duitse herder kennel overijssel
 
Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië.
Tevens is Bartho met Belle Provinciaal Kampioen van Overijssel geworden. De uitslagen voor de open klasse: Voor Zoscha en Anouk helaas een disk op het VP. 1e plaats Jumping voor Zoscha en 2e plaats voor Anouk. You are here: Home. Skip to content. Copyright 2018 Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië.
lening
Duitse herder kennel Unter" die Buche" Huis onder de beuk.
Wij zijn Marcel en Miranda de trotse eigenaren van de kleinschalige Duitse herder kennel Unter die Buche in Goor, Hof van Twente. De naam komt van de grote beuk die bij ons in de tuin staat en in de zomer een verkoelende schaduw geeft voor de honden en de kennel.
ESTA USA
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht. Wij zijn Johan en Anneke Sluijer, we hebben 2 kinderen, Jorick en Romee. Samen wonen we in Daarle in het mooie Twentse land. We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten.
hypothecaire lening
Overijssel Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
7671 MH Vriezenveen. Beuszen von Elsgraben. 7642 AH Wierden. 7688 RA Daarle. van de Dennenstaete. 7609 PC Almelo. Brave Strong Angels. 7553 JL Hengelo. 8034 PJ Zwolle. 8355 AG Giethoorn. Des Petits Polissons. Oudduitse Herder kennel Of Dracc's' Clan. 7475 CS Markelo.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Kennel Beuszen von Elsgraben.
Duitse herder kennel. Wie zijn wij. Click here to edit title. Click here to edit text. Welkom op onze website. De Kennel Beuszen von Elsgraben is een Duitse herder fokkerij die gevestigd is in Overijssel. De honden hebben allemaal een lief karakter.
Home VDH Overijssel.
Wij wensen u veel plezier verder met uw Duitse Herder en hopen dat u hier nuttige informatie kunt vinden.Schroom niet als u meer informatie zou willen hebben om even contact op te nemen met het bestuur van de VDH afdeling Overijssel of één van de Kringgroepen die verspreidt zitten door heel Overijssel.
Duitse herder kennel op" de Elsmoat" Rijssen Welkom.
Een Duitse herder die een fijne huisvriend moet zijn en die ook in de africhting mee moet kunnen draaien. In onze kennel op de Elsmoat gevestigd in Rijssen kunnen onze Duitse herders vrijuit bewegen. Onze kennel ligt gelegen aan de rand van het bosrijke Schwarzwald in de gemeente Rijssen provincie Overijssel.
Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe.
Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe. Ben je op zoek naar een oudere Duitse Herder, Duitse Herder dekreu of Duitse Herder pup? Wil je een Duitse Herder laten africhten voor IPO en aankeuring? Heb je problemen met jouw Duitse Herder of wil je een privé puppie cursus van een privé hondentrainer?

Contacteer ons