duitse herder kennel haastrecht
 
Honden Duitse Herder.
Duitse Herder kennel. Erkend door de Raad van Beheer. Fokt honden met een stabiel karakter en een gezonde dosis moed en werklust. Honden die geschikt zijn voor de sport en tevens zeer geschikt als huishond. 2851 EJ Haastrecht gemeente Vlist. Duitse Herder kennel die zijn honden wereldwijd exporteert.
TMS
Zauberwald.jouwweb.nl.
spouwmuurisolatie
Top Duitse Herder Kennel Kennel Van Corsalabroek Home Pagina.
Mijn liefde voor de Duitse Herder die ik sinds 35 jaar koester heeft mij ertoe gedreven om het ras alsmaar te verbeteren. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat ik sinds 40 jaar aan de top loop met mijn eigen gekweekte honden. Door de top prestatie's' van mijn eigen honden en de reputatie dat de honden bij mij belangrijker zijn dan het materiele, heeft er dan ook voor gezord dat de kennel Van Corsalabroek ook bekendheid heeft verworven buiten onze grenzen, zelfs in de Verenigde Staten hebben ze met veel plezier en genoegen mijn honden ingevoerd.
kaart frankrijk
von Mayernhof Duitse Herder Kennel.
Dit proberen wij ook binnen onze kennel zoveel mogelijk te bereiken. Door onze ervaring met de erfelijke aandoening Hypofysaire dwerggroei, zie voor meer informatie de pagina dwerggroei, zijn wij ons heel erg bewust geworden dat het voor ons ras belangrijk is om aandacht te besteden aan de erfelijke aandoeningen die voorkomen bij de Duitse herder.
lenen simulatie
Honden.net Fokkers Duitse Herder.
Erijane Witte Herder Kennel. Duitse Herderkennel van t Kerkpad. Kerkpad ZZ 26. 3764 AS Soest. 4021 CJ Maurik. 5334 NS Velddriel. Vom Haus Eelerberg. 1333 ZX Almere. Duitse Herderkennel vom Grubenländer Schupo. Auf dem Zuschlag 31. 49849 W lsum. Provincialeweg West 29. 2851 EJ Haastrecht Gouda.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoe√ęerd, en garantie op heupdysplasie.

Contacteer ons