duitse herder kruising mechelse herder
 
Mooie kruising Husky x Herder pups te koop A vendre 2ememain.be.
Bij ons is een nestje hele mooie pups geboren. Moeder is een kruising Husky x Mechelse herder en vader is een Duitse herder. Zowel de moeder als vader zijn zeer vrolijke, sociale en trouwe honden. De pups groeien bij ons binnen op maar kunnen buiten ook flink ravotten.
lening berekening
Animal Trust Ter adoptie.
U kan wel met de honden wandelen tijdens de openingsuren. Amerikaanse Akita Reu gecastreerd 02-05-2011. Border Collie Reu gecastreerd 25-01-2013. Kruising Teef gesteriliseerd 01-10-2016. Stafford Reu gecastreerd 01-01-2014. Stafford Reu gecastreerd 26-11-2016. Duitse Herder Reu gecastreerd 25-09-2016. Kruising Reu gecastreerd 14-12-2010.
sea life blankenberge
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Shih tzu 7. Berner sennen 6. Yorkshire terriƫr 6. Border collie 5. Mechelse herder 5. Amerikaanse stafford 4. Chow chow 4. Engelse bulldog 3. Basset hound 2. Duitse dog 2. Galgo / whippet 2. Lhasa apso 2. Shetland sheepdog 2.
tracking
Honden Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Nestor is een kruising Stafford van ongeveer 15, jaar oud. Hij is een paar keer doorgegeven en kwam nu uiteindelijk in het asiel terecht.
charleroi
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Mechelse Herdershond Startpunthonden.
geplaatst op 25 oktober 2015 2328.: Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.
kosten traplift
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Kruising Border Collie. Vrij voor adoptie. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 04/01/2019. Reden opname: Afgestaan ten gevolge van het overlijden van haar baasje. Extra info: Kyra is een erg energieke, act. Vrij voor adoptie. Meter en peter: Geen.
Herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Duitse herder pups. Hey dag lieve Duitse herders vrienden, Op onze boerderij geeft ons Duitse herder moedertje Femke bevallen op 10 december met 9 kleine lieve pu. gisteren 0925: Zulte Olsene. gezocht pakwerker of pakwerkschool. Wij hebben een mechelse herder teef.
Mix Mechelse Herder Jack Russel.Laatste redmiddel. Gedrag Opvoeding en africhting Forum Hondencentrum.
Opvoeding en africhting Gedrag Mix Mechelse Herder Jack Russel.Laatste redmiddel. geplaatst op 26-03-2015 om 0916.: Wij hebben een pup van 6mnd, dit is een mix tussen Mechelse Herder en een Jack Russel. Ma is herder, Pa is Jack Russel. We lopen tegen behoorlijk wat problemen aan qua opvoeding van deze hond.
Hondenvrienden.be Bijtgedrag Mechelse Herder.
Het duurde niet lang of ik had het gevoel dat een nieuwe pup het verdriet wel zou verzachten. Dus na goed overleg met men ouders en de liefde voor herdershonden opgegroeid met mechelse en duitse herder. wist ik een kruising tussen een mechelse en duitse herder te bemachtigen.
Verkocht Dogcentre Holland.
Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Kruising Mechelse Herder. Ras: Kruising Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Kruising Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse herder.

Contacteer ons