duitse herder kennel zuid holland
 
Home Kringgroep Rijnmond.
Kringgroep-Rijnmond is opgericht op 17 september 1965 en aangesloten bij de Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Binnen de kringgroep wordt er aandacht geschonken aan de africhting en kynologie. Binnen de kringgroep is er in ruime mate ervaring met betrekking tot de africhting en kynologie.
lenen
VDH Afdeling Zuidholland Utrecht Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van de Duitse Herdershonden.
Op deze site vindt u alle informatie van alle Kringgroepen van de Provincies Zuid Holland en Utrecht. Liefhebbers van de Duitse Herder kunnen hier allerlei informatie vinden op het gebied van africhting, kynologie, behendigheid, etc.Wij wensen u veel lees plezier.
esta formulier
Home.
Welkom op mijn website. Graag wil ik u via mijn website informeren over de prachtige Duitse Herder en over mijn kennel. Heeft u vragen, stuur gerust een e-mail en ik zal deze spoedig beantwoorden. Met vriendelijke groet. Vereniging Duitse Herders.
lening simulator
Wie zijn wij? A Fortes Oudduitse Herder Kennel.
A Fortes, de kennel. Wie zijn wij? Briska Oudduitse Herder. Fotoalbum van Briska. Van pup tot puber. Fokgeschiktheid en inventarisatierapport. Cheska Oudduitse herder. Fotoalbum van Cheska. Van pub tot puber. Kyra 20 mei 2017. Baasjes over de meiden. Ameli Jiska a Fortes.
links.
Duitse Herder Kennel von der Wölfen. Duitse Herder Kennel vom Arolser Holz. German Shepherd Dog Chain. Duitse Herder Kennel van het Zuidpark. Herplaatsingsite voor Duitse Herders. Duitse Herder Kennel van Romantos Hoeve. Provinciale website VDH Zuid-Holland. Off the faithfull house.
Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer Zuid-Holland Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer. 2245 AB Wassenaar. Plan uw route. Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
AngelofWassenaer-ODH Fokker-Kennel van Oudduitse Herders.
Home Kennel" van het Zuidpark."
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Welkom bij LinkNet, startpagina België Nederland Linknet. Ontstaan Kennel van het Zuidpark. Kennel Van het Zuidpark is op 3 december 1984 opgericht door Wim van Dijk en Mar van den Heuvel. De naam is ontstaan vanwege het feit dat wij toen tegenover het Zuidplantsoen in Delft woonden. Na mijn scheiding ben ik Mar in 1994 zelfstandig verder gegaan. Ik woon nu alweer 22 jaar in Naaldwijk. Stammoeder van de Kennel was Freia van Sulieseraad, een Boy van Grawenhof dochter. De bedoeling was om uit het eerste nest een reu aan te houden, maar er werden zes teven geboren, waar we Assie van het Zuidpark Kkl.Ia, VH2 zeer uitgesproken hebben aan gehouden, de 1ste hond waarmee de naam VAN HET ZUIDPARK tot nu toe is opgebouwd. De stamvolgorde is als volgt Assie, Dahra, Quinta, Zomby, Dezhra, Lotte, en nu Qishtar van het Zuidpark. Enkele bekende Zuidparken zijn o.a: Joery vh Zuidpark VH3 met 3 jaar vierde op het NK. Clive vh Zuidpark, VH3, SchH.3. Clive was Provinciaal Kampioen van Zuid Holland in 2002 en kwam in het jaar 2004 en 2005 uit tijdens de WUSV voor Zuid-Afrika.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel Von" Mayernhof." Rauwbloksweg 8 7691 BS Bergentheim. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H.

Contacteer ons