroegen ze een grove Duitste Herder reu. Alwie Middelkamp heeft daarvoor John van Zelts benaderd.
Hostels
Honden in België.
Duitse Doggen Von Zillion hobbyfokker van Duitse Doggen, enkel de kleurslag geel en gestroomd Wij fokken vooral op karakter en schoonheid 030525. Duitse Herder Kennel Lasanna Balo internationale Duitse Herder, info, foto's' van shows. DuitseHerder kennel Mauritsstrasse." Duitse herder kennel welkom op mijn site.
sea life
Duitse Herder Startpagina.
Wist je dat? deze startpagina is powered by duitseherders.com. je hier kan klkken voor fullscreen als je in een frame zit. Duitse Herder rasvereniging. CWH Commissie werkhonden. Nederlandse Bond van de Diensthond. oud duitse herder vereniging. Raad van beheer. Benchke Dogtra dealer.
Hondenfokker Honden.info.
Duitse Herder Kennel Von" Mayernhof" Bergentheim. Duitse Herder kennel From Forrest way, Loppersum. Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg, t-Gillis-Waas. Duitse Herder Kennel van de Farmerscorner, Made. Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve, Beuningen. Duitse herder kennel van de Wiersdijk, Nieuwegein.
Vind duitse herder honden op Marktplaats.nl.
Duitse herder dekreu. Lieve duitse herder dekreu gaat om de zwarte hond is niet te koop alleen voor dekken heeft meerdere nesten gemaakt heeft u interesse 0621347573. Duitse Herder Waakbord Ik waak voor mijn baas. Meer productinformatie en/of duitse herder waakbord ik waak voor mijn baas bestellen?
Zoek en boek VVVAmeland.
van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Liever telefonisch boeken? Bel met 0519 546546 en houd a.u.b. de volgende code paraat zodat we u zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Resultaat 1 t/m 126 van 126.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. Wij adviseren u enkel een pup te nemen bij.
Hondenkennels per provincie Doggo.nl.
Rotsterhaule De La Richesse. Sexbierum Of the Karma House. Sint-Annaparochie Laekense Herders Joli de FeJa. Sint-Gillis-Waas Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg. Sloten Kennel van de Lotnins. Sonnega Sheltiekennel De Casa Wolveson. Stavoren Pepper's' Reflection. Stekene American Akita Kennel Of Taroda.

Contacteer ons