duitse herder kennel overijssel
 
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. 29 april 2019 1118: Zonnebeke. Langharige Duitse Herder pups te koop Ouders zijn aanwezig. Ontzettend mooie Duitse Herder pups te koop. Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
ALLES OP DE PLEK op ALLES OP DE PLEK. Gea op ALLES OP DE PLEK. Gebruikersnaam op ALLES OP DE PLEK. Ursula Voorhorst op WEEK 6. Gebruikersnaam op WEEK 6. Zoeken op deze site. 2020 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders. Onze pups worden geborenén, verblijven in onze woonkamer zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen.
Kennel Beuszen von Elsgraben.
Duitse herder kennel. Wie zijn wij. Click here to edit title. Click here to edit text. Welkom op onze website. De Kennel Beuszen von Elsgraben is een Duitse herder fokkerij die gevestigd is in Overijssel. De honden hebben allemaal een lief karakter.
duitse herder kennel.
Het streven van de duitseherderkennel von Arjakjo is al vele jaren het fokken van gezonde en mooie Duitse herders volgens de rasstandaard. Wij zijn dan ook geen onbekenden in de Duitse herder hondensport en hebben al vele resultaten achter onze naam staan. Vom Sante's' Home.nl Duitse Herder Kennel in Zuid-Scharwoude.
oudduitse herder kennel Of Draccs clan.
Wij zijn al ruim 25 jaar liefhebber van de langhaar Duitse Herder / Oudduitse Herder. Onze honden leven bij ons in huis en in de ruime tuin die daar bij hoort! Wij zijn zelf heel erg gecharmeerd van de Oudduitse Herder uit de DDR lijn!
Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH Overijssel.
Wij wensen u veel plezier verder met uw Duitse Herder en hopen dat u hier nuttige informatie kunt vinden.Schroom niet als u meer informatie zou willen hebben om even contact op te nemen met het bestuur van de VDH afdeling Overijssel of één van de Kringgroepen die verspreidt zitten door heel Overijssel.
argentina outlet kennel duitse herder duitse herder kennel gelderland.
oudduitse herder verschil duitse herder. duitse herder kennel wortel. duitse herder kennel gelderland. duitse herder kennel overijssel. kruising duitse herder mechelse herder. duitse herder kruising mechelse herder. duitse herder kennel zuid holland. duitse herder kennel gelderland. duitse herder kennel haastrecht.
Wie zijn wij.
De Oudduitse Herder is een hele leuke gezinshond en heel lief met kinderen. Ze hebben veel energie en willen graag trainen, spelen, rennen, wandelen, zwemmen etc. Ze zijn niet geschikt om énkel als huishond gehouden te worden. Ze moeten dagelijks hun energie kwijt kunnen. Onze honden lopen los op ons bedrijf, ze zijn speels, heel sociaal., waaks en binnen zijn ze rustig. We fokken onder de vlag van de DHCN. ODH KENNEL van de Hoogenweg.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Provincialeweg Zuid 13 6438 BA Oirsbeek / Beekdaelen Meer informatie. We fokken raszuivere Duitse herders voor Politie en of Militair. Volgens het oude werkhonden type. Onze pups hebben een authentieke uitstraling, rechte rug sterke botten met een degelijk duidelijk zwaar hoofd voor reu zoals ook. Type bedrijf: Hondenfokker. Duitse Herder Kennel Van" Saendenland." Zittend 1 1696 BZ Oosterblokker Meer informatie. Duitse Herder kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Noordmaad 24 8431 TZ Oosterwolde Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Scheiding 47 9865 VB Opende Meer informatie. Duitse Herder kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Stougjesdijk 227 3261 KV Oud-Beijerland Meer informatie. Hobbyfokkerij van de ijslandse hond/herder en de duitse herder. Pups groeien in huis op. Gezondheid socialisisatie vinden wij een pre. We zijn lid van beide rasverenigingen. Type bedrijf: Hondenfokker. Montgomeryhof 58 5881 ER Panningen Meer informatie. Wij zijn onze kennel in 1989 gestart. Vanaf het begin hebben wij ons steeds als doel gesteld te fokken op gezondheid, schoonheid en kindervriendelijk karakter.

Contacteer ons